Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no więc tak. Nowy kierownik miły, pracownik taki sobie. Szczerze powiem ,ze w schronisku średnio :( psiaki nie miały słomy wymienionej ani nic... ale posprzatane bylo. Ale damy im szanse i poczekamy. To byl dopiero ich 3 dzien pracy.

Posted

oni nie mają żadnego doświadczenia w prowadzeniu schroniskiem, więc pewnie na początku będą popełniać błędy, pewnie nie o wszystkim wiedzą... No ale musimy być dobrej myśli, że zwierzaki nie ucierpią na tym :roll:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
mam nadzieje. Psiakom nic dziac sie nie bedzie bo my bedziemy tego pilnowac. Do tego powstalo stowarzyszenie przyjaciol schroniska w Łęczycy. I ludzie z urzedu robią tam codziennie kontrole ;)

No to dziewczyny pilnujcie porządku żeby był spokój a psiaki miały dobrze!!!
Dzisiaj jadę do schroniska i mam nadzieję że nie będzie to tak bardzo pechowa niedziela jak 2 tygodnie temu....

Posted

:mad: Ludzie... :angryy: nie wiem jak zacząć nawet... NIKT od wczoraj na schronie nie byl! psy nie dostaly jesc! nie maja posprzatane! nie maja wody! :placz: nic... wiedzialam ze ten nowy kierownik nic nie zrobic... wszyscy sa juz na nogach... pani radna nawet do burmistrza dzownila ale coz.... nic z tego :placz: nikt juz dzis tam nie przyjedzie :angryy: najbardziej boje sie o te psy co sa w budynku... nie maja sprzatane i sredniej wielkosci kojce... wiec pewnie teraz spią w zaduchu, bo nikt okna nie otworzyl z nich :placz: i na swoich odchodach :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

nie ucichnie. Mamy znajomą w schronisku, tzn pani z urzędu jest jako wolontariuszka (hihi). Działa bardzo duzo! ma po swojej stronie już sporo ludzi. Nie zostawimy tego.

mozecie wejsc do watku ktory mam w podpisie o tej suni i mi doradzic ? przeczytajcie moj post w jej temacie.

Posted

hej... ja narazie nie mam zadnych informacji co sie dzieje w schronisku :( wiem, ze o 12 mialo byc zebranie... informacje bede miec pozniej. A ja siedze i umieram ze stresu :( tak bardzo sie o psiaki boje :(

Posted

Nie zostawia przeciez na stanowisku kierowniczym nieodpowiedzialnej osoby...nie moga!A jak tak-to wszyscy pomozemy bedziemy dzialac....zglaszac gdzie sie da..i mysle,ze pani z gazety pomoze;)

Posted

dzieki ze jak cos to moge na was liczyc ;)
a ja mam do was inne pytanie. Czy u was w schronisku siedza tez sunie z psami? bo mamy pare takich psow, ktore nie toleruja innych samcow... i siedza z suniami... :( a wiadomo teraz zaczna sie cieczki... :( eh...

Posted

suczek mamy mniej niż psiaków, są z psami, ale wszystkie są wysterlizowane i większość psiaków kastrowana.... Kiedy trafi sunia z cieczką to dajemy ją do tzw. bezpiecznego boksu, czyli 100% kastratów ;)

Posted

według mnie sterlizacja to podstawa w schronisku... Nie ma sterlizacji to schroniko nie ma większego sensu. To ma być takie miejsce, które przeciwdziała bezdomności. Jesli o to chodzi to jestem fanatyczką ;)