Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

albiemu napisał(a):
Szkoda największa, że psy miały większe szanse na domy z nami wszystkimi ... których niechcenie te szanse odebrał ...
Wiesz Aniu ... to straszne ile masz na sumieniu i jak świetnie się bawisz ... kiedyś życie Ci wytłumaczy ...

Sluchajcie stare zalosne baby :wink: : nie da sie tej Aneczce Neczce rozumu troche do glowy natłuc? Mam corke w jej wieku, co prawda w tym wieku dzieci sa najmadrzejsze i gluche na wszelkie perswazje, ale jakos czasami dociera.:mad:Psy sa najwazniejsze dla nas wolontariuszy.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano wlasnie..wiecie,ja mam wrazenie,ze gdy rzady daje sie bardzo mlodym osobom,to zawsze jest "kibel".No,prawie zawsze.
U nas w wolontariacie jest pełna sztama i wspołpraca.Moze dlatego,ze kazdy przeszedl takie zniechecanie do wolontariatu,ze te osoby,ktore zostaja,faktycznie maja fiola na punkcie zwierzat,a nie na swoim.I nikt nie gwiazduje.Ale-wolontariat sopocki bardziej w strone 30 lat oscyluje niz w strone 20stu.A nasza najstarsza,ukochana wolontariuszka ma 80 i jest naszym sloneczkiem,cudowna osoba.:loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
A nasza najstarsza,ukochana wolontariuszka ma 80 i jest naszym sloneczkiem,cudowna osoba.:loveu:

A ja mam 50 i za 30 lat tez chcę być słoneczkiem...:placz:
Ale żałosna jestem....:evil_lol:

Posted

becia66 napisał(a):
A ja mam 50 i za 30 lat tez chcę być słoneczkiem...:placz:
Ale żałosna jestem....:evil_lol:

wiecie :oops: ja to nie wiem o co "chzzzii", przeczytałam 2 pierwsze i ostatnią stronę watku :oops: ale ja tez chcę być tym słoneczkiem za 30 lat...

ale za cholere nie kumam :evillaug: :evillaug:

Posted

Malagos, to jest watek dla takich 'zalosnych' wolontariuszy, ktorych schroniska nie chca. Zaczely temat dziewczyny z Orzechowcow, bo one sa naprawde zalosne z najbardziej zalosnych i najbardziej niechciane :eviltong:

Posted

Tak tez myslałam :oops: bo czasem myślę :oops:
to ja nie jestem wolontariuszem w żadnym schronisku.
Ale jak mnie coś zaboli, to tu napiszę :lol:

Posted

Rafal StWola napisał(a):

Becia 50 ???? żartujesz sobie .... ja bym dał max 40 czyli tak jak u Halci hehe :)

dzieki Rafciu, bardzo jesteś miły :calus:.....ja tez nie dowierzam ża mam z górki...:lol:
Znowu żałosna jestem......

Posted

Browar rozwesela:evil_lol:omyłam sie garów w Mielcu i zamiast sie wykapac:evil_lol:/ale to swojski zapach:diabloti:/mam tu jakies karpackie...Auto podcina skrzydeła,mozna tylko wieczorkiem.Becia to wszystko dla Murki,stoi juz w schronie,a fotel zapowiedziałam.

Posted

becia66 napisał(a):
fotel jest nadal u mnie.....:razz:

No własnie chcialabym Cię już z niego odciążyć....

Ja tez sobie piwkuję, zdrówko wszystkich żałosnych:beerchug:

Ulka18 dałaś dzisiaj czadu:evil_lol:.... popieram !!

Posted

Czekamy na załosne zdjecia o tym jak byczymy sie w Orzechowcach.Majuska,Szpilka,becia wysłałam Wam te same zdjecia.Napiszcie czy doszły/beciu,masz cały zestaw Meli/schroniskowe imę Tonia do ogłoszen.Super sunia,choc to cholera kolejna przywiazana do mnie.Z P.Jola podobno nie chciała wyjsc z boksu,a jak ja przyjade,to cuda wyprawia,by o niej nie zapomniec.Mela jest bez smyczy/zdjecia od...56 do....88

Posted

No i dobra,trza byc żałosnym.....tylko dlaczego te psiaki sie tak ciesza jak przyjezdzamy?????????Majuska,doszła reszta zdjec dzisiejszych?Nawet Atosek"Jankes ",tam w rogu,walił ogonkiem:lol: