Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
a no własnie i w tym rzecz ;)
Oczywiście zdarza się, że młodsze osoby są bardzo zaradne, ale nie można powiedź Ty masz 14 lat i możesz, ale Ty już nie :roll:

A to prawda, ja znam kilka osób, które w wieku 10 lat, były rozwinięte na poziomie 15latka:cool3: naprawdę! Prawie wszystkie takie osoby to osoby "po przejściach".... chyba rozumiecie o co mi chodzi;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):

Sunia pogryzła klapki.......:roll:........5 zł. na stadionie:diabloti:....a niech żałuje!!! Straciła wiernego przyjaciela!!!

:placz: nie moge o tym zapomniec

Posted

basia bonnie napisał(a):
A to prawda, ja znam kilka osób, które w wieku 10 lat, były rozwinięte na poziomie 15latka:cool3: naprawdę! Prawie wszystkie takie osoby to osoby "po przejściach".... chyba rozumiecie o co mi chodzi;)

pewnie, że rozumiemy ;)
Ja kiedy zaczełam jeździć do schroniska miałam 12 lat, radziłam sobie, chociaż wiem, że popełniłam sporo błędów, ktore mogłyby skończyć się tragedią, ale poporstu nie zdawałam sobie z tego sprawy :roll:
Teraz kiedy patrzę na niektóre dzieciaki w szkołach, które odwiedzają schronisko to płakać się chcę co z nich wyrośnie :shake:

Posted

magdyska25 napisał(a):
Szkoda że dowiedziałam się o tym proteście tak późno.....:roll:.......
Baffi a ile masz lat? może jakoś dałoby się Ciebie "wkręcić" byłabyś pod moją opieką:evil_lol:.

ten teges... 14 :roll: :D

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
no :D pomóż biednej Weronice (baffi) dostac sie do schroniska :D dziewczyna ma wielkie serce i nawet psiaka ze schroniska (z Łęczycy :D )

Muszę coś dodać: :evil_lol: :D jeżdżę na różne protesty, akcje... np. akcja MP "zerwijmy łańcuchy", Pomagałam w przed świątecznej zbiórce karmy fundacji Viva dla schroniska, i podarowałam 50kg karmy, byłam na proteście empatii przeciwko masowej rzeźni fok na futra w Kanadzie, razem z dogomaniakami jeździłam do przytuliska Koci Świat (Nasielsk), jestem wegetarianką, dziś byłam na proteście przeciwko zabijaniu psów w Chinach, zbierałam karmę, itp, szyłam legowiska dla psów i przekazałam do przytuliska w Zielonce; przekazałam koce, karmę itp. do schroniska w Celestynowie, przygarnęłam psiaka ze schr w Łęczycy, kiedy sie przeprowadzimy do większego mieszkania to prawdopodobnie będę tymczasować psy, wystawiłam sporo bazarków i nadal wystawiam, itd.. Jak widać robię wszystko co mogę, ale niestety nie mogę fizycznie pomagać w schronisku...:-( A doświadczenie z psami jako takie mam, myślę że się nadaję na wolontariuszkę :lol: :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
pewnie, że rozumiemy ;)
Ja kiedy zaczełam jeździć do schroniska miałam 12 lat, radziłam sobie, chociaż wiem, że popełniłam sporo błędów, ktore mogłyby skończyć się tragedią, ale poporstu nie zdawałam sobie z tego sprawy :roll:
Teraz kiedy patrzę na niektóre dzieciaki w szkołach, które odwiedzają schronisko to płakać się chcę co z nich wyrośnie :shake:

Ja też zaczęłam jak miałam 12:cool3: teraz jestem rok starsza:diabloti: Na początku chyba każdy popełnia błędy, ale z czasem się że tak powiem człowiek wyrobi:evil_lol:;)
Nooo masakra:shake: Dziś na wf, poszliśmy na stadion, żeby biegać no i tam się błąkał piesek, młody, strasznie energiczny i chętny do zabawy, chciał gryźć, jak to szczeniak i wszyscy się go bali:evil_lol: więc ja wzięłam patyk zaczęłam z nim aportować i się bawić. No ale potem trzeba było iść, no i kolega zaczął rzucać w niego kamieniami:angryy: jak sie wkurwiłam, poszłam i mu naklnęłam:diabloti::oops: i mało co normalnie jego nie obrzucałam tymi kamieniami:evil_lol: i dał se spokój chopok:evil_lol:;)
Mysia_ napisał(a):
Baffi, ale se reklamę zrobiłaś :evil_lol::razz:

Normalnie lanssssss:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
No ale potem trzeba było iść, no i kolega zaczął rzucać w niego kamieniami:angryy: jak sie wkurwiłam, poszłam i mu naklnęłam:diabloti::oops: i mało co normalnie jego nie obrzucałam tymi kamieniami:evil_lol: i dał se spokój chopok:evil_lol:;)

trza se radzić :evil_lol: Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jestem bardzo złym człowiekiem :eviltong: Bo doprowadzam ludzi do płaczu :diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
trza se radzić :evil_lol: Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jestem bardzo złym człowiekiem :eviltong: Bo doprowadzam ludzi do płaczu :diabloti:

:evil_lol::evil_lol: Ja np. ostatnio prawiłam kazanie koleżance apropo rozmnażania kotów i jej nieodpowiedzialności to jej mina zrzedła i potem siedziała taka zamyślona i zszokowana, że jej prawde w oczy powiedziałam:evil_lol:

BlackSheWolf napisał(a):
niestety... dzieci maja zly przyklad... i wedug nich fajnie jest psy pobic... poobrzucac kamieniami..

dokładnie:shake::shake::shake: