halcia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ile dajemy?3-4 dni?Teraz smarowanko na pm:diabloti: Quote
Miśka84 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='halcia']ile dajemy?3-4 dni?Teraz smarowanko na pm:diabloti: Ja daje 3 :diabloti: Quote
majuska Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Miśka przecież Ty nic nie wiesz:shake:.... mało tego nic nie robisz:mad: Quote
Miśka84 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 majuska napisał(a):Miśka przecież Ty nic nie wiesz:shake:.... mało tego nic nie robisz:mad: A no tak :oops: zapomnialam, sory:oops: Quote
halcia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Hej,hej:evil_lol:!Bo jeszcze ktos,kto nie zna sprawy pomysli,ze my sie tu rozliczamy i na siebie nadajemy...:eviltong:Watek moze miec "przyciaganie"zawalistym tytułem:diabloti:Najgorsze to to,ze zdałam sobie sprawe,ze długo mi wyjazd nie wyjdzie,chyba ze w tyg.Od 17-23 wyjezdzam,potem 29 wesele,potem wyjazd i powrót12.09.A mój Nelik ukochany?Jak bedziecie w zestawie ze Szpilka,błagam,wyprowadzcie te dwie,a Szpilka weżmie Neluska,nie mozna jej wyjść zaprzepascic.:shake::shake::shake: Quote
SZPiLKA23 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Nie boj boba beje ok ;) jak nie damy rade w sobote to w niedziele skocze i spacerek zrobię ;) Quote
majuska Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 I ja będę Nelutka odwiedzać, może się nam uda wyjść... Quote
albiemu Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 hehehe świetne zdjęcie Majuska, muszę tą pocieszkę zacząć stosować u moich dziewczyn - Kudłata stwierdziła, że sa okrągłe ale wnikając lepiej w temat doszła jednak do wniosku, że wróciły do formy :D Odmawiając sobie kilku sprawunków żałosnych, odłożyłam na drapak wypasiony z budą itd i co? moje kolana lepsze :D KURDE! Mirka leży wywalona do góry bebeszkiem skutecznie przypominając pazurem, że białego na brzuchu nie głaszczemy! Wiśnia łazi krzywa i wciąż coś pod nosem marudzi :) .... sielankowo i wszystko by super było, gdyby nie ta obciążająca mnie świadomość, że jestem żałosna i z żałosnymi się zadaję ... Quote
SZPiLKA23 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Moze im kup pilnik do pazurków i lepiej karm zeby sie ludziom na bezbronne palce u nóg nie rzucały :D Co do żałosności to ja czuje sie o tyle lepiej ze sama nie jestem... Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wielkie dzieki za obietnice dotyczace Neluski,bo ja i tak nie wiem jak wytrzymam bez odwiedzin,przyznaje,że jak miałam fioła na punkcie Amona,to nawet mi wyjazd nie był w głowie......Mysle że w tyg zrobimy z e Szpilką i moze Miską myk ,myk na przynajmniej 2 godz.miedzy wyjazdami./po 23-cim/ Quote
Miśka84 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 halcia napisał(a):Mysle że w tyg zrobimy z e Szpilką i moze Miską myk ,myk na przynajmniej 2 godz.miedzy wyjazdami./po 23-cim/ Ja mogę jechać tylko nie na cały dzień no bo będę mieć 3xM czyli Miśkę, Miksera i Matyldę. Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wiem,poza tym pracujesz ,wiec tylko na odwiedzinki godz lub półtorej ,ale to jak wróce....po23,bo teraz jeszcze mykniemy... Quote
Miśka84 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 halcia napisał(a):Wiem,poza tym pracujesz ,wiec tylko na odwiedzinki godz lub półtorej ,ale to jak wróce....po23,bo teraz jeszcze mykniemy... Nie mo może być troszkę dłużej :roll: Quote
albiemu Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 siedzimy właśnie we trzy ... przepraszam we cztery - bo jeszcze Matyśka mnie odwiedziła - Źle! Siedzimy w sześć bo jeszcze Mirka i Wisnia :D i jesteśmy żałosne :D Plany kiedy do schroniska wyjazd bo wszyscy tęsknią za zwierzakami .... Dzisiaj miałam gorszy dzień i mojed cudowne dziewczyny zdecydowanie poprawiły mi nastrój :) Dzięki Halcia i Miśka!!!!! :D Quote
majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ja tylko nie rozumiem dlaczego w bezczelny sposób pozbyłyście się mojego ulubieńca Gucia, jak mogłyście:shake:....jesteście żałosne;) Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 żałosne jest tez to,ze przez nasze włóczegostwo z Miska, Matylda dostała jeszcze jeden zastrzyk wiecej/wzmacniajacy/witaminy i ma zrobiona morfologie.Wszystko gratis,a to dlatego,ze mój wet widzi jakie my załosne w tej pomocy dla schroniska i psiaków.:diabloti:Ja nie widziałam tak dzielnego psa jak Matylda u weta. Quote
majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mati jest naprawdę wyjątkowa i szlag mnie trafia , że jej nie mogę mieć, do Mati to bym sobie jeszcze Livię dobrała i pełnia szczęścia:evil_lol: A tymczasem mam w domu " letki " Jurasic Park : Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Majuska zaj...te zdjecie:evil_lol:,choc załosne! Tak sie bawić!!!:crazyeye::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 nie wiem czym sie chwalić przecież to żałosne :D Moze i głupio to zabrzmi ale smierdze koniem:D:D:D Quote
Becia66 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 wszystkich żałosnych zapraszam na watek Yankesa... Quote
majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ale chyba jest dla Was jasne, że nie dowiemy sie niczego więcej.... Quote
SZPiLKA23 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No jasne ze jasne potem bedzie wielki finał z fanfarami i cudowne zakończenie i... "ja mówiłam no ale nikt mi nie wierzył..." :D:D:D Quote
Miśka84 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 becia66 napisał(a):wszystkich żałosnych zapraszam na watek Yankesa... Już lecę:evil_lol: A wiecie, że wiedzą o tym żałosnym wątku tu i tam :diabloti: Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jakby Sabinka prowadziła to bym wiedziała.Sabinke poznałam osobiscie i troche czasu razem spedziłysmy razem.Np.malowałysmy boksy w Mielcu...:eviltong:Taki emocjonujacy dzien,a browara musze pic sama... Quote
Recommended Posts