karolina1 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Sonia co ty tak wcześnie wstajesz ;] ;] Ja co dopiero wstałam. :PP Quote
Wola Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kto rano wstaje ... ten cierpi na bezsenność:P Quote
Martinee Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 temu Pan Bog daje podkrązone oczy hop Labi po domek Quote
natalia_aa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Powiedz Karola co tam z tym "domkiem" Labiego i czy jest wogole jakies zainteresowanie na jego watku na forum labkowych? Jak mozesz to podaj od razu linku do watku :) A ta Pani "chetna" widziala nowe zdjecia Labiego? Wogole skad ta Pani jest? Quote
natalia_aa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sama znalazlam watek Labiego, a wiec tak jak sie z Wola obawialysmy raczej nici z domku, ta Pani jest swiezo po stracie swojego psa i wiadomo potrzebuje czasu, z tego co wyczytalam nie odpisala na priva z informacja o adopcji Labiego, wiec dajmy Pani spokoj... Labi nadal szuka kochajacego domku, zeby tylko zdarzyl przed zima... Quote
natalia_aa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wszem i wobec informuje ze Labi ma nowy domek :) Nie bylo mnie w weekend w pracy, a do mnie zawsze pisza i dzwonia jak pojdzie jakis bullowaty przewaznie, ale dostalam smsa z wszystkimi psiakami, ktore znalazly domek przez weekend i byl to m.in Labi :) Ja jak zwykle ciesze sie z dystansem, choc Labi to raczej bezproblemowy psiak, ktory jedyne co to ma niespozyte poklady energii, wiec mam nadzieje ze to jest jego docelowy domek :) Takze mozna bedzie przeniesc do dzialu "Znalazly dom" :multi: Quote
Martinee Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Tengusia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Swietnie ze juz ma domek oby na stale :thumbs: :D Quote
karolina1 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 o jak świetnie dzięki za wieści natalia soorki że ci nie odpisalam ale ostatnio mialam duzo sprawadzianów i nie miałam czasu wejść na kompa...narazie poczekam pare dni i dopiro przeniose na te co znalazły dom.. bo jak na nieszczęście będą hchcieli go oddać. Ale się ciesze że moja moreczka znalazła domek! Quote
natalia_aa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jak widac w tej "branzy" niczego nie mozna byc pewnym... :( Labi wrocil dzisiaj do schroniska, z tego co sie dowiedzialam, psiak jest kochany w domu, ale za mocno ciagnie na spacerze :shake: i... my jako schronisko powinnismy te psy tresowac :roll: Kurcze szlag mnie trafia... Przeciez Ci panstwo mieli Labiego raptem 2 dni... A pies siedzial w schronisku pol roku, poprawcie mnie jesli sie myle, ale czy to nie jest logiczne ze pies po wyjsciu z klatki chce troche korzystac z zycia... ze spacerow :roll: Nie rozumiem, gdzie jest napisane, ze psy brane ze schronisk sa psiakami bezproblemowymi? Ehh szkoda slow, szukamy Labiemu nowego, kochajacego domku i odpowiedzialnych wlascicieli z wieksza cierpliwoscia... Quote
karolina1 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 co za hu*e !!! no nie moge ten psaik przecież jest jeszcze młody to wiadomo że cche się bawić bo wkońcu znalazł domek i nie musi siedzieć w kojcu..no ja pierdziele...omg takie coś mnie doprowadza do szału!! oczywiście że się nie mylisz Natalko. ;) Quote
Wola Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 i mnie też!! szkoda mi słów, moze mamy zatrudnić prywatnych traserów przepraszam? szkoda nerwów na takie bezmyślności!! Labi mam tylko nadzieje że kolejny dom będzie myślał racjonalnie. Quote
Tengusia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Moj Bolek jak wzielam go ze schronu tez szalal na poczatku, kiedys chwycil mi smycz i nie chcial puscic a sile to on ma, wiec prawie pol godziny siedzialam na lawce (balam sie ze mi sie wyrwie z ta smycza a to byly jego pierwsze dni u nas) i czekalam az pusci ... puscil dopiero jak chcial ciachnac psa ktory sie do niego zblizyl :mad: Ludzia naprawde brak wyobrazni :angryy: Quote
natalia_aa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No tez bylam zla na ta ich reakcje, nie mniej jednak, Pan wrocil dzisiaj po Labiego, rodzina nie mogla bez niego wytrzymac, wniosl tyle radosci i energii do ich zycia, ze nie potrafili sie zorganizowac bo jego oddaniu... Hmm... szczerze nie wiem, jak reagowac na takie zachowanie ludzi, no widac ze im zalezy, chca nauczyc psa podstawowych komend i zasad panujacych w domu. Szkoda, ze wczesniej o tym nie pomysleli, ale coz czasami nalezy sie druga szansa zwlaszcza jesli chodzi o dobro psiaka :) Quote
Wola Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 druga szansa nalezy się jak najbardziej, ale skoro tak im na psie zalezy to czemu pozwolili mu kolejną wyjątkowo zimną noc spędzić za kratami? nie zdziwiłabym się gdyby psiak po takiej akcji już miał dystans do nich, Labi na szczęście jest wesoły i ufny więc może zostanie im wybaczone. Ciekawe tylko na jak długo zabawka do nich wraca? a jak się chłopak nie nauczy w ciągu tygodnia wszystkiego to co? mam nadzieje że tym razem zdają sobie sprawę z poświęcenia jakie ich czeka... PS. jestem zrzęda ale po tylu nie udanych adopcjach to się robię podejrzliwa i nieufna :D Quote
Tengusia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 natalia_aa napisał(a):No tez bylam zla na ta ich reakcje, nie mniej jednak, Pan wrocil dzisiaj po Labiego, rodzina nie mogla bez niego wytrzymac, wniosl tyle radosci i energii do ich zycia, ze nie potrafili sie zorganizowac bo jego oddaniu... Hmm... szczerze nie wiem, jak reagowac na takie zachowanie ludzi, no widac ze im zalezy, chca nauczyc psa podstawowych komend i zasad panujacych w domu. Szkoda, ze wczesniej o tym nie pomysleli, ale coz czasami nalezy sie druga szansa zwlaszcza jesli chodzi o dobro psiaka :) hmm oby juz nie wrocil do schronu ;) Quote
karolina1 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 uż jest dobrze nie wróci do schronu Quote
karolina1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Raczej zdjęć nie będzie.Nie mam kontaktu z facetem który go zabrał, chyba że się postaram. Quote
Recommended Posts