BlackSheWolf Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 eh.,. teraz nie pozostaje nic innego jak troche z nim popracowac, aby z nastepnego domku nie powrocil :( a u nas w schronisku sa pewne zmiany. NARESZCIE zorientowali sie w urzedzie, ze jest naprawde zle! nawet nie ma dokumentow gdzie jest 15 psow!! :( czyli zostaly zabite albo uspione.... sporo "brudow" znalezli... wszedl w to radca prawny, pewniezaraz i prokurator... nic tylko pozostaje czekac na werdykt. mam nadzieje, ze dawny kierownik powroci!! Quote
Mysia_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Black, super, że coś ruszyło ;) Trzymam mocno kciuki ;) Quote
Asia_Klero Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja tez!Pisz koniecznie co i jak:)A co do Etana....na spacerach nigdy np nie gryzl smyczy i nie mial problemow z chodzeniem na niej wiec naprawde nie wiem co ci ludzie musieli zrobic(albo czego nie zrobic)zeby jego smycz zamienila sie w strzepy....ehh Quote
Mysia_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 widac, że ten jeden dzień w domu bardzo go rozruszał, musiał poczuć się super pewnie, bo teraz w boksie też bardzo szaleje... Nie ucieka tak jak kiedyś ;) Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Black, mam nadzieję że coś uda się zmienić. Najlepiej tego 'kierownika' :mad: Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no wiec juz wszystko wam opisuje w skrocie. Do schroniska wszedl radca prawny. I wyciaga te wszystkie "brudy". Niestety fakty są wstrząsające.... z 16 "adopcji" tylko sa dokumenty z jednej... czyli gdzie jest 15 psow ? :-( my juz wiemy co oni z nimi zrobili :angryy::placz: naaokolo brud... w schronisku syf... psy glodne... zabiedzone... stają sie agresywne :placz: sa skargi ludzi mieszkajacych niedaleko... psy jak nigdy wyja cala noc.. i wogole.. okazalo sie, ze przejecie tego schroniska bylo bezprawne... itd..... :placz: jest szansa ze wroci p.Pacholski. Teraz mysle nad ulozeniem petycji aby kazdy mogl wyslac do burmistrza. Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no wiec juz wszystko wam opisuje w skrocie. Do schroniska wszedl radca prawny. I wyciaga te wszystkie "brudy". Niestety fakty są wstrząsające.... z 16 "adopcji" tylko sa dokumenty z jednej... czyli gdzie jest 15 psow ? :-( my juz wiemy co oni z nimi zrobili :angryy::placz: naaokolo brud... w schronisku syf... psy glodne... zabiedzone... stają sie agresywne :placz: sa skargi ludzi mieszkajacych niedaleko... psy jak nigdy wyja cala noc.. i wogole.. okazalo sie, ze przejecie tego schroniska bylo bezprawne... itd..... :placz: jest szansa ze wroci p.Pacholski. Teraz mysle nad ulozeniem petycji aby kazdy mogl wyslac do burmistrza. jejoo :-( zrób koniecznie petycje mam nadzieję że to coś pomoże... Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9856103#post9856103 Prosze o pomoc ! wyslij emaila! to zajmie ci tylko chwile! Quote
Asia_Klero Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Obiecuje ze jutro wysle,bo dzisiaj nie mam czasu juz:( Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ok :) ale dziekuje ogolnie wszystkim ktorzy wyslali albo wysla. Quote
BlackSheWolf Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 u mnie katastrofa... nie mozemy wyprowadzac psow, wchodzic do kojcy... kompletnie nic... wiec "glaszczemy" je przez siatke, gdzie ciezko reke przelozyc ;( Quote
magdyska25 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 :shake::shake::shake: dobrze że przynajmniej Black się starasz jak możesz......mam nadzieję że petycja coś pomoże w tej sprawie..... Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 niestety.... coraz bardziej pozbawiaja je kontaku z ludzmi :( Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 nierozumię jak jak można coś takiego zrobić, schronisko prowadzone wzorowo, a jacyś.... :angryy: zamieniają je w coraz gorsze :shake: Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 niestety :( :( modle sie o to aby dawny kierownik wrocil.... :( a co u was ? ? Quote
Mysia_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dzisiaj ani jednej adopcji :roll: :-( Trafił jeden szczeniak :roll: Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 yh... u nas adopcji tez juz nie ma odkad nie wiadomo gdzie jest 15 psow. a to bylas dzis w schronie ? :P Quote
Asia_Klero Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Mysia w schronie jest codziennie bo cioteczka Mysia tam pracuje:D:D:D Quote
Recommended Posts