Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taa...miasto.. ktore wlasnie wykopalo dobrego kierownika i posadzili takie ze.... ;| im na tym nie zalezy... ale ma powstac stowarzyszenie i zobaczymy co dalej.... podobno mamy zdobyc jakas kase na sterylki

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
jak narazie chcemy z kumpelami porozmieszczac inaczej psy w kojcach. Bedzie duze zamieszanie ale coz... tak trzeba... tylko czy ten nowy "kierownik" pozwoli... wr....

tylko ostroznie, zeby zadnych bójek nie było...:roll:

Posted

a no biedne... zobaczymy jak to bedzie... niech tylko jedzenie im zmienia!! ostatnio do makaronu buraki im dorzucili ;( a jak tam poszlam to w calych kojcach buraki lezaly ;( przeciez psy tego nie zjedza.. a jedna sunia nawet zwymiotowala :(

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
kurcze a ja suni ktora mam w podpisie szukam juz domu 1,5 miesiaca ;( i nic ... nawet w gazecie byla... ;( a ona tak bardzo boi sie schroniska :)

raczej dopiero 1,5 miesiąca...

Posted

Wlasnie.....ja kocham i uwielbiam wszystkie psiaki...ale czasami az mi wstyd...mam swoich faworytow..bylo kilka psiakow..i sa...do ktorych czuje wyjatkowy sentyment....Słynny Klero,ktory poszedl do domku,ale bardzo go pokochalam i dalej bardzo za nim tesknie...:)On pokochał mnie i mysle,ze to dobrze,ze ludzie przyzwyczajaja sie do psiakow,to nic zlego....w sumie to wielka milosc a dobra milosc nie jest zla:):):)Psiaki napewno sa za nia dozgonnie wdzieczne:)