Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za pózno doszły wiesici i nie od osoby,która powinna być zainteresowana współpraca.Ja Weronice wysłałam pare zdjec Meli-Toni z opisem.Niestety wyjezdzam i mi teraz zal,bo i w Mielcu bym sie przydała pewnie i tu.Ale w tamtym roku jak nigdzie nie wyjechałam tylko jezdziłam do schronu i zapieprzałam......tez potem załowałam i bądz tu madry.

Posted

Strasznie mnie denerwuje traktowanie w olewacki , lekceważący i gówniarski sposób wszystkich osób które pomagają i trzymają kciuki za psy....tu jest taki wątek,żeby o tym pisać więc piszę i większość mam nadzieję wie o co mi chodzi....

Posted

nooo....bardzo doopiaście zrobiło sie na wątku...ihaaa:evil_lol: Ciapkofik moze da znać z dalekiej podróży, co? Głupio jakoś tak, kiedy wolontariat nie hula w koopie, tylko cośtam, gdzieśtam, komuśtam poza wątkami:shake: Dla poprawienia humorku zapraszam na http://www.dogomania.pl/forum/f85/wincenty-micus-bazylia-juz-w-swoich-domkach-o-143243/index2.html
zwłaszcza post 15 ;o) Promowania własnych tymczasów nigdy dosyć;) Aaa, jeszcze muszę Zdzirce Bezuszatej ładne zdjęcia zrobic i też wkleić:p

Posted

majuska napisał(a):
Strasznie mnie denerwuje traktowanie w olewacki , lekceważący i gówniarski sposób wszystkich osób które pomagają i trzymają kciuki za psy....tu jest taki wątek,żeby o tym pisać więc piszę i większość mam nadzieję wie o co mi chodzi....

No ale nasze dziecko kocha psy......
Ona myśli, że w ten sposób dowali nam :p

Posted

O tym, że żałosne towarzystwo jest wyjątkowe wiedziałyśmy od dawna. Niemniej wrodzona nieśmiałość sprawiła, że brakło nam odwagi, by pokazać się w tak zacnym gronie. Jednak ostatnimi czasy nasza żałosność wzrosła w stopniu znacznym, gdyż osierocone przez gagatę musiałyśmy spędzić weekend ledwie samotrzeć (samoosiemć biorąc pod uwagę "płeć kudłatą")...

CDN

Posted

[SIZE="3"]...I tym sposobem osiągnęłyśmy poziom żałosnej żałosności wystarczająco wysoki, by zameldować się w Waszym bezapelacyjnie prześwietnym gronie
Szczerze Wam oddane Żałosne Rusałki, którym ani żałosne wolontariaty, ani zalosnie zawistni ludzie nie straszni

Posted

MagdaH napisał(a):
I jeszcze trzymają psa z abażurem na karku:shake: jesteście żałosne:eviltong:

Phi, a najpierw z żałosnej zazdrości, co to pan Freud zdiagnozował - jajka mu wycięły! :evil_lol:

Posted

teapot napisał(a):
Phi, a najpierw z żałosnej zazdrości, co to pan Freud zdiagnozował - jajka mu wycięły! :evil_lol:

...dobrze, że ich sobie nie zaimplantowały:diabloti:

Posted

Magda, Ty przy samym Browarze, zrozumiesz Zalosne Rusalki, sa zalosne, bo za malo podejrzliwe, wiec sa prawie przekonane, ze tys nasza tez zalosna. Zalosne Rusalki oddaja zwierzaki na prawo i lewo , bo zalosnie sa nieodpowiedzialne i zalosnie nie zalezy im na tym gdzie i kiedy zwierzak trafi
No, coz kiecek nie podnosim, chyba ze pora jest taka i mamy zlot...

Posted

Erazm napisał(a):
A oto fotoprezentacja z dzialan Niezaleznego Stowarzyszenia Zalosnych Rusalek

Wasze zdrowie PIĘKNE ŻAŁOSNE!!!!! :loveu::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:tego kaca żałować nie będę!!! Jak dla mnie jesteście bombowo żałosne :loveu:

Posted

Jestesmy:- Nawet kiedy mowimy ze cos jest be, to mowia ze nie mamy racji:placz:, a z czego to wynika, bo jestesmyzalosne Przyjmijcie nas:placz: Przygarnijcie:placz:

Posted

Erazm napisał(a):
Jestesmy:- Nawet kiedy mowimy ze cos jest be, to mowia ze nie mamy racji:placz:, a z czego to wynika, bo jestesmyzalosne Przyjmijcie nas:placz: Przygarnijcie:placz:

to już się stało, że Wy to My - witajcie w gronie tych, którzy prawdą nie zaskarbiają sobie przychylności wśród tych, na którą ich nie stać ...

My to takie życiowe buble jesteśmy :D