ariss Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Doginka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eria,wie:eviltong::diabloti: weszka, a co towarzystwo powywijało?:diabloti: Quote
Doginka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='ariss']Doginka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eria,wie:eviltong::diabloti: Wszyscy wiedzą tylko w ciszy?:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Doginka napisał(a):Wszyscy wiedzą tylko w ciszy?:cool3::evil_lol::evil_lol: wychodzi na to, że teraz juz tak :evil_lol: Quote
ariss Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 malawaszka napisał(a):wychodzi na to, że teraz juz tak :evil_lol: czy jesteś pewna:eviltong::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ariss napisał(a):czy jesteś pewna:eviltong::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: niczego w życiu nie można być pewnym :eviltong: Quote
eria Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 malawaszka napisał(a):niczego w życiu nie można być pewnym :eviltong: w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki :evil_lol: Quote
ariss Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 no a więc mam tylko takie foto;) tupecik jeszcze do zrobienia, uszko zgolone na 0 i reszta niewiele dłużej tak żeby na wystawe idealnie obrosło:razz: to będzie ostatnia fota na kolejne 2tygodnie więc musi Wam wystarczyć:eviltong: Quote
Doginka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ciotka, dlaczego Ty wciąż b&w foty wstawiasz?:mad: Ja chcę w kolorze:p Ewa ja już bardzo tęsknię:diabloti::cool3: Quote
ariss Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Doginka']Ciotka, dlaczego Ty wciąż b&w foty wstawiasz?:mad: Ja chcę w kolorze:p Ewa ja już bardzo tęsknię:diabloti::cool3: żeby wszyscy ZA MNĄ tęsknili tak jak Ty:diabloti::loveu::diabloti: foty w kolorze będą dopiero z wyjazdu:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ja już tęsknię za kolorowymi fotami Gass wyławiającej z jeziora pół drzewa :loveu: :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki :evil_lol: i że nie trzaśniesz obrotowymi drzwiami ( tekst z reklamy) :evil_lol: Quote
Justa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 LeCoyotte napisał(a):ja już tęsknię za kolorowymi fotami Gass wyławiającej z jeziora pół drzewa :loveu: :diabloti: Na pewno takie fotki będą w lipcu :diabloti: Quote
Doginka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ewa - Ty wiesz :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz: Tarot nie kłamie:diabloti:;) Quote
Doginka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 malawaszka napisał(a):Doginka jaka rozpacz :evil_lol: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, to łzy szczęścia;) Quote
LeCoyotte Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Justa napisał(a):Na pewno takie fotki będą w lipcu :diabloti: a czy Ty w ogóle wiesz kiedy jest lipiec???!:shake: chyba sobie nie zdajesz z tego sprawy:shake: tyle czasu:shake: :diabloti: Quote
weszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Bawcie się dobrze i wracajcie z sukcesami, fotami i wrażeniami :) Quote
Justa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 LeCoyotte napisał(a):a czy Ty w ogóle wiesz kiedy jest lipiec???!:shake: chyba sobie nie zdajesz z tego sprawy:shake: tyle czasu:shake: :diabloti: Tyle czasu? :mdleje: Toć ten czas leci jak szalony :placz: Sesja od poniedziałku, a kończy się 26 :placz: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 phi, pewnie wróci z następnym czarnym wariatem :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Od-Nowa napisał(a):phi, pewnie wróci z następnym czarnym wariatem :eviltong: też coś nie? kazdy tak może przecież :evil_lol: Quote
DorkaWD Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Doginka'] Tarot nie kłamie:diabloti:;) Ale interpretujący może :eviltong: Wytrzyma, nie wytrzyma, wytrzyma... Mam nadzieję, że jednak NIE i znajdzie gdzieś jakieś podłączenie i poczęstuje nas wakacyjnymi fotkami wprost z wakacji ;) Quote
LeCoyotte Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Justa napisał(a):Tyle czasu? :mdleje: Toć ten czas leci jak szalony :placz: Sesja od poniedziałku, a kończy się 26 :placz: przecie żartujem:diabloti: Quote
Recommended Posts