BlackSheWolf Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 no więc tak. Nowy kierownik miły, pracownik taki sobie. Szczerze powiem ,ze w schronisku średnio :( psiaki nie miały słomy wymienionej ani nic... ale posprzatane bylo. Ale damy im szanse i poczekamy. To byl dopiero ich 3 dzien pracy. Quote
Mysia_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 oni nie mają żadnego doświadczenia w prowadzeniu schroniskiem, więc pewnie na początku będą popełniać błędy, pewnie nie o wszystkim wiedzą... No ale musimy być dobrej myśli, że zwierzaki nie ucierpią na tym :roll: Quote
BlackSheWolf Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 mam nadzieje. Psiakom nic dziac sie nie bedzie bo my bedziemy tego pilnowac. Do tego powstalo stowarzyszenie przyjaciol schroniska w Łęczycy. I ludzie z urzedu robią tam codziennie kontrole ;) Quote
BlackSheWolf Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a własnie. JAk zamieszczalyscie ogloszenia o psach w gazetach to po jakim czasie byl odzew? Quote
Mysia_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 zależy jaka to gazeta :roll: No i niestety czasami odzewu nie ma wcale :-( Quote
magdyska25 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 BlackSheWolf napisał(a):mam nadzieje. Psiakom nic dziac sie nie bedzie bo my bedziemy tego pilnowac. Do tego powstalo stowarzyszenie przyjaciol schroniska w Łęczycy. I ludzie z urzedu robią tam codziennie kontrole ;) No to dziewczyny pilnujcie porządku żeby był spokój a psiaki miały dobrze!!! Dzisiaj jadę do schroniska i mam nadzieję że nie będzie to tak bardzo pechowa niedziela jak 2 tygodnie temu.... Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :mad: Ludzie... :angryy: nie wiem jak zacząć nawet... NIKT od wczoraj na schronie nie byl! psy nie dostaly jesc! nie maja posprzatane! nie maja wody! :placz: nic... wiedzialam ze ten nowy kierownik nic nie zrobic... wszyscy sa juz na nogach... pani radna nawet do burmistrza dzownila ale coz.... nic z tego :placz: nikt juz dzis tam nie przyjedzie :angryy: najbardziej boje sie o te psy co sa w budynku... nie maja sprzatane i sredniej wielkosci kojce... wiec pewnie teraz spią w zaduchu, bo nikt okna nie otworzyl z nich :placz: i na swoich odchodach :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Asia_Klero Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No ładnie!!Zglaszac to natychmiast do TOZu i gdzie sie da!!!!Dzialaj szybko!!Zglaszaj oglaszaj i gadaj z burmistrzem obojetne!Wazne zeby sprawa nie ucichla! Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 nie ucichnie. Mamy znajomą w schronisku, tzn pani z urzędu jest jako wolontariuszka (hihi). Działa bardzo duzo! ma po swojej stronie już sporo ludzi. Nie zostawimy tego. mozecie wejsc do watku ktory mam w podpisie o tej suni i mi doradzic ? przeczytajcie moj post w jej temacie. Quote
BlackSheWolf Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 hej... ja narazie nie mam zadnych informacji co sie dzieje w schronisku :( wiem, ze o 12 mialo byc zebranie... informacje bede miec pozniej. A ja siedze i umieram ze stresu :( tak bardzo sie o psiaki boje :( Quote
Asia_Klero Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dobrze,ze jestes.....czekamy na wiesci;) Quote
Asia_Klero Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nie zostawia przeciez na stanowisku kierowniczym nieodpowiedzialnej osoby...nie moga!A jak tak-to wszyscy pomozemy bedziemy dzialac....zglaszac gdzie sie da..i mysle,ze pani z gazety pomoze;) Quote
BlackSheWolf Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 dzieki ze jak cos to moge na was liczyc ;) a ja mam do was inne pytanie. Czy u was w schronisku siedza tez sunie z psami? bo mamy pare takich psow, ktore nie toleruja innych samcow... i siedza z suniami... :( a wiadomo teraz zaczna sie cieczki... :( eh... Quote
Mysia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 suczek mamy mniej niż psiaków, są z psami, ale wszystkie są wysterlizowane i większość psiaków kastrowana.... Kiedy trafi sunia z cieczką to dajemy ją do tzw. bezpiecznego boksu, czyli 100% kastratów ;) Quote
BlackSheWolf Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 u nas tylko 5 suczek ma sterylki... nie bylo kasy. Quote
Mysia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 według mnie sterlizacja to podstawa w schronisku... Nie ma sterlizacji to schroniko nie ma większego sensu. To ma być takie miejsce, które przeciwdziała bezdomności. Jesli o to chodzi to jestem fanatyczką ;) Quote
Asia_Klero Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Oj ja tez!!Trzeba jak najszybciej cos z tym zrobic.... Quote
Recommended Posts