Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka,miłego spacerku:razz:

LeCoyotte,chyba nie najlepiej:evil_lol::eviltong:

a Ty może byś jakieś foty dał:diabloti:bo bym sobie pooglądała,albo się podszkoliła troszku:razz::diabloti:

Posted

[quote name='ariss']Doginka,miłego spacerku:razz:

LeCoyotte,chyba nie najlepiej:evil_lol::eviltong:

a Ty może byś jakieś foty dał:diabloti:bo bym sobie pooglądała,albo się podszkoliła troszku:razz::diabloti:
no może to nie jest dzieło idealne:eviltong: ale jak dla mnie jedna z lepszych, tak jak ta wcześniejsza czarno biała.

A ja nic nie mam nowego. W przyszłym tygodniu kupuję oświetlenie studyjne więc będzie się działo:evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
no może to nie jest dzieło idealne:eviltong: ale jak dla mnie jedna z lepszych, tak jak ta wcześniejsza czarno biała.

A ja nic nie mam nowego. W przyszłym tygodniu kupuję oświetlenie studyjne więc będzie się działo:evil_lol:

staram się:pnie spiep...totalnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zdjęcia;)

taaaaaaaa...ale Ci fajnie:loveu:

ja chce obiektyw do makro,ale nie wiem jakie są dobre:shake:Justa miała mi doradzić ale mnie zlewa:mad:

Posted

[quote name='Olusia']ariss, nie chcesz może nowego kompletu z tymi cudnymi fotami? :loveu::p

o jak miło z Twojej strony:loveu:jak masz jakąś fajną wizję to pewnie,że chce:razz:a może jakąś kartkeczkę lub kolaż,nie mam pomysłu:oops:
a na banerku chciałabym żeby było to zdjęcie w postawie,no chyba że nie będzie pasowało to nie musi być;)

a to jest to 2 na czarnym kocu:evil_lol:ktoś znajdzie różnice:eviltong::evil_lol:

Posted

LeCoyotte,to nie było trudne;)musze dawać trudniejsze zagadki:evil_lol::diabloti:

Olusia,avek mi się podoba:loveu:

a tu Dobranocka:sleep2::hand:

a tu dla tych co to u nas dziś nie byli:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
No pięknie, raptem raz nie zajrzałam, a Gassira mi jęzora wypięła:crazyeye::diabloti::diabloti::mad:

trzeba było zostawic tutaj wczoraj ślad:eviltong:;) bo to do tych co nie byli:siara:

Posted

Justa,e tam sama ją utulaj-bo tak się nigdy nie spotkamy:evil_lol:

weszka,dziękuję :pstarałam się:p

Doginka,a co:diabloti:

Asia & Ginger,jej nie wolno zaniedbywać:eviltong:

LeCoyotte,Ty chyba wiesz więcej niż ja:razz:

a tu staroć;)nic innego nie mam:shake:

Posted

o czym Wy mówicie, o co chodzi z tymi kropkami ????

Gass na starociach czy nie, zawsze tak samo pięknie wygląda - co z racji rasy jest logiczne :loveu: