basia bonnie Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Mysia_ napisał(a):a no własnie i w tym rzecz ;) Oczywiście zdarza się, że młodsze osoby są bardzo zaradne, ale nie można powiedź Ty masz 14 lat i możesz, ale Ty już nie :roll: A to prawda, ja znam kilka osób, które w wieku 10 lat, były rozwinięte na poziomie 15latka:cool3: naprawdę! Prawie wszystkie takie osoby to osoby "po przejściach".... chyba rozumiecie o co mi chodzi;) Quote
BlackSheWolf Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 magdyska25 napisał(a): Baffi a ile masz lat? może jakoś dałoby się Ciebie "wkręcić" byłabyś pod moją opieką:evil_lol:. oo baffi :D ciocia z dogomanii sie toba zajmie :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 magdyska25 napisał(a): Sunia pogryzła klapki.......:roll:........5 zł. na stadionie:diabloti:....a niech żałuje!!! Straciła wiernego przyjaciela!!! :placz: nie moge o tym zapomniec Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 basia bonnie napisał(a):A to prawda, ja znam kilka osób, które w wieku 10 lat, były rozwinięte na poziomie 15latka:cool3: naprawdę! Prawie wszystkie takie osoby to osoby "po przejściach".... chyba rozumiecie o co mi chodzi;) pewnie, że rozumiemy ;) Ja kiedy zaczełam jeździć do schroniska miałam 12 lat, radziłam sobie, chociaż wiem, że popełniłam sporo błędów, ktore mogłyby skończyć się tragedią, ale poporstu nie zdawałam sobie z tego sprawy :roll: Teraz kiedy patrzę na niektóre dzieciaki w szkołach, które odwiedzają schronisko to płakać się chcę co z nich wyrośnie :shake: Quote
DuDziaczek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dla mnie to najgorsze jest to ze jak mowie ze w naszym schronie zle sie dzieje znajomym to oni sie pytaja czy oby napewno maamy schron w Kielcach....... :shake: Quote
BlackSheWolf Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no niestety... ludzi nie interesuje los psow... Quote
baffi2 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 magdyska25 napisał(a):Szkoda że dowiedziałam się o tym proteście tak późno.....:roll:....... Baffi a ile masz lat? może jakoś dałoby się Ciebie "wkręcić" byłabyś pod moją opieką:evil_lol:. ten teges... 14 :roll: :D Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 baffi2 napisał(a):ten teges... 14 :roll: :D Magdyska to działaj :razz: :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no :D pomóż biednej Weronice (baffi) dostac sie do schroniska :D dziewczyna ma wielkie serce i nawet psiaka ze schroniska (z Łęczycy :D ) Quote
baffi2 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no :D pomóż biednej Weronice (baffi) dostac sie do schroniska :D dziewczyna ma wielkie serce i nawet psiaka ze schroniska (z Łęczycy :D ) Muszę coś dodać: :evil_lol: :D jeżdżę na różne protesty, akcje... np. akcja MP "zerwijmy łańcuchy", Pomagałam w przed świątecznej zbiórce karmy fundacji Viva dla schroniska, i podarowałam 50kg karmy, byłam na proteście empatii przeciwko masowej rzeźni fok na futra w Kanadzie, razem z dogomaniakami jeździłam do przytuliska Koci Świat (Nasielsk), jestem wegetarianką, dziś byłam na proteście przeciwko zabijaniu psów w Chinach, zbierałam karmę, itp, szyłam legowiska dla psów i przekazałam do przytuliska w Zielonce; przekazałam koce, karmę itp. do schroniska w Celestynowie, przygarnęłam psiaka ze schr w Łęczycy, kiedy sie przeprowadzimy do większego mieszkania to prawdopodobnie będę tymczasować psy, wystawiłam sporo bazarków i nadal wystawiam, itd.. Jak widać robię wszystko co mogę, ale niestety nie mogę fizycznie pomagać w schronisku...:-( A doświadczenie z psami jako takie mam, myślę że się nadaję na wolontariuszkę :lol: :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 a co :) musiala sie dziewczyna jakos zareklamowac :D Quote
basia bonnie Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Mysia_ napisał(a):pewnie, że rozumiemy ;) Ja kiedy zaczełam jeździć do schroniska miałam 12 lat, radziłam sobie, chociaż wiem, że popełniłam sporo błędów, ktore mogłyby skończyć się tragedią, ale poporstu nie zdawałam sobie z tego sprawy :roll: Teraz kiedy patrzę na niektóre dzieciaki w szkołach, które odwiedzają schronisko to płakać się chcę co z nich wyrośnie :shake: Ja też zaczęłam jak miałam 12:cool3: teraz jestem rok starsza:diabloti: Na początku chyba każdy popełnia błędy, ale z czasem się że tak powiem człowiek wyrobi:evil_lol:;) Nooo masakra:shake: Dziś na wf, poszliśmy na stadion, żeby biegać no i tam się błąkał piesek, młody, strasznie energiczny i chętny do zabawy, chciał gryźć, jak to szczeniak i wszyscy się go bali:evil_lol: więc ja wzięłam patyk zaczęłam z nim aportować i się bawić. No ale potem trzeba było iść, no i kolega zaczął rzucać w niego kamieniami:angryy: jak sie wkurwiłam, poszłam i mu naklnęłam:diabloti::oops: i mało co normalnie jego nie obrzucałam tymi kamieniami:evil_lol: i dał se spokój chopok:evil_lol:;) Mysia_ napisał(a):Baffi, ale se reklamę zrobiłaś :evil_lol::razz: Normalnie lanssssss:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 basia bonnie napisał(a):No ale potem trzeba było iść, no i kolega zaczął rzucać w niego kamieniami:angryy: jak sie wkurwiłam, poszłam i mu naklnęłam:diabloti::oops: i mało co normalnie jego nie obrzucałam tymi kamieniami:evil_lol: i dał se spokój chopok:evil_lol:;) trza se radzić :evil_lol: Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jestem bardzo złym człowiekiem :eviltong: Bo doprowadzam ludzi do płaczu :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 niestety... dzieci maja zly przyklad... i wedug nich fajnie jest psy pobic... poobrzucac kamieniami.. Quote
basia bonnie Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Mysia_ napisał(a):trza se radzić :evil_lol: Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jestem bardzo złym człowiekiem :eviltong: Bo doprowadzam ludzi do płaczu :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Ja np. ostatnio prawiłam kazanie koleżance apropo rozmnażania kotów i jej nieodpowiedzialności to jej mina zrzedła i potem siedziała taka zamyślona i zszokowana, że jej prawde w oczy powiedziałam:evil_lol: BlackSheWolf napisał(a):niestety... dzieci maja zly przyklad... i wedug nich fajnie jest psy pobic... poobrzucac kamieniami.. dokładnie:shake::shake::shake: Quote
DuDziaczek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ja juz moim znajomym wykladow nie prawie, tj tym ktorych lubie, jak ktos mi podpada to.... :razz: hehe :eviltong: Quote
BlackSheWolf Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 a jak mi sie cos nie podoba xD to mowie wprost :D Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a jak mi sie cos nie podoba xD to mowie wprost :D to tak jak ja :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no widzisz :) a ja jutro do schroniska sie wybieram ;) Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no widzisz :) a ja jutro do schroniska sie wybieram ;) a własnie, jak tam u Was sprawy się mają? Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 BlackSheWolf napisał(a):dobrze juz :) no to przynajmniej tyle dobrego ;) Quote
DuDziaczek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Tia a ja w niedziele na spacery zeby Tori biedna wybiegac.... :razz: Quote
Recommended Posts