Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

wiem ... SZOK ...

Niestety umiejętność samodzielnego myślenia, wyrażania własnego zdania nie jest wpisane w zalety wolontariackie. Wiem, że ten problem również Was dotyczy :)

Mniej książek czytać! Zdusić w sobie poczucie sprawiedliwości! Zamordować rozsądek! Zapomnieć o dobrych pomysłach! Wywalić serce i chęć pomocy za okno ... i brać się za wolontariat nie dla zwierząt ale ku uciesze tych, którzy brak zalet ludzkich preferują...

Żałośni jesteście - wiecie o tym? :) ... Majuska napewno patrzy rano w lustro i z wielkim uśmiechem nad kawą syczy - ale jestem żałosna :D

Posted

Slb, zapomniałaś o mnie :placz: To ja tu się z Tobą po krzaczorach i lasach prowadzę, a ty nie pamiętasz?? Oooooo, podła.... :diabloti::diabloti::diabloti:

Jestem za zlocikiem. Gdziekolwiek miałby nie być. Jakoś damy radę. Ale tak chociaż z trzy dni :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sleepingbyday']ha, wszyscy się nie znamy. na żywo znam orphe, mru, abrakadabre, gagatę, izadorę tez kiedyś widziałam, ludwe to nawet dwa razy, z kwl to najpierw sie pokłcilismy, potem poznalismy na żywo, a teraz się nie odzywa, pewnie zrobiłam na nim piorunujące wrażenie..... z zofia - saszą troche kilometrów zrobiłysmy, morisową też poznałam i apsę, madalllenę z jajem, lavinia była u mnie kiedyś na wizycie przedadopcyjnej :evil_lol:, marlence wyadoptowałam swojego tymczasa (i od tej pory staram sie go odebrać :diabloti:), piromanka chciała mi wyadoptować szczura, moja zosia to nawet chętnie, ale jej intencje są mordercze :cool1:, więc odpada.... erazm podbiła moją duszyczkę i wyjechała mieszkac w jakiejs austrii...
kilka osób pewnie by sie jeszcze znalazło. wiele z nich łacno by poskakało przez ognisko z butlą w graści i nie byłaby to coca-cola....[/QUOTE]

A tu mnie maupo zapomniałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I Belulę zapomniałaś. A tak przy okazji pamiętasz kto jeszcze z nami był latać za psem w kagańcu? Nie wiem czemu, ale mi się kojarzy, że Belula mówiła "Niufek". Muszę ją podpytać :razz:

Gagatko, puść czasem, bo mi się ściśniesz bidulko i Cię potem nie znajdę :roll::eviltong:

Posted

[quote name='Margo05']A

Gagatko, puść czasem, bo mi się ściśniesz bidulko i Cię potem nie znajdę :roll::eviltong:[/QUOTE] E tam.....smród by był albo co..:p A tak , proszę, dama w fiszbinach jestem..:eviltong:

Posted

aaa, tutaj....
o mader, no wiedziałam, ze wszystkich nie wymienię, dlatego napisałam, "kilka osób pewnie by sie jeszcze znalazło...."

i własnie wiesz nie pamiętam, czy to była niufek, pamietam, ze miała opaskę i długi kucyk.

belula moż ebędzie pamietac.

gagata - świetny ten młynek :p

Posted

No to niezła jazda:evil_lol:
Trafiłaś w 10 z tym kawałkiem, jest bomba:diabloti:

Ja już zaczynam trenować kroki ( jestem w trakcie 4 browarku więc nieźle mi idzie :eviltong: )

Posted

[quote name='albiemu']to jest układ dla bardziej zaawansowanych ...

YouTube - Hipopotamo shakira

Albiemu, mogłaś mnie uprzedzić, że mi kamerkę w domu założyłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A nawiązując do psich kroków to już widziałam oczyma wyobraźni jak na bieszczadzkiej połoninie stoi w szeregu ...naście/...dziesiąt osób i macha tyłeczkami.... obłęd :diabloti::diabloti::diabloti: i podoba mi się ten pomysł :loveu::loveu::loveu::loveu: