Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tania, to oczywiste ze nie skopiuje żywcem, chciałam tylko orientacyjnie wiedzieć jak Ariss to zrobiła ;) Wiadomo że nie ma mocnych i muszę się z tym zmierzyć :lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ale z czarnego, jak robisz w nefie, można wyciągnąć szczegóły, z białego tak ładnie nie wyjdzie ;)

nie jestem w tym aż tak dobra jak Ty:shake:

Od-Nowa napisał(a):
z tego co podała ariss na 100 % bym przejarała moim zestawem

ja też przejarałam: drzewo:evil_lol::eviltong::diabloti:
eria napisał(a):
Tania, to oczywiste ze nie skopiuje żywcem, chciałam tylko orientacyjnie wiedzieć jak Ariss to zrobiła ;) Wiadomo że nie ma mocnych i muszę się z tym zmierzyć :lol:

czekaj jak ja sobie kupie obiektyw makro:diabloti:zamęcze:eviltong:

Od-Nowa napisał(a):
a przepraszam,że się wcięłam :oops:
różne już rzeczy widziałam :diabloti::lol:

bo Ty doświadczona kobita jesteś:loveu:

Posted

ale nie chciałam żeby to zabrzmiało przemądrzale ;)
po prostu znam takich co spisują z fotosika ustawiania dla danych warunków i potem z notatek ustawiają jak wychodzą w teren!!!!!!!!!!

oczywiście nie podejrzewam Erii o to - ta odpowiedź to był odruch zupełnie niekontrolowany :lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']ale nie chciałam żeby to zabrzmiało przemądrzale ;)
po prostu znam takich co spisują z fotosika ustawiania dla danych warunków i potem z notatek ustawiają jak wychodzą w teren!!!!!!!!!!

niektórzy mają wyobrażnie:evil_lol:

przejarane:placz:

Posted

ariss napisał(a):
nie jestem w tym aż tak dobra jak Ty:shake:

wcale nie jestem dobra w obróbce bo to nie jest takie trudne jak się wydaje:cool3: wystarczy mieć wtyczkę do photoshopa do wywoływania rawów i ruszyć jeden suwaczek ;) zakładka druga(krzywa tonalna), suwaczek nazywa się ciemne(przesunąć w prawą stonę na białe), ewentualnie cienie, i tyle;)

a zdjecia są świetne :loveu: dzisiaj wybywam nad morze, ale szczur do wody się nie dotyka :cool1:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a skąd się takie wtyczki bierze??
chętnie pobawiłabym się suwaczkami :diabloti:

muszę ci powiedzieć, że nie pamiętam :evil_lol: ale spróbuj otworzyć rawa w photoshopie, może od razu będziesz miała, bo ja raz instalowałam a raz nie :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0948-Kopia.jpg

Kerry Blue :loveu::loveu::loveu:

boska kąpiel w pianie aaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu:

ta piane trudno się foci:mad:

[quote name='Unbelievable']wcale nie jestem dobra w obróbce bo to nie jest takie trudne jak się wydaje:cool3: wystarczy mieć wtyczkę do photoshopa do wywoływania rawów i ruszyć jeden suwaczek ;) zakładka druga(krzywa tonalna), suwaczek nazywa się ciemne(przesunąć w prawą stonę na białe), ewentualnie cienie, i tyle;)

a zdjecia są świetne :loveu: dzisiaj wybywam nad morze, ale szczur do wody się nie dotyka :cool1:

kurna co za wtyczka:crazyeye:

też bym sobie pojechała...ale nad nasze bo w Bułgarii słońce nie zachodzi w morzu:placz:

[quote name='Od-Nowa']a skąd się takie wtyczki bierze??
chętnie pobawiłabym się suwaczkami :diabloti:

dobre pytanie:razz:

czego się nie robi dla kłody:evil_lol:

gdzie jest gass:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Ewa, ale cudne foty:loveu: Widać na nich emocje i zabawę:razz:
Za 8 dni jadę do Stegny, może też tam się zjawicie?:razz::loveu:

też chcę:placz:nie dam rady:shake:

kolejna seria pod tytułem "gdzie jest gass":evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ale nie chciałam żeby to zabrzmiało przemądrzale ;)

oczywiście nie podejrzewam Erii o to - ta odpowiedź to był odruch zupełnie niekontrolowany :lol:

to tak w ogóle można :crazyeye:
nie no,nie wpadłabym. Każde jedno ujęcie np ważki mam na innych ustawieniach, ja już na nie nie patrzę nawet, poprostu odruchowo sobie kręcę pokrętło i tylko podglądam czy jest ok, robię w wielu wersjach jasniejszych i ciemniejszych. Przecież wystarczy ze na moment słonko zajdzie a już trzeba zmieniać ustawienia.:lol:

Ariss ja już mam chyba gorączkę od tak pięknych fot!

Posted

Gdzie jest Gassi są świetne:evil_lol:

Ewcia, Jarecki załatwił nam apartament ten sam co w zeszłym roku;)Ale Gordon mi na ucho powiedział, że chciałby tam z Gassi pofiglować w morzu:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='eria']

Ariss ja już mam chyba gorączkę od tak pięknych fot!

ale to miłe:loveu:

[quote name='Doginka']Gdzie jest Gassi są świetne:evil_lol:

Ewcia, Jarecki załatwił nam apartament ten sam co w zeszłym roku;)Ale Gordon mi na ucho powiedział, że chciałby tam z Gassi pofiglować w morzu:evil_lol::loveu:

ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
szkoda,że nie dałaś nam Gordońskiego na ten wyjazd:razz:miałby raj:diabloti:3 baby:razz:

[quote name='weszka']Nie no! Gass przeszła samą siebie! Niesamowita!
A Ty przeszłaś samą siebie z fotami! Są piękne (nawet jak się falka troszkę przejarała ;))

dziękować:loveu:proszę więcej;)

Posted

http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1047.jpg
Gasso-Pudzian :razz:

http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1477.jpg
Nieee...no... Pies się topi a Ty fotki robisz? :-o :evil_lol:

http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1025.jpg
Niezła determinacja :evil_lol:

ariss
, nawet nie wiesz jak Wam zazdroszczę :roll: Ja mam tylko błota dla swojego psa do pływania :-(
Dobra... zmykam do czesania :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']Justa masz już mleko ;) ?

że łot? :crazyeye:

piękności

Ewcia jak wrócę z wywczasów, to koniecznie musimy się umówić na jakiś spacerek !