BlackSheWolf Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 a no sliczna sliczna :) jutro i w niedziele wystawa wiec w schronisku bede dopiero w poniedzialek . Quote
baffi2 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 BlackSheWolf napisał(a):hmmm.. to u mnie byla bardzo szczeliwa adopcja :D www.zuch-dziewczyna.blog.onet.pl hihi nawet ma swoja stronke:D To ona teraz się nazywa Księżniczka Maja ? :D :eviltong: a te zdjęcia są rozbrajające :loveu: Quote
DuDziaczek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 o widze ze fajny watek pozwolicie ze sie przylacze, choc w schronie wolontariuszka nie jestem ale w naszym mini "przytulisku" po tozowska opieka. :cool3: I nie wiecie jak wam zazdroszcze ze mozecie byc wolontariuszkami w schronach.... Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 hmmmm u mnie już zbyt szczęśliwej adopcji nie było.....pan się "napalił" na moją podopieczną ale niestety żona wolała labradora, który nie był jeszcze do adopcji....:roll: macie kolejny przykład że rasowe bardziej "obchodzą" ludzi niż kundelki.... Quote
Mysia_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 magdyska25 napisał(a):macie kolejny przykład że rasowe bardziej "obchodzą" ludzi niż kundelki.... obserwuję to codziennie :mad: Quote
BlackSheWolf Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 niestety :( wie ktos jaka ma byc jutro pogoda ? Quote
baffi2 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 DuDziaczek napisał(a): I nie wiecie jak wam zazdroszcze ze mozecie byc wolontariuszkami w schronach.... Ja też bardzo zazdroszcze:roll: Na paluchu przyjmują tylko pełnoletnich, a w Psim Aniole od 16 lat wiec jeszcze trochę mi brakuje... Quote
DuDziaczek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A u mnie nikogo bo nikogo nie potrzebuja :angryy: O kurcze jestem bardzo bardzo szczesliwa :loveu: Do adopcji poszla moja ulubienica!!! :loveu: W tle JA i Leon .. Leon byl postrzelony wiatrowka tuz pod okiem.... :angryy: tam gdzie trzymamy psiaki blisko jakies 10 min spacerem mamay super laki! Jak te bezdomniaczki super sie pilnuja! :loveu: A wyzej z ewelinka m z dogo Quote
Reniawawa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pomocy ... szukam wolontariusza z KRAKOWA bądź osoby, która mogła by podjechac w jedno miejsce i być obecna przy adopcji pieska i przy podpisaniu umowy adopcyjnej. Poprostu przypilnowac żeby wszystko było OK. Moż ktos zna..... podaje swoje gg 1337515 Quote
DuDziaczek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 W krakowie jest sporo osob wejdz na mape pomocy dogo... A tak od siebie... za wczesnie sie cieszylam Tori wraca bo... POGRYZLA PANI KLAPKI :placz: Quote
BlackSheWolf Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 bo co zrobila ??? ???? ????? ???? :| o matko.... ale ludzi maja powody.... Quote
DuDziaczek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dajcie spokoj plakac mi sie cche... taki powod... oddalabym temu babsku za te buty, ale nie byl to dobry dom dla mojej kochanej Tori.... Ta psina jest swietna pilnuje sie i taka ruchliwa! Quote
Mysia_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 baffi2 napisał(a):Ja też bardzo zazdroszcze:roll: Na paluchu przyjmują tylko pełnoletnich, a w Psim Aniole od 16 lat wiec jeszcze trochę mi brakuje... u nas też od 16, czasami w drodze wyjątku od 15..... Normalka, pies coś zeżarł wypad do schroniska :angryy::mad: Quote
DuDziaczek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 A ona siedziala juz od pazdziernika... :placz: Ej ja nie wiem to nie powinno zalezec od wieku tylko od dojzaloosci.. 11 latek moze byc bardziej odpowiedzialny od 16 latka... :shake: Quote
baffi2 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 DuDziaczek napisał(a): Ej ja nie wiem to nie powinno zalezec od wieku tylko od dojzaloosci.. 11 latek moze byc bardziej odpowiedzialny od 16 latka... :shake: dokładnie:roll: Quote
BlackSheWolf Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 u nas np. są nieraz 11 letni wolontariusze ale wtedy musza byc pod naszą opieką ;| Quote
DuDziaczek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ale ja sie ciesze mamy swoje "Tozowskie" przytulisko i dziei temu moge tam wiecej niz w schronie :razz: Quote
baffi2 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Magdyska25 a czy ty się może wybierasz na psi przemarsz? http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109608 Quote
Mysia_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 DuDziaczek napisał(a):Ej ja nie wiem to nie powinno zalezec od wieku tylko od dojzaloosci.. 11 latek moze byc bardziej odpowiedzialny od 16 latka... :shake: To nie jest tak do końca.... Ja np. jak przyszłam do schroniska to miałam 12 lat! Z wielu rzeczy nie zdawałam sobie sprawy, byłam odważniejsza w kontaktach z różnymi psami. Teraz często obserwuję, że mamy w schronisku kilka psów, któr niecierpią dzieci, kiedy oprowadzam różne szkoły to te psiaki wręcz rzucają się do krat :roll: Oczywiste jest to, że w razie co taki 16 latek poradzi sobie predzej niż 12 latek :roll: Quote
BlackSheWolf Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 no taki 16 letni wolontariusz jest bardziej zaradny. Bo my musimy pilnowac tych mlodszych.... nieraz im psy na spacerach sie wyrywaja... yh. Quote
Mysia_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no taki 16 letni wolontariusz jest bardziej zaradny. Bo my musimy pilnowac tych mlodszych.... nieraz im psy na spacerach sie wyrywaja... yh. a no własnie i w tym rzecz ;) Oczywiście zdarza się, że młodsze osoby są bardzo zaradne, ale nie można powiedź Ty masz 14 lat i możesz, ale Ty już nie :roll: Quote
DuDziaczek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wlasnie Mysia ostatnie zdanie idealne... Coz zeby chociaz u mnie pozwalali od 18 to za kilka lat bym tak byla... ale u mnie jest mi dobrze tylko ze psiaki w schronie cierpia. Quote
magdyska25 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Szkoda że dowiedziałam się o tym proteście tak późno.....:roll:....... Baffi a ile masz lat? może jakoś dałoby się Ciebie "wkręcić" byłabyś pod moją opieką:evil_lol:. Sunia pogryzła klapki.......:roll:........5 zł. na stadionie:diabloti:....a niech żałuje!!! Straciła wiernego przyjaciela!!! Quote
Recommended Posts