rwpb Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='SZPiLKA23']... tylko ze zamiast 4 łapek maja 4 kopytka ;) Kopytka są niepraktyczne, a nawet niebezpieczne: Quote
SZPiLKA23 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 :D:D:D naszczęscie u nas nie ma jeziora Quote
Dacote Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='rwpb']Jedno na zachętę? Dawaj więcej z opisem i komentarzami! K***a, było nie dawać:roll: Nurkowanie Ehem... Więc to mój tata:evil_lol: Ten od wolontariatu:lol: A właściwie jego płetwy. Nurkuje:multi: Myjemy pokład:p A właściwie patrzymy, jak uruchamia się chorwackie węże z wodą. I tyle:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 świetna ofta z płetwami. ech, to niebieściutkie jezioro, te krótkie koszulki - tęsknota za latem mnie wzięła.... Quote
Dacote Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 sleepingbyday napisał(a):świetna ofta z płetwami. ech, to niebieściutkie jezioro, te krótkie koszulki - tęsknota za latem mnie wzięła.... Ale to nie jezioro, a morze;) Quote
rwpb Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Tosa_Inu&Husky']K***a, było nie dawać:roll: Jak tak się będziesz wyrażać, to pająki wciągną Ciebie z obraz :diabloti: [quote name='Tosa_Inu&Husky']Myjemy pokład:p Jedliście pokład? Dobry był? :evil_lol: Fajne kolory robi Wasz soniaczek :multi: A i pogoda widzę dopisała. Więcej! Quote
Dacote Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 rwpb napisał(a):Jak tak się będziesz wyrażać, to pająki wciągną Ciebie z obraz :diabloti: Od dwóch dni mam 11 lat, to mi już wolno:p:eviltong: rwpb napisał(a):Jedliście pokład? Dobry był? :evil_lol: Fajne kolory robi Wasz soniaczek :multi: A i pogoda widzę dopisała. Więcej! Ale to nie mój aparat, tylko dziadka:roll: Mój jest zepsuty i od roku czeka na reanimacje:evil_lol: Czy pokład był dobry? Nie wiem, bo nie udało się nam rozpracować, jak go zjeść:diabloti: Quote
rwpb Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dzisiaj Mikołajki, więc czas na Mikołaja A wiecie co Mikołaj robi z otrzymanymi listami ???? http://www.youtube.com/watch?v=KfM_mg3C9UY Quote
Dacote Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='rwpb']I gdzie fotek cd? Eh, masz wymagania... [quote name='rwpb']Dzisiaj Mikołajki, więc czas na Mikołaja A wiecie co Mikołaj robi z otrzymanymi listami ???? http://www.youtube.com/watch?v=KfM_mg3C9UY Wolę nie oglądać:-P Quote
rwpb Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To Niagara? A jak to się stało, że foki były robione we wrześniu? A szkoła? Quote
Dacote Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 rwpb napisał(a):To Niagara? A jak to się stało, że foki były robione we wrześniu? A szkoła? Nie, to wodospady na rzece Krka:P Jak to się stało? Otóż nie było inneo terminu, więc poleciałam na 2 tygodnie zamiast chodzić do szkoły Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 morze, jezioro, teraz to ganc egal, bo wszędzie kra i mgły ;-). byłyście juz na moim bajeranckim a tanim bazarku? bo jak nie, to raz dwa! Quote
rwpb Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dwa tygodnie bez szkoły to fajnie :multi: Tylko szkoda, że już mi się nie trafi takie coś... sleepingbyday, wyobrażasz sobie mnie w tych ciuszkach z bazarku? Był u Was Mikołaj? Do nas nie dojechał: Quote
SZPiLKA23 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Aaaaaaaa to dlatego do mnie tez nie dojechał Quote
sleepingbyday Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='rwpb']Dwa tygodnie bez szkoły to fajnie :multi: Tylko szkoda, że już mi się nie trafi takie coś... sleepingbyday, wyobrażasz sobie mnie w tych ciuszkach z bazarku? [/QUOTE] ja sobie wszystko potrafię wyobrazić, jestem fanką s-f. takie cóś, to pikus dla mnie. u mnie był mikołaj. wyglądał jak moja mama 8-) Quote
Dacote Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='sleepingbyday']ja sobie wszystko potrafię wyobrazić, jestem fanką s-f. takie cóś, to pikus dla mnie. u mnie był mikołaj. wyglądał jak moja mama 8-)[/QUOTE] Również kocham SF:-P Zaskakujące... ten ode mnie też!:P Quote
MagdaH Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']u mnie był mikołaj. wyglądał jak moja mama 8-)[/QUOTE] U mnie też był mikołaj. I wyglądał jak....MIKOŁAJ:crazyeye:!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Również kocham SF:-P Zaskakujące... ten ode mnie też!:P[/QUOTE] twój mikołaj wyglądał jak moja mama???? no to jestem w szoku [quote name='MagdaH']U mnie też był mikołaj. I wyglądał jak....MIKOŁAJ:crazyeye:!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] nie wierzę ;-) Quote
Dacote Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']twój mikołaj wyglądał jak moja mama???? no to jestem w szoku:crazyeye:[...][/QUOTE] Nie. Jak moja:p Quote
rwpb Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']takie cóś, to pikus dla mnie.[/QUOTE] To wyobraź sobie w której sukni będzie mi najlepiej? Quote
sleepingbyday Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 w kremowej w czarne kwiaty. boska jest, sama bym ją chciała, tylko mi w cycu brakuje. wiązana pod biustem. Quote
rwpb Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Kremowa to raczej nie, nie pasuje mi do koloru wąsów Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 kremowe do wszystkiego pasuje!!!! nie wymyslaj sztucznych przeszkód, tylko kupuj.... Quote
rwpb Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 To spróbnę kupić. Czy modelka też jest w cenie sukienki? Quote
Recommended Posts