Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream,miło nam:p

Olusia, zadowolona to mało powiedziane:evil_lol:ona by mogła całe dnie spacerować po górach,szaleć w największych zaspach,biegać za piłką i ogólnie była niezniszczalna:loveu:

Doginka,fajnie,że się podobają:multi:ach ta miśka:mad:jeszcze sobie pojedziecie a tak przynajmniej wykurujesz się do końca:razz:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']no i się wydało!! masz szkota :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
patrz > zdjęcie powyżej!!

błahahahhaha...

Posted

weszka,e tam tam było tak strasznie zimno;)następnym razem pojedziesz i będziesz się wyśmienicie bawić:loveu:

LeCoyotte,dobra,dobra:diabloti:czekam na Twoją czarną plamę:loveu::evil_lol::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='AngelsDream']Baaj by fajnie się komponował z takim krajobrazem nawet taki łysy... A może by już nie był łysy po takim sniegu? :p

jak nas zasypie to pojedziemy gdzieś w teren i porobimy jakieś fajne foty:razz::diabloti:pamiętasz,nawet kiedyś o tym rozmawiałyśmy:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Ale bosssssssssskie foty:loveu::crazyeye::loveu:
Z którego miejsca robiłaś? Podaj jakieś namiary:diabloti:

Te 2 ostatnie to jest droga na Witów:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Jedzie się cały czas pod górę???:razz:

albo wchodzi:eviltong:my tam blisko mieszkaliśmy:razz:
ale ogólnie tak ulicą Salamandry,tak jak na Szymaszkową i Gubałówkę:p

Posted

Nowa obrozka?:diabloti: Widze, ze sie rozwijasz w tym temacie:cool3:. Ja Hebie tak opitolilam przez przypadek grzzywe, ze teraz bede musiala troche poczekac, az bedzie miala taka jak Gass:oops::oops::oops:.........

Posted

eria,oj tak zapuszczona to ona cała jest:evil_lol::loveu::diabloti:

Justa, no dobra zawsze mogło być gorzej;)ale wiesz lepiej też:razz:a ja cały czas chce się rozwjać:eviltong:

Doginka,rozszyfrowałaś mnie:diabloti::evil_lol:Bo ja chce się już nazwać fotografem przez duże,a właście wielkie F a bez tych pochlebstw nie moge!:roflt:

puzzle, jeden z prezentów gwiazdkowych:razz:

a co do grzywki to Edek np.nosi krótko ściętą tak żeby mu oczka było widać i musze przyznać,że nawet mu pasuje:loveu:więc Hebe napewno też wygląda ładniutko:loveu:

zresztą sama zobacz::loveu::loveu::loveu:

a to już mój łobuz:loveu: