ariss Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='AngelsDream']Dwie śliczne i zmokłe? :p [quote name='eria']piękne mokre fotki :loveu: zwłaszcza ta http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7887-Kopia.jpg chyba jej tu ładnego zdjecia nie zrobię:shake:ona cały czas jest jak zmokła kura:evil_lol: [quote name='Pestka']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7887-Kopia.jpg Twoje fotki sa cudowne :loveu: fajnie, że się komuś podobają:loveu: [quote name='weszka']Ubawiłam się http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7887-Kopia.jpg :D:D:D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']na tym to jak Kerrak :evil_lol::loveu: błahahahaha Edi i Gass:loveu: a ja złamałam palec u nogi:placz::placz::placz:więc pewnie fot za wiele już nie będzie:shake: wkońcu dziś był przepiękny dzień a ja w wyrku:placz::placz::placz: Quote
AnkaG Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kogo kopałaś?? :razz: Znalazłaś moment - w lato :shake: Quote
ariss Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 AnkaG napisał(a):Kogo kopałaś?? :razz: Znalazłaś moment - w lato :shake: ale dziś poszłam o własnych siłach do knajpki na obiad:razz:palec to nie tragedia jeszcze choć boli jak cholera:placz:narazie robie okłady, zobaczymy co bedzie jutro:roll: Quote
ariss Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 AngelsDream napisał(a):A nie lepiej gips? Czy coś? palec żadko się wsadza w gips;)bez sensu dla małego palca unieruchamiać noge aż do kostki. Quote
malawaszka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 no wisz co - na wakacjach paluch połamać - ojjjj Ewcia, Ewcia - jak dziecko :evil_lol: ;) Quote
ariss Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 malawaszka napisał(a):no wisz co - na wakacjach paluch połamać - ojjjj Ewcia, Ewcia - jak dziecko :evil_lol: ;) błahahaha...i to w jaki głupi sposób:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się nie przyznam:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie ma tego złego...po Warszawskiej wystawie jade na kolejne wakacje:loveu: Quote
malawaszka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 boszzzz do pracy bys poszła a nie tylko sie byczysz :evil_lol: mów jak TO zrobiłaś :diabloti: Quote
Doginka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Cześć piękna, zmokła, połamana Przyjaciółko:loveu: Znaleźliśmy miejsce w samym Sopocie tuż przy plaży:multi::multi::multi: Pierwszą noc spędziliśmy w Sobieszewie, w Sopocie dopiero od wczoraj jesteśmy. Ewa robisz coraz ładniejsze te foty:crazyeye::loveu: Niech Ci się szybko paluszek zrasta;) Quote
weszka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Witam w klubie! Mnie palca u nogi złamała Bunia też w kretyński sposób. Bolało jak cholera ale dość szybko się zrósł. Na pamiątkę jest nieco krzywy ;) Quote
ewka i haker Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 SUPER GASS:) Ewa Ty kaleko haha trzeba miec taki talent jak TY haha Quote
ariss Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='malawaszka']boszzzz do pracy bys poszła a nie tylko sie byczysz :evil_lol: mam teraz wolne:eviltong: [quote name='Doginka']Cześć piękna, zmokła, połamana Przyjaciółko:loveu: Znaleźliśmy miejsce w samym Sopocie tuż przy plaży:multi::multi::multi: Pierwszą noc spędziliśmy w Sobieszewie, w Sopocie dopiero od wczoraj jesteśmy. Ewa robisz coraz ładniejsze te foty:crazyeye::loveu: Niech Ci się szybko paluszek zrasta;) okazał się że palec jest mocno zbity(tak myślę)choc podobno to łatwo pomylić:roll: [quote name='weszka']Witam w klubie! Mnie palca u nogi złamała Bunia też w kretyński sposób. Bolało jak cholera ale dość szybko się zrósł. Na pamiątkę jest nieco krzywy ;) jest co wspominać:evil_lol: [quote name='ewka i haker']SUPER GASS:) Ewa Ty kaleko haha trzeba miec taki talent jak TY haha a mi sie zawsze wydawało, że to Ty masz taki talent:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Widzę, że Gordonek ma z Gassi wiele wspólnego - oboje targają wielkie badyle:evil_lol::diabloti: Nie to, co cipka Raper:evil_lol::razz: Dobranoc:p Quote
eria Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Rozumiem że Raper woli maleńkie patyczki ? :evil_lol::evil_lol: Gass w siódmym niebie na tych fotkach:loveu: Quote
AngelsDream Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Piękne zdjęcia widokowe, ale i tak wolę Gasskę. Quote
ariss Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Doginka napisał(a):Widzę, że Gordonek ma z Gassi wiele wspólnego - oboje targają wielkie badyle:evil_lol::diabloti: Nie to, co cipka Raper:evil_lol::razz: Dobranoc:p i do tego jak się lubią:razz: eria napisał(a):Rozumiem że Raper woli maleńkie patyczki ? :evil_lol::evil_lol: Gass w siódmym niebie na tych fotkach:loveu: oj tak...chyba musimy się przeprowadzić:diabloti: weszka napisał(a):No proszę! Sucha Gass ;) nie było strumyków...życie nie bajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: AngelsDream napisał(a):Piękne zdjęcia widokowe, ale i tak wolę Gasskę. musimy się jakos spotkać:loveu: teraz foty z idealnym horyzontem:loveu::evil_lol: i na dobranoc widoczek;) Quote
LeCoyotte Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 horyzont przecie prosty jest, w końcu to w górach:evil_lol: fajnie tam macie... Quote
malawaszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ariss napisał(a):ja już w Wawie...:diabloti: no nareszcie :evil_lol: a na długo? :evil_lol: Quote
ariss Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 LeCoyotte napisał(a):horyzont przecie prosty jest, w końcu to w górach:evil_lol: fajnie tam macie... ja już w Wawie...:diabloti: Quote
ariss Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 malawaszka napisał(a):no nareszcie :evil_lol: a na długo? :evil_lol: do czwartku:eviltong:później będę daaaaaaaaaaaaaaleko;):diabloti: Quote
Justa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 To co Ewcia? Do zobaczenia w sobotę :loveu: Napisz mi jeszcze o której się zaczynają oceny czarnych średnich no i kiedy Wy wchodzicie ! I czy wystawa jest na stadionie Gwardii i czy mam wysiąść na Wierzbnie :eviltong: Quote
ariss Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Justa napisał(a):To co Ewcia? Do zobaczenia w sobotę :loveu: Napisz mi jeszcze o której się zaczynają oceny czarnych średnich no i kiedy Wy wchodzicie ! I czy wystawa jest na stadionie Gwardii i czy mam wysiąść na Wierzbnie :eviltong: wszystko juz wiesz:razz::loveu: Quote
weszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pięknie wam było ale się skończyło ;) No i zazdraszczam spotkań wystawowych... i czekam na relację i trzymam kciuki! Quote
Doginka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ewa, będę bardzo mocno zaciskać jutro kciukaski;):loveu: Quote
Recommended Posts