Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już Ty mnie żałosna Szpilko przekonywać nie musisz, ja widziałam jak Wy się żałośnie bawiliście :mad::mad::mad: Widziałam.
I ryczeć mi się chciało z żałości, że mnie tam nie było :placz::placz::placz::placz:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halcia, ty mnie nie kuś, bo jak ja się u Ciebie zadekuję, to się mnie w życiu nie pozbędziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to dopiero będzie żałosne :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

majuska napisał(a):
Moja prywatna teoria ( możecie mnie wyśmiać ) jest taka, że na dogo za mało facetów jest, a same baby to wiecie jakie są...Dlaczego tak mało chłopów???:shake:

Może dlatego, że chłopy nie chcą/nie umieją się kłócić? :diabloti:

Posted

Ja tez chcę jechać ja też !!!!
Co do odległości ... jakie tam daleko ? 200 km do mnie a " Łajdaczka "albo "Mastodont" załatwi resztę :) bo i tak na pustego bym pewnie jechał ( choć kto wie ? ) ...
Kłócić się potrafię jakby co to polecam moją skromną osobę :)
tylko dajcie znać wcześniej co i jak i kiedy .

Posted

Nie do wiosssssny !!!! teraz fajniej .... na wiosnę będzie za ciepłooooo ....
najlepiej tak w styczniu , lutym ... może będą misie ? :):) ja chcę pogłaskać moje misieeeee :)

ps misie pewnie będą spały wtedy łatwiej głaskać hehe a tak na serio to nazwa " misie " jest u mnie zarezerwowana dla Zarki i stworzeń co się nazywają Canis Lupus

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Witamy P. Ryszarda :) obejrzyjcie galerie Atosa WARTO!! Piekna przemiana psa pod wspaniała opieka:)

Bez przesady :oops:

Tak myślę, że ten wątek szybko upadnie, bo się nikt nie kłóci :diabloti:
Żałosne...

Posted

ludziska! napisałam, co wiedziałam i sie rozchorowałam i poszłam leżeć na tydzień. a w domu netu niet....
zatem teraz bedzie trochę cytatów :evil_lol:

[quote name='majuska']Sleeping...no to się wyżaliłaś;) Masz wiele, wiele racji....
Moja prywatna teoria ( możecie mnie wyśmiać ) jest taka, że na dogo za mało facetów jest, a same baby to wiecie jakie są...Dlaczego tak mało chłopów???:shake:

to też, to też....:diabloti:

mam jeszcze jeden aspekt sprawy - zakładamy, ze jak ludzie się zajmuja zwierzakami, to musza być w inych aspektach porządnymi, etycznymi osobami. a tak nie jest. i tu mam gula. ale to mam i w innych dziedzinach. nie, żebym była matka teresa z kalkuty, oj daleeeko mi do niej, daleeeko, ale poczucie i potrzebę etycznego postępowania mam jakąś taką nie na te czasy....

[quote name='albiemu']witaj sleepingbyday !!!!!!!!!!!!!!!

Wielki szacun zawsze do Ciebie kobito miałam i nie tylko ja!

Dogomania to coraz większe grono totalnie obcych sobie ludzi ... Garstka jedynie tych których łączy szacunek, szczerość, zrozumienie ...
W dogomaniackiej galerii osobowości ludzkich już nie jest brylantem wyjątkowość zwierząt. Jedynie zakompleksienie pokryte złudną pewnością siebie. Wymarzone miejsce na leczenie kompleksów!

[quote name='halcia']Az tak zle nie jest,to pare parszywców psuje robote i atmosfere......

albiemu, bardzo mile piszesz i ego mi połechtałaś, tyle że ja, na serio, bez żadnej tam skromnosci, bo skromna nie jestem, nie uważam, zeby mi sie należał specjalny szacun. no bo tak - wpadłam w psie sprawy, ok. ale że czasem gdzieś pojadę, coś przygranę, fotki zrobię, czy bazarek, ludzi skontaktuje, domu poszukam - to raczej nic wyjątkowego nie jest. skoro siedzę w temacie, to robie różne rzeczy i tyle. tak mi sie wydawa, ze wielki szacun należy sie ludziom, którzy robię o wiele więcej. i czasem (często?) ponad swoje siły.

a leczenie kompleksów to tu sie odbywa takie, że aż huczy. niektórzy są tak obrzuceni słowami zachwytu, że im woda uderza. mało kto by wytrzymał zresztą....:evil_lol:.

[quote name='albiemu']Halina pare parszywców nam znanych ... w każdym schronisku w Polsce, którego historia na dogo kołem sie toczy ma swoich parszywców, dodac do tego fundacje plus sporo parszywców z zamiłowania i przenudzenia i mamy smutny wynik ....

Czasem rozmawiam o tym z Kudłatą. Na początku dogo to było małe grono, kilkadziesiąt wątków i wspólne działanie - dzisiaj?

akurat uważam, zeduż egrono to p;lus, bo to oznacza - mimo jatrzeń, kłótni, czasem oszustów - więcej ludzi mogących pomóc, więcej ludzi niosących kaganek oświaty w naród itd....

bieszczady..... matko, wiecie, jak dawno tam byłam? zbyt dawno ot co. a mój ojciec uciekł za młodu w bieszczady i tam zył, siekierezadę uprawiał i w ogóle, no i tam się z mamą poznali :evil_lol:. aa, no i ja sie urodziłam, mimo chodzenia po bieszczadach, które moja mama uskuteczniła nie wiedząc, ze właśnie przed chwilą mnie zamiała... złego nic nie trafi....
zasadniczo powinnam być w bieszczadach co roku.....

Posted

sleep ... szacun i już :) - równie dobrze mogłaś siedzieć przed TV i popkorn uskuteczniać :D a nie działać i zmieniać. Co mnie ujmuje - zawsze na temat i grzecznie :)

Witajcie żałośni :D - dnia dobrego!