Mysia_ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 BlackSheWolf napisał(a):nom to najwieksze schronisko w Polsce. w końcu Warszawa...... :roll: Quote
BlackSheWolf Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mysia_ napisał(a):w końcu Warszawa...... :roll: tez prawda Quote
truskawa144 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Wolontariusz Schroniska Dla Zwierząt 'AS' w Kłomnicach Obecnie mieszka u nas ok 230 psów i 25 kotów. Wolontariuszką jestem od 2 lat. www.schronisko.klomnice.pl W schronisku jestem niestety tylko jeden lub dwa dni w tygodniu ponieważ dojeżdżam do schroniska z Częstochowy (25km w jedną stronę). Pozdrawiam wszystkich Wolontariuszy:loveu: Quote
Mysia_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 witamy truskawkę :cool3: A czy wolontariusze u Was wychodzą z psiakami na spacery? Quote
DuDziaczek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 na stronie pisze Ile miejsc zapewnia schronisko? Obecnie schronisko docelowo zapewnia miejsce dla 80 psów. Ale poogladalam galerie chyba nie tak zle tam u was :lol: Quote
truskawa144 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Mysia_']witamy truskawkę :cool3: A czy wolontariusze u Was wychodzą z psiakami na spacery? Biorąc pod uwagę,ze jest nas 2 to nie bardzo. Ja to w ogóle nie mam na to czasu bo na mojej głowie jest cała promocja zwierzaków w internecie (fotki,opisy,allegro,dogo) a także adopcje (wydawanie psów,organizacja transportów,prowadzenie telefonu adopcyjnego,kontakt z osobami które adoptowały od nas psy,domy tymczasowe itd). Gdyby było jeszcze z 5-10 osób to być może udało by się to jakoś zorganizować. [quote name='DuDziaczek']na stronie pisze Ile miejsc zapewnia schronisko? Obecnie schronisko docelowo zapewnia miejsce dla 80 psów. Ale poogladalam galerie chyba nie tak zle tam u was :lol: To są starsze dane,tak było zaraz po wybudowaniu schroniska,od tamtego czasu mięliśmy 2 rozbudowy a teraz szykujemy się do trzeciej. Niestety mamy tyle innych spraw,że nie ma kto i kiedy pozmieniać niektóre informacje na stronie. Jedynie działy adopcyjne są aktualizowane na bieżąco. Quote
DuDziaczek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 o to bardzo fajnie Wam widzie ;) Jak nastapi ta 3 rozbudowa to bedzie super, szkoda tylko ze tak malo wolontariuszy. Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 witam nowa wolontariuszke :) widze, ze nas coraz wiecej :) Quote
Mysia_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 u nas w schronisku psiaków prawie 300, ale naszzęście wolontariuszy około 10 osób.... :roll: Quote
M&T Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A ja dzisiaj dowiedziałam się, że aktualnie w naszym schronisku jest ok. 270 psiaków O.O'' ale za to mamy dużo wolontariuszy :) stałych jest ok. 10-15 a ostatnio tyle samo nowych przyszło :) Quote
Mysia_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 M&T napisał(a):A ja dzisiaj dowiedziałam się, że aktualnie w naszym schronisku jest ok. 270 psiaków O.O'' ale za to mamy dużo wolontariuszy :) stałych jest ok. 10-15 a ostatnio tyle samo nowych przyszło :) no to sporo :cool3: Quote
M&T Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Mysia_ napisał(a):no to sporo :cool3: no :) ale wiesz, dużo z nich dla punktów tylko przychodzi :shake: Quote
Mysia_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 M&T napisał(a):no :) ale wiesz, dużo z nich dla punktów tylko przychodzi :shake: jakich punktów? :razz: Quote
M&T Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Mysia_ napisał(a):jakich punktów? :razz: w 3 gim zbierają punkty, żeby łatwiej było się dostać do liceum. No i te nowe wolontariuszki najczęściej przychodzą właśnie po to, żeby zebrać te punkty :roll: a jak mają wejść do boxu po zwierzaka to słyszę tylko: "O Bożeee, ja mam tam wejść? Przecież tam jest pełno g**na!!" :roll::roll: Quote
Mysia_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 :roll::roll::roll: dobrze, że u nas czegoś takiego nie ma.... Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 wszedzie sa takie punkty... niestety niektorzy tylko dla punktow az 3 ! haha ;P Quote
Mysia_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 BlackSheWolf napisał(a):wszedzie sa takie punkty... niestety niektorzy tylko dla punktow az 3 ! haha ;P jak pisałam u nas jeszcze z czymś takim się spotkałam, żeby ktoś chodził po to, zeby jakies punkty mieć ;) a ile lat ma się 3 gimnazjum? :eviltong: 15/16? Quote
M&T Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 no coś koło 15/16 :) w Ciapkowie można być wolontariuszem od lat 15 [za zgodą rodzica] więc takich punktowiczek przychodzi dużo [niestety:roll] Quote
baffi2 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 M&T napisał(a):w 3 gim zbierają punkty, żeby łatwiej było się dostać do liceum. No i te nowe wolontariuszki najczęściej przychodzą właśnie po to, żeby zebrać te punkty :roll: a jak mają wejść do boxu po zwierzaka to słyszę tylko: "O Bożeee, ja mam tam wejść? Przecież tam jest pełno g**na!!" :roll::roll: ''lepiej nie bo jeszcze paznokiec się złamie!'' :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 hahaha pamietam u nas tez byly kiedys takie "przypadki" ... haha :D najlepiej mnie kiedys jedna powaliła... jej stroj po schronie to: biala bluzka i spodnie, tipsy, makijaz itd... yh...a pieska nie chciala zadnego poglaskac bo ja ubrudzi, zreszta dla niej w schronisku smierdzi... hahahaha Quote
Kora- Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Hej :) Ja również jak Martyna czyli forumowa Tofiś jestem wolontariuszką Gdyńskiego schroniska ciapkowo:razz: Ah, jak ja kocham te panienki przychodzące dla punktów. W ostatnim tygodniu to setka ich przychodzi po zaświadczenie, że chodziło się tyle i tyle godzin. :) Za pewnie od przyszłego poniedziałku liczba wolontariuszy się zmniejszy, no bo co? Punktówicze dopiero od września jak już zaczną chodzić, a szkoda, bo w wakacje będzie nudno bez nich. :shake::shake::shake::shake: Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 o Witamy kolejna wolontariuszke :) coraz wiecej nas na forum :) Quote
DuDziaczek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Nie wiem dziwni ludzie ja sie dopiero miesiac temu dowiedzialam ze moge dostac za to punkty jakies :evil_lol::evil_lol: jak mi sie p.prezes pytala czy do papierow niepotrzebuje :lol: Quote
Recommended Posts