Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gagata']Hi,antycypujesz... to byłby powrót...:evil_lol:

Można jeszcze inaczej:

Do tego takie kolczyki

I można już iść z piesem na spacerek

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Margo05']Albiemu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Czy tylko mnie się mój poprzedni post dziwnie rozjechał????[/QUOTE]Hi, rozjechał sie cały wątek:evil_lol: Wszystkie posty tańczą z Żabą... Albiemu, cos Ty narobiła !!!

Posted

Właśnie nie wiem czemu popsułam wątek, bo wklejałam filmiki w post, a nie w forum :crazyeye: Chyba od czasów "rewolucji" dogo ma spore problemy techniczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jednym słowem - wrzucać te zdjęcia w żałosnym body :evil_lol:.
a to znacie? ja tak myslę, ze to może o nas? nie dość, żeśmy żenua, to jeszcze opóźnieni w rozwoju :roll: :diabloti::diabloti:

moim zdaniem - fota roku :loveu:. zwłaszcza razem z podpisem :p

Posted

ha, ha dziewczyny wy sie za pózno urodzilyscie.. takie piekne przyklady samokrytyki :diabloti: (zdaje sie ze powinienem tu teraz dodac "no normalnie zalosne" zeby sie wpisac w konwencje :diabloti:)

Posted

mnie 20 latki mówią dzień dobry, ludzie w autobusach ustępują miejsca, padam po kilku kielichach, w aptece wciskają wkładki laktacyjne które nie są mi potrzebne - uważam coraz gorzej ze mną ... ALE - nie tracę dobrego nastroju, cieszę się, raduję że czytać bez okularów jeszcze potrafię, buty sznurowane kupuję, wciąż bez listy na zakupy chodzę.

Jedno mnie boli - wciąż cholera własnego łokcia nie pocałuję!

Dobrze jest moi drodzy pod warunkiem, że dobrego nastroju się nie traci wbrew wszystkiemu i wszystkim :)

Osho WITAJ! :)

Posted

kilka dni temu, jak stałam nieco w przejściu tramwaju, to jedna babcia wychodząc powiedziała pod nosem: a ta dziewczyna to mogłaby sie przesunąć :evil_lol:. w sumie to mnie takie sytuacje irytują, bo to oznacz, że ona sobie rosci prawo do mówienia na ty do każdego, kto nie wygląda na 10 latka :cool1:.

a jak byłysmy z przyjaciółka na spływie kajakowym przypadkowo z grupą takich mlodszych studentów, to ona do mnie na biwaku z ogniska przychodzi i oznajmia, ze do niej per pani mówią. amy nie widziałysmy róznicy :evil_lol:, więc postanowiłysmy sie załamac. na szczęście 2 dni później grałysmy wieczorem w karty z takim na oko pięćdziesięciolatkiem, który z dziecmi przyjechał na spływ i on sie nas spytał, co studiujemy. więc kochana, jak widzisz, zalezy z kim sie gada, a co mnie obchodza 20latki :cool3:?

Posted

Ja tam jestem wiecznie młoda :loveu: Młoda foczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gdy zaczęłam trenować kajakarstwo pojechałam na pierwszy, wielki spływ kajakowy. Tam oczywiście zostałam "ochrzczona". Zgadnijcie jakie imię mi nadano? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proroki jakie czy co??

Posted

To ja może odpowiem tak trochę obrazkowo:

Boże, czy to takie ważne kto się kiedy urodził?

Ważniejsze jak i przez kogo jesteśmy wychowani

Kto mam dał tę odrobinę ciepła

Kto nakarmił

I kto roztaczał nad nami opiekę

Posted

Pooglądajcie czasem telewizję, zwłaszcza satelitarną

Może okazać się, że czasem wcale nie potrzeba drogiego sprzętu

Nie jest konieczne polowanie na innych

Wystarczy się tylko wyluzować

I odpocząć

I tym optymistycznym akcentem pozdrawiamy wszystkich

Posted

Sorki, ale niezbyt rozumiem wątek... Jeśli chodzi o ludzi, którzy nie są tolerowani przez to, że są wolontariuszami, to się melduję... Strasznie moje psiarstwo i wolontariactwo jest wyśmiewane:shake:
Jeśli chodzi o coś innego, proszę o wytłumaczenie;)