Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

albiemu napisał(a):
-...To co nas odróżnia to totlany brak nienawiści w przeciwieństwie do wielu kipiących żalem i podjerzliwością stron www. :)

Zgadza sie.Podpisuje sie pod tym wlasna krwia. A ty, pajunia..?

Posted

O ja Cie!!!Nawet li1 tutaj?Pewnie juz wiesz,ze my nie takie załosne???:diabloti::evil_lol::eviltong:A Gagatko,Pania Rome zawiadomiłam,ze zdjęcie Muszki jest i na stronie mieleckiej i kundelkowej.Ona b.rozsadnie do tego podchodzi,mówi,ze przeciez nawet dzieci giną,ale Ona chce wiedziec,ze zrobiła wszystko w ramach poszukiwan i jest nam wdzieczna.

Posted

A jeszcze jedno,majuska jęzor Cie nie swedzi,bo pewnie dzis Ty i becia jestescie na tapecie,ze żałosny układ Was "zwerbował."....,:diabloti::evil_lol:Co niektórzy /sztuk 1/pojechali poskarzyc sie na "głupie wpisy"

Posted

halcia napisał(a):
A jeszcze jedno,majuska jęzor Cie nie swedzi,bo pewnie dzis Ty i becia jestescie na tapecie,ze żałosny układ Was "zwerbował."....,:diabloti::evil_lol:Co niektórzy /sztuk 1/pojechali poskarzyc sie na "głupie wpisy"

Ojeeejjjj:shake: i co my teraz zrobimy...
Dobra spadam do Mati;)

Posted

szkoda się tym przejmować, głową muru jeszcze nikt nie przebił a tak solidnie postawionego przez duet tym bardziej ... Młodszy budowniczy mnie nie dziwi, ale kierownik budowy jak najbardziej. Super facet i nie wiem co się stało ...

Dzisiaj miałam wesoła przygodę, poszłam na saunę, wlazłam dość pewnie a tu nagle wszędzie widzę ptaki Hitchcocka ... To Wasza robota? Czułam się nieco atakowana przez nie :D heheh Ile stopni geograficznych tyle ich było ...
Li jak będziesz w Polsce daj znać wybierzemy się razem ;), Gatkę też weźmiemy A CO! Lidka z wielką przyjemnością i dumą z żałosnym układem wolontariackim Cię poznam, Gaci się spodobał :)

Posted

Proszę bardzo:

...a co tam masz??? dasz nam trochę??.....

..tylko po równo dziel ....

..i do zabawy przystąp!

...Maaaatiiiiiii, daj buziaka.....

...Gucio, uspokój się, co ludzie powiedzą:shake:.....

Posted

Debeściaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...koniec tych amorów, dziadek Poldek pilnuje...

..Gospodarz Domu ( nie Anioł;) )

..ściemniło się, pora się zawijać na chatę...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
:D:D:D zazdroszcze spotkania

no właśnie szkoda, że Cię nie było ... mogło być jeszcze żałośniej :diabloti:

nasza grupa wolontariacka została nazwana żałosnym układem ... totalnie bez podstaw więc wciąż ich szukamy ;) ... i nie znajdujemy! .. musimy się postarać, siedemnastolatka musiała mieć przecież rację! Świat oszaleje jeśli nie wyjdzie na jej! :D

Posted

Moje dobrze wychowane:diabloti:zaczynaja tupac przed 8,spacer,zarcie i dopiero dogo.Biedna Miska z kropelkami dla Mati czai sie pewnie od 5 rano.Tak ze srednia z pobudką,nie wychodzodzi zle.Przeciez my grupowo jestesmy rozliczane:evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
Wygląda na to, że znowu się przegięło i nie da rady dźwignąć tego ciężaru więc nie będzie pisania na wątkach ( tak wynika z podpisu) jak długo??:shake:

Zalosne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: