majuska Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Sorki, ale niezbyt rozumiem wątek... Jeśli chodzi o ludzi, którzy nie są tolerowani przez to, że są wolontariuszami, to się melduję... Strasznie moje psiarstwo i wolontariactwo jest wyśmiewane:shake: Jeśli chodzi o coś innego, proszę o wytłumaczenie;) Rozumiem , że Twoje psiarstwo wyśmiewane jest przez ludzi z otczenia....to standard, jak sie ma takich ludzi wokół siebie to najlepiej po prostu z nimi nie gadać i już, ja mam takich paru i nie poruszam z nimi tematów zwierzęcych....jest jeszcze taka opcja żałosności, że w schronach i przytuliskach czasem sie wypruwa flaki, poświęca swój wolny czas ( kosztem rodziny np. ) czasem kasę itp. a okazuje się , że jesteś beznadziejna , nic nie robisz, a wręcz kopiesz dołki pod kierownictwem:shake: A jak jest prawda ...wiadomo.....ciężko usłyszec Dzięki, ale najlepszym podziękowaniem sa wesołe mordki w nowych domkach:p Quote
albiemu Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tosa witaj w domu! :) Jako żałośni witamy Cię w gronie swoim :) Ja dzisiaj nawet do Majuski mówiłam że nie powinniśmy się nazywać żałośni a kółko depresyjne :) - zwalam to na pogodę ! Quote
Dacote Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='SZPiLKA23']cos w tym stylu ;) Witamy :) To witam:) Żabka i moje inne miłości są nazywane na podwórku "brudne zapchlone kundle", a ja "nie potrafię zorganizować sobie życia":angryy:. Ale wesoła mordka Czarka, gdy idę ze smyczą, merdający ogon Hęci, gdy szukam na jej szyii obroży i Żaba, która nie chce wrócić do boksu to dla mnie coś, co pozwala mi na chwilę zapomnieć o wyzywaniu od "przyjaciółki zapchlonych kundli". Kiedy idę do szkoły w bluzce ze szczeniętami i napisem "Sara Psiara" mówią, że jestem Wieśniarą. A ja... odwracam się, pokazuje im język i idę dalej. I w sobotę znów wesoła modka Czarka, merdający ogon Hęci i uparta Żaba. Taki mam sposób na życie. Wesoło-spacerowy wolontariat:multi: I tata też się wciągnął w wolontariat:multi: Quote
albiemu Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 jesteś inna niż pozostali - jesteś LEPSZA i bądź ponad ... Pozdrów tatę ;) Quote
Dacote Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='albiemu']jesteś inna niż pozostali - jesteś LEPSZA i bądź ponad ... Pozdrów tatę ;) ;) Wyślę mu SMS do Egiptu, na pewno się ucieszy, że ma pozdrowienia z Polski. :multi: I kolejny foć z serii "Tata wolontariusz:evil_lol:";) (tak, to jego nogi:evil_lol:) I wolontariatowy blog: Bo czasem trzeba zastąpić psa wolontariatem P.S> Żeby nie było nieporozumień - tata poleciał tam na 2 tygodnie nurkować, nie zostaje tam na zawsze;) Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 no prosze, jak ładnie tate wychowałaś :loveu:. a może to on ciebie? Quote
Dacote Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):no prosze, jak ładnie tate wychowałaś :loveu:. a może to on ciebie? Ja tatę:eviltong: To ja wstaję i zwlekam go z łóżka, robię u śniadanie i wyciągam z domu do psiaków:evil_lol: Quote
rwpb Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Sorki, ale niezbyt rozumiem wątek... Jeśli chodzi o ludzi, którzy nie są tolerowani przez to, że są wolontariuszami, to się melduję... Strasznie moje psiarstwo i wolontariactwo jest wyśmiewane:shake: Jeśli chodzi o coś innego, proszę o wytłumaczenie;) Odpowiedź: [quote name='SZPiLKA23']Moja prośba do wszystkich macie żale PISAĆ, macie radości PISAĆ, chcecie się umówić na piwo PISAĆ!!! Tosa_Inu&Husky, to, co robisz ze swoim tatą, to jak dokładnie robię co rano z moim Atosem :diabloti: Quote
majuska Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 zapraszam do kudłacza Pongo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13497939#post13497939 Quote
majuska Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 i jeszcze tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/psie-dziecko-tirsa-zlamali-mi-ogonek-pomozcie-oglaszac-173577/ Quote
MagdaH Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No i proszę :eviltong: Prawie działające Dogo (a "prawie " robi różnicę;)) tak powaliło cały żałosny wolontariat, że nikt już nie ma sił włazić na wątek:lol: Quote
rwpb Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='MagdaH']...że nikt już nie ma sił włazić na wątek:lol: O, nieprawda. Wszyscy uczą się nowego: A tak w ogóle, to chyba idzie zima i trza by podokarmiać conieco Quote
Dacote Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Aj, a mi się wakacje przypomniały :loveu: Tu Chorwacja: A tu prawdziwy rodowodowy basset cioci:loveu:(i zabawa w młodego prezentera:eviltong:): Ogólnie zabawa:eviltong: A ja teraz jestem chora i nie chodzę do tej przeklętej szkoły:multi::multi::multi:. Czemu o tym piszę? [quote name='SZPiLKA23']Moja prośba do wszystkich macie żale PISAĆ, macie radości PISAĆ, chcecie się umówić na piwo PISAĆ!!! Moje wspomnienia podchodzą pod macie radości:evil_lol: A poza tym mam w końcu przekute uszy i dlatego w tym tygodniu psy będzie wyprowadzał tata (kiedyś zahaczyłam uchem o drzewo przy prowadzeniu psa, wolę nie powtórzyć tego w kolczykach), a ja będę latała za nim z moją nową komórką, w której już zdążyła pęknąć szybka od aparatu:mad:. No i tyle na dziś, bo ziewaaaaaaaaaam:evil_lol: P.S> Co sądzicie o nowym dogo? Bo dla mnie to doopa nie Dogo:shake: Quote
Dacote Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Miśka84 napisał(a):Żałosne gdzie jesteście? Chodzi o moje wspomnienia?:O Maje wspomnienia są śliczne:P A ja cały czas wątek śledzę :loveu: Quote
MagdaH Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Zgłaszam się w całej swojej żałosnosci:D Quote
rwpb Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 O, Chorwacja! Będzie więcej fotek? I parę takich fotek Quote
Dacote Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Będzie;) http://img691.imageshack.us/img691/628/chorwacja20091177.jpg Na zachętę:D Quote
rwpb Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jedno na zachętę? Dawaj więcej z opisem i komentarzami! Quote
SZPiLKA23 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Szpilka jest tylko sie zaczaja ;) zreszta czasu nie ma bo inne zwierzaki troche jej go zabieraja tylko ze zamiast 4 łapek maja 4 kopytka ;) Quote
MagdaH Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Szpilka jest tylko sie zaczaja ;) zreszta czasu nie ma bo inne zwierzaki troche jej go zabieraja tylko ze zamiast 4 łapek maja 4 kopytka ;) Hmmm...znam zwierzątko, które ma dwie łapki i dwa kopytka...ale cztery...?:evil_lol: Quote
Recommended Posts