karolina1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 ja go juz zaraz wstawiam na http://forum.labek.pl/index.php Quote
Martinee Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ok dziewczyny wątek nam się rozkeca !!!! Quote
karolina1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 o tak może się uda znaleść mu domek Piękny GIF ;* :loveu: Quote
karolina1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 no ja już ogłoszenie dałam na http://forum.labek.pl/viewtopic.php?t=456 zobaczymy co z tego wyniknie Quote
karolina1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Podnoszę się kochanie ;* leć na 1 pokaż się i niech ktoś cie dop domku weźnie Quote
karolina1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Labusiek może będzie miał domek.!!! Wsadziłak go na forum labków. I tam taka babka < Tequila> co jest tam moderatorem forum napisała że spyta się roksi z labradora czy nie znajdzie domu dla Labiego. I teraz Teguila napisała że Roksi właśnie niedawno straciła swojego labka. ;[ i że nie chciała jej naciskać. ale czytała u niej że Roksi myśli o psie. I Teguila spyta się jej niedługo i może Roksi zaadoptuje Labiego. ;] FAJNIE NIE ;D ;D Quote
Martinee Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 fajnie ??? superaśnie będzie miał domek Quote
Wola Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 świetne wieści :roll:ale ja nie cieszę się na zapas, już tyle razy slyszałam oni go biorą, już jadą...a potem cisza już na stałe...o różnych psiakach. mam jednak zawsze nadzieje że tym razem bedzie inaczej. Quote
karolina1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 no ja też trzymam kciuki aby go wzieła.. Quote
karolina1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 I przed snem podnoszę ^ na 1 Labi ;* niech ktoś cię zauważy do jutra :eviltong: Quote
natalia_aa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wola napisał(a):świetne wieści :roll:ale ja nie cieszę się na zapas, już tyle razy slyszałam oni go biorą, już jadą...a potem cisza już na stałe...o różnych psiakach. mam jednak zawsze nadzieje że tym razem bedzie inaczej. Ja tez sie chyba wcale nie ciesze... Juz z Sonia sie sparzylysmy tyle razy na Lali, Joziu i setce innych internetowych "adopcjach", ze zaczniemy sie pewnie cieszyc dopiero jak trafi do domku, a tak naprawde to dopiero po kilku tygodniach jak bedziemy mialy juz pewnosc ze nie wroci do schroniska:evil_lol: Takie juz sobie nieufne jestesmy... Choc internetowej adopcji mastifki nie zapomnie, oby takich zdecydowanych ludzi jak najwiecej (dzwonili do mnie caly tydzien i dowiadywali sie co u suni, w weekend jechali do schroniska 2 godziny i drugie tyle czekali na nia, bo akurat wolontariusz zabral ja na dlugi spacer:evil_lol:, teraz dziewczynka ma najlepszy domek pod sloncem) Takze zyczymy Ci powodzenia Labi, moze w koncu i Tobie sie uda... :) Quote
Wola Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Tak samo Roki ponad rok temu;) Kobitka go do Krakowa zabrała i ma się tam całkiem dobrze :razz: Ale tak to fakt, najpierw cieszyłam się jak tylko słyszałam sygnał o domku, potem po Józku w wakacje rok temu zaczęłam się cieszyć dopiero jak pies trafił do domu, a po Lali wiem że cieszyć się można dopiero po miesiącu... Koks natomiast uświadomił mi że nawet jak jest kilku chętnych to oni potrafią się zmówić i na raz zamilknąć. Jednak kciuki trzymam:) Quote
karolina1 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ja też mam nadzieje że się uda.. Dziś postaram się o wiecej zdjęc Labiego ;* HOP HOP słodziaku :loveu: Quote
karolina1 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Oto nowe foty Labuśka ;* Namęczyłam się aby je zrobić ;PP Quote
karolina1 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 wiem wiem Martinee ;] podnosze mojego słodziaka ;* ;* Quote
Wola Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 a w ogóle zdjęcia słodkie;) ale ja i tak zawsze uważam że nie ma takiego zdjęcia które w pełni oddałoby urok psa;) Quote
karolina1 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 też tak sądze Soniu ;] podnosze słodziaszka Quote
Recommended Posts