Miśka84 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 To ja zapraszam do siebie na pomidorówkę :eating: Quote
li1 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 albiemu napisał(a):-...To co nas odróżnia to totlany brak nienawiści w przeciwieństwie do wielu kipiących żalem i podjerzliwością stron www. :) Zgadza sie.Podpisuje sie pod tym wlasna krwia. A ty, pajunia..? Quote
halcia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 O ja Cie!!!Nawet li1 tutaj?Pewnie juz wiesz,ze my nie takie załosne???:diabloti::evil_lol::eviltong:A Gagatko,Pania Rome zawiadomiłam,ze zdjęcie Muszki jest i na stronie mieleckiej i kundelkowej.Ona b.rozsadnie do tego podchodzi,mówi,ze przeciez nawet dzieci giną,ale Ona chce wiedziec,ze zrobiła wszystko w ramach poszukiwan i jest nam wdzieczna. Quote
halcia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A jeszcze jedno,majuska jęzor Cie nie swedzi,bo pewnie dzis Ty i becia jestescie na tapecie,ze żałosny układ Was "zwerbował."....,:diabloti::evil_lol:Co niektórzy /sztuk 1/pojechali poskarzyc sie na "głupie wpisy" Quote
majuska Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 halcia napisał(a):A jeszcze jedno,majuska jęzor Cie nie swedzi,bo pewnie dzis Ty i becia jestescie na tapecie,ze żałosny układ Was "zwerbował."....,:diabloti::evil_lol:Co niektórzy /sztuk 1/pojechali poskarzyc sie na "głupie wpisy" Ojeeejjjj:shake: i co my teraz zrobimy... Dobra spadam do Mati;) Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Biedne, bezwolne, marionetki w rekach okrutnych czarownic.... Quote
albiemu Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 szkoda się tym przejmować, głową muru jeszcze nikt nie przebił a tak solidnie postawionego przez duet tym bardziej ... Młodszy budowniczy mnie nie dziwi, ale kierownik budowy jak najbardziej. Super facet i nie wiem co się stało ... Dzisiaj miałam wesoła przygodę, poszłam na saunę, wlazłam dość pewnie a tu nagle wszędzie widzę ptaki Hitchcocka ... To Wasza robota? Czułam się nieco atakowana przez nie :D heheh Ile stopni geograficznych tyle ich było ... Li jak będziesz w Polsce daj znać wybierzemy się razem ;), Gatkę też weźmiemy A CO! Lidka z wielką przyjemnością i dumą z żałosnym układem wolontariackim Cię poznam, Gaci się spodobał :) Quote
Becia66 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ,, Tym wpisem i z wielką powagą adekwatną do wieku '' :evil_lol: melduję się w tym żałosnym układzie....:evil_lol::evil_lol: Quote
albiemu Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Beciu ... naprawdę tutaj każdy z nas w sposób żenujący jest sobą :D heheh Cieszę się że jesteś! Quote
halcia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witamy,witamy,zaraz jeszcze majuska dołozy żenujące zdjecia psiaków.Spora gromada w miare zgodnie tratowała Miśce ogródek:evil_lol: Quote
majuska Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Proszę bardzo: ...a co tam masz??? dasz nam trochę??..... ..tylko po równo dziel .... ..i do zabawy przystąp! ...Maaaatiiiiiii, daj buziaka..... ...Gucio, uspokój się, co ludzie powiedzą:shake:..... Quote
halcia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ale Gucio ma wzrok,jak prosi Mati o buziaka:evil_lol:myślał by kto...:eviltong: Quote
majuska Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Debeściaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...koniec tych amorów, dziadek Poldek pilnuje... ..Gospodarz Domu ( nie Anioł;) ) ..ściemniło się, pora się zawijać na chatę... Quote
halcia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Super,pokaz jeszcze dlaczego Cie kolana bolały:eviltong: Quote
majuska Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 halcia napisał(a):Super,pokaz jeszcze dlaczego Cie kolana bolały:eviltong: Poszło na Mati wątek Quote
majuska Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wstawać!!:bad-word: ileż mozna spać???:mad: Wiecie co.....żałosne jesteście:shake: Quote
albiemu Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 SZPiLKA23 napisał(a)::D:D:D zazdroszcze spotkania no właśnie szkoda, że Cię nie było ... mogło być jeszcze żałośniej :diabloti: nasza grupa wolontariacka została nazwana żałosnym układem ... totalnie bez podstaw więc wciąż ich szukamy ;) ... i nie znajdujemy! .. musimy się postarać, siedemnastolatka musiała mieć przecież rację! Świat oszaleje jeśli nie wyjdzie na jej! :D Quote
halcia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Moje dobrze wychowane:diabloti:zaczynaja tupac przed 8,spacer,zarcie i dopiero dogo.Biedna Miska z kropelkami dla Mati czai sie pewnie od 5 rano.Tak ze srednia z pobudką,nie wychodzodzi zle.Przeciez my grupowo jestesmy rozliczane:evil_lol: Quote
majuska Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Sory, ale Jack poruszał się z szybkością światła i jest wszędzie rozmazany:evil_lol: zreszta jest na fotce 3 w 30 poście, ale tam akurat Maję rozmazało.. Quote
Miśka84 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 majuska napisał(a):Sory, ale Jack poruszał się z szybkością światła i jest wszędzie rozmazany:evil_lol: Szkoda bo by psisko sie pokazalo :placz::p Quote
majuska Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wygląda na to, że znowu się przegięło i nie da rady dźwignąć tego ciężaru więc nie będzie pisania na wątkach ( tak wynika z podpisu) jak długo??:shake: Quote
Miśka84 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 majuska napisał(a):Wygląda na to, że znowu się przegięło i nie da rady dźwignąć tego ciężaru więc nie będzie pisania na wątkach ( tak wynika z podpisu) jak długo??:shake: Zalosne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts