Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co do black-jaki to pies?bedzie caly czas na dworze?jak ma kojec to moze zostac-może szczekac bo niewiadomo czy jest nauczony ale to szczekanie minie jak sie przyzwyczai;)a jak nie ma kojca to musi wejsc do domu-bo gdzie ma spac?:roll:(budy nie biore pod uwage bo dla mnie to katastrofa)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']co do black-jaki to pies?bedzie caly czas na dworze?jak ma kojec to moze zostac-może szczekac bo niewiadomo czy jest nauczony ale to szczekanie minie jak sie przyzwyczai;)a jak nie ma kojca to musi wejsc do domu-bo gdzie ma spac?:roll:(budy nie biore pod uwage bo dla mnie to katastrofa)

Agorka to sunia. Tak jest cały czas na dworze. Do domu nie wejdzie bo sie boi. Ma budę a jak chce to ma posłanie w kuchni letniskowej. Narazie tylko tam jej się spodobało spanie.
a oto i ona:

http://img3.imageshack.us/img3/9707/72355116.jpg

• 2 months later...
Posted

niestety... nie mam zgody na umieszczenie regulaminu na stronie. a jeśli go nie umieszczę nie moge dać info o naborze wolontariuszy a jak nie dam info to ludzie nie przychodzą... cwani są

• 2 months later...
Posted

Zapraszamy do żałosnego układu, bo nie ma takich dwóch jak nas trzech a w sumie ani jednego

czyli:

wątek zakładamy na podstawie doświadczeń własnych i Waszych. Niech to będzie miejsce oczyszczenia tych, których wolontariat postrzegany jest jako niepotrzebny, niechciany

Posted

po to ma się gębę aby rozmawiać - szkoda, że czasem niektórzy nasz głos odbierają jako chęć by po gębie nam dać ...

Przykre, że wiele osób z dogomanii kierując się jedynie chęcią współpracy w imię pomocy dla psów, dostaje po łapach zanim jeszcze zdążyły po ciężkiej pracy je wymyć. Szpilka pomysł trafiony z wątkiem, uważam.

W zbyt wielu miejscach w Polsce wolontariat wciąż jest uważany za zbędny, natrętny, przeszkadzający ... Mam głeboką nadzieję kiedyś to się zmieni, tak jak i prawo, które wciąż nie wspiera zwierzaków ...

proponuję aby pisać czasem chociaż na wesoło - zbyt ciężko aby dalej na smutno.

Cześć. Nazywam się Kaśka. Mam problem ...
Dostałam wolontariacki nokaut i nie potrafię się podnieść. Sporo ważę więc szukam chętnych do pomocy ;) - ma ktoś dźwig? Albo może ktoś na bazarku wystawił jakąś wyciągarkę?

Posted

wiecie co ... to niesamowite ile człowiek kiedyś potrafił znieść dla dobra zwierząt, w walce o lepsze. Ile upokorzenia, wyzwisk ... Dzisiaj nie potrafiłam do schroniska wejść, pomimo, że psom żyje się zdecydowanie lepiej ...
Bałam sie swojej reakcji na to wszystko i tego, że ktoś samo moje wejście potraktuje jako atak. Tak jak czasem przekręca się nasze wpisy aby zaszkodzić ...

Posted

albiemu napisał(a):
Szpilka coś młodziej wyglądasz :D

Majuska dobre! :) - to napewno jakiś zły wolontariusz wydał tego psa ...

Ciekawa jestem ilu na forum dogomanii jest byłych wolontariuszy ....

Mowisz :hmmmm::roll: a ja sie zastanawiałam dlaczego mi piwa nie chca sprzedawać bez DO ... wolontariuszka tez pewnie jestem zla bo za młoda jestem :shake:

Posted

Kude...nie mam zdjecia ale jestem sercem dusza recami i nogami w Żałosnym Układzie i bardzo mnie to cieszy:evil_lol:Tzn jestem w tej wspaniałej grupe,a ze jesteśmy w "żałosnym układzie "dowiedziałam sie ze dwa dni temu:shake:no coż mozna przyjaciołom tylko zyczyc przystapienia do niego.I jako wolontariat i jako kumple sprawdzamy sie przez ponad 3 lata.

Posted

Gagata,a poczytałas np Frotke,Jankesa i głowny?Zabek przejechał wczoraj te tereny za psiakiem P.Romy,ale wiadomo...nic.Jeszcze damy zdjęcie do Mielca,watpliwe,ale ...

Posted

dzwoni do mnie Majuska i słyszę WITAJ ŻAŁOSNY UKŁADZIE!!!! :) hehehehe

Ściągnęłam ją na ziemię, załtwia sprawy Matyldy od rana z naprawdę dobrym skutkiem więc ją uświadomiłam, że przestaje być żałosna!!!! Niech nam średniej nie zawyża! A CO!

Uwielbiam Was moje Wy żałosne istoty :), za przyjaźń, wspólny czas - wymieniać mogę wiele. To co nas odróżnia to totlany brak nienawiści w przeciwieństwie do wielu kipiących żalem i podjerzliwością stron www. :)