Ulka18 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 albiemu napisał(a):Szkoda największa, że psy miały większe szanse na domy z nami wszystkimi ... których niechcenie te szanse odebrał ... Wiesz Aniu ... to straszne ile masz na sumieniu i jak świetnie się bawisz ... kiedyś życie Ci wytłumaczy ... Sluchajcie stare zalosne baby :wink: : nie da sie tej Aneczce Neczce rozumu troche do glowy natłuc? Mam corke w jej wieku, co prawda w tym wieku dzieci sa najmadrzejsze i gluche na wszelkie perswazje, ale jakos czasami dociera.:mad:Psy sa najwazniejsze dla nas wolontariuszy. Quote
brazowa1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ano wlasnie..wiecie,ja mam wrazenie,ze gdy rzady daje sie bardzo mlodym osobom,to zawsze jest "kibel".No,prawie zawsze. U nas w wolontariacie jest pełna sztama i wspołpraca.Moze dlatego,ze kazdy przeszedl takie zniechecanie do wolontariatu,ze te osoby,ktore zostaja,faktycznie maja fiola na punkcie zwierzat,a nie na swoim.I nikt nie gwiazduje.Ale-wolontariat sopocki bardziej w strone 30 lat oscyluje niz w strone 20stu.A nasza najstarsza,ukochana wolontariuszka ma 80 i jest naszym sloneczkiem,cudowna osoba.:loveu: Quote
Becia66 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 brazowa1 napisał(a):A nasza najstarsza,ukochana wolontariuszka ma 80 i jest naszym sloneczkiem,cudowna osoba.:loveu: A ja mam 50 i za 30 lat tez chcę być słoneczkiem...:placz: Ale żałosna jestem....:evil_lol: Quote
malagos Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 becia66 napisał(a):A ja mam 50 i za 30 lat tez chcę być słoneczkiem...:placz: Ale żałosna jestem....:evil_lol: wiecie :oops: ja to nie wiem o co "chzzzii", przeczytałam 2 pierwsze i ostatnią stronę watku :oops: ale ja tez chcę być tym słoneczkiem za 30 lat... ale za cholere nie kumam :evillaug: :evillaug: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Malagos, to jest watek dla takich 'zalosnych' wolontariuszy, ktorych schroniska nie chca. Zaczely temat dziewczyny z Orzechowcow, bo one sa naprawde zalosne z najbardziej zalosnych i najbardziej niechciane :eviltong: Quote
malagos Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tak tez myslałam :oops: bo czasem myślę :oops: to ja nie jestem wolontariuszem w żadnym schronisku. Ale jak mnie coś zaboli, to tu napiszę :lol: Quote
Rafal StWola Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Witam Malagos na żałosnym wątku ... skąd my się znamy ? z Zarki czy Arktika ? Becia 50 ???? żartujesz sobie .... ja bym dał max 40 czyli tak jak u Halci hehe :) Quote
Becia66 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Rafal StWola napisał(a): Becia 50 ???? żartujesz sobie .... ja bym dał max 40 czyli tak jak u Halci hehe :) dzieki Rafciu, bardzo jesteś miły :calus:.....ja tez nie dowierzam ża mam z górki...:lol: Znowu żałosna jestem...... Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 becia66 napisał(a): Znowu żałosna jestem...... Nie Ty jedna :evil_lol: Quote
halcia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Browar rozwesela:evil_lol:omyłam sie garów w Mielcu i zamiast sie wykapac:evil_lol:/ale to swojski zapach:diabloti:/mam tu jakies karpackie...Auto podcina skrzydeła,mozna tylko wieczorkiem.Becia to wszystko dla Murki,stoi juz w schronie,a fotel zapowiedziałam. Quote
SZPiLKA23 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Co najlepsze ja nic nie pisze o Neczce i do Neczki a mi sie obrywa- moze dlatego ze jestem załosna... :D Quote
halcia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 OK,to se badz:diabloti:Jutro wyruszamy o 9.30.Pa Quote
SZPiLKA23 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Oks... mam nadzieje ze nic nie wyskoczy, do juterka:) Quote
majuska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Halcia , ja we wtorek jadę do Mielca, może by ten fotel wtedy rzucić, hę?? Quote
Becia66 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 majuska napisał(a):Halcia , ja we wtorek jadę do Mielca, może by ten fotel wtedy rzucić, hę?? fotel jest nadal u mnie.....:razz: Quote
majuska Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 becia66 napisał(a):fotel jest nadal u mnie.....:razz: No własnie chcialabym Cię już z niego odciążyć.... Ja tez sobie piwkuję, zdrówko wszystkich żałosnych:beerchug: Ulka18 dałaś dzisiaj czadu:evil_lol:.... popieram !! Quote
halcia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Fotel zapowiedziany,dzis ci powiem jak dotrzec.Ulka,dała,dała nie powiem:evil_lol: Quote
halcia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Czekamy na załosne zdjecia o tym jak byczymy sie w Orzechowcach.Majuska,Szpilka,becia wysłałam Wam te same zdjecia.Napiszcie czy doszły/beciu,masz cały zestaw Meli/schroniskowe imę Tonia do ogłoszen.Super sunia,choc to cholera kolejna przywiazana do mnie.Z P.Jola podobno nie chciała wyjsc z boksu,a jak ja przyjade,to cuda wyprawia,by o niej nie zapomniec.Mela jest bez smyczy/zdjecia od...56 do....88 Quote
Miśka84 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Żałosna jeszcze nie wróciła? Kurdę martwię się. Może coś im się stało? Quote
majuska Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Żałosna już wróciła i właśnie będzie się chwalić żałosnymi fotami... co tu dużo mówić NIC DZIŚ NIE ROBIŁYŚMY W SCHRONIE:eviltong: Quote
Miśka84 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Takie nieroby z nas.... Żałosne jesteśmy!!! Quote
halcia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 No i dobra,trza byc żałosnym.....tylko dlaczego te psiaki sie tak ciesza jak przyjezdzamy?????????Majuska,doszła reszta zdjec dzisiejszych?Nawet Atosek"Jankes ",tam w rogu,walił ogonkiem:lol: Quote
Miśka84 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 No bo my nic nie robimy. Tylko się opalamy, kawusię pijemy, tyłki obrabiamy itd. Quote
Recommended Posts