Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Noo mamuśka ty to jestes sławna:D:D a ja?!Jejq dawno sie tak nie stresowałam<lol> Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Asia_Klero napisał(a):Noo mamuśka ty to jestes sławna:D:D a ja?!Jejq dawno sie tak nie stresowałam<lol> ja to się chyba jutro umrę, nie lubi być za coś odpwoiedzialna :eviltong: "Gosiu, licze na Ciebie", ehhhh :eviltong: Ciekawe jak nasze psiaki wypadną :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 a co bedzie sie tak dokladnie działo ? :) tzn co bedziecie robic? Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Tego to chyba nikt nie wie:Djutrzejszy dzien to wielka zagadka:Dma byc egzamin z tego wszystkiego co robilismy do tej pory na zajeciach ze szkolenia...ale jak to ma wygladac-nie wiem:D Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 oj to bede trzymac kciuki :D :D albo chociaz myslec o was xD bo rece potrzebne mi sa jutro do glaskania psiakow xD Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 będą gazety, radia i jakaś TV :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 oooooo :D :D :D :D ale to nie moje wojewodztwo wiec pewnie nie zobacze.. Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 BlackSheWolf napisał(a):oooooo :D :D :D :D ale to nie moje wojewodztwo wiec pewnie nie zobacze.. no raczej nie :roll: Naszczęście :evil_lol: Ale ja za to bedę w tej gazecie "Dziennik", a ona chyba ogólnopolska jest? :diabloti::lol: Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Noo mamuska koniecznie sie dowiedz kiedy dziennik z toba bedzie do kupienia:D:D:D:D:D:Dale ten pan z gazety mial mine jak mnie dzisiaj zobaczyl...bo akurat wrocilam ze spaceru ze Szrekiem i byłam cała dokladnie CAŁA z błota<lol2>musial byc niezle zdziwiony:D:D Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Asia_Klero napisał(a):Noo mamuska koniecznie sie dowiedz kiedy dziennik z toba bedzie do kupienia:D:D:D:D:D:Dale ten pan z gazety mial mine jak mnie dzisiaj zobaczyl...bo akurat wrocilam ze spaceru ze Szrekiem i byłam cała dokladnie CAŁA z błota<lol2>musial byc niezle zdziwiony:D:D chyba po tym jak zobaczył co robi Pako już zrozumiał, że to norma :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja tez ostatnio bylam w gazecie xD jak robili reportaz o schronisku :D Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 No to widze ze tylko ja jestem taka...nieslawna chociaz:pPare razy bylam w gazecie:pA kiedys nawet z moja poprzednia swinka morska:D:D Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 hyhy :D a czemu ze świnką ?? :) a ja miałam zdjecie w ciuchach "roboczych" ze schronu <hahaha> mowie wam piekna fota... Quote
magdyska25 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 uuuuu to widzę że sławne jesteście;) ja to chcę zapomnieć swój debiut w telewizji......kąpałam wtedy psa a potem był wywiad.....koszmar!!!!:shake: nie chciałabym po raz kolejny tego przechodzić...chociaż....gdybym nie miała innego wyjścia to może może ale nie tak "z zaskoczenia" jak poprzednim razem... Mysia dowiedz się kiedy będziesz w gazecie to kupię i zobaczę:cool3: Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ekhm...moj znajomy jest dziennikarzem ale lepiej nie bede zdradzala tematow super wywiadow:P Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 takie wywiady z zaskoczenia sa bardzo zabawne... jakies glupoty sie wogole gada... haha Quote
magdyska25 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 BlackSheWolf napisał(a):takie wywiady z zaskoczenia sa bardzo zabawne... jakies glupoty sie wogole gada... haha oj i żebyście wiedziały że głupoty!!!!:oops: Quote
Mysia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja już byłam kilka razy w naszej zabrzańskiej kablówce i dwa razy w TVP3, a w gazecie to nie jestem w stanie policzyć :evil_lol: Oczywiście wszystko w schroniskowych ciuchach.... A nie, raz w tym reportażu na TVP3 była normalnie ubrana, ale gadałam tam chyba z 5 minut :evil_lol: Ale te wczorajsze fotki to normalnie masakra :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 hehe:)Dzisiaj bylo mega smiesznie...tyle ludzi,kamer,zdjec,wywiadow:D:D:Ddawno sie tak nie czulam:DByło super!!:):) Quote
Mysia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 oj działo, się działo :evil_lol: Za chwilę będzie o nas w Wydarzeniach na Polsacie :lol: Quote
Pianka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jaka dyskusja:razz: To ja tez się zapisuje do klubu wolontariuszy:p Mysia chyba przegapiłam wasze wiadomosci na polsacie buuu:-( Nie można tego na necie gdzies obejrzec?:cool3: Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Nie przegapilas jeszcze nie bylo:)Lec przed tv patrzec!! Quote
Pianka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Asia_Klero napisał(a):Nie przegapilas jeszcze nie bylo:)Lec przed tv patrzec!! Przegapiłam bo zdaje się wiadomości sie skonczyły:placz: Quote
Recommended Posts