Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
p.s. właśnie wypróbowałam M326 :loveu: jest genialny :crazyeye: wyjmuje podszerstek i pojedyncze martwe okrywowe i nie ucina:multi:

widzisz jak ciotka Ewka wie co doradzić:razz:ja uwielbiam ten trymerek,grabek których nie znosze używam tylko do ogonka bo tam z trymerem sobie nie radze:shake:przynajmniej przy gasskowym włosie:roll:

kupiłam ostatnio trymer firmy Hauptner 07(taki z pomarańczową rączką)też bardzo polecam!!!!Jak będziesz miała okazjie to sobie wypróbuj:p

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bo ja fajna jestem:eviltong::evil_lol::diabloti:

Justa for You:pnarazie nie podpisuje,bo mam lenia,jak Ci się coś spodoba to postaram się napisać co to za psiak:p

Posted

ewka i haker napisał(a):
witamy
Ewa co tak malo zdkec Gas??:-(

fryzowanie było 2 tyg temu więc zapewne zarosła jak niedźwiedź znając EWE :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
Bardzo fajny psiak:loveu:

to jest Fuego Von Manzenbach- wygrał teraz w Poznaniu:diabloti:

Ma sie ten gust, cooo?
Tylko, że to pies.. :placz:

Posted

na gass jeszcze przyjdzie pora:eviltong:podziwiaj inne czarne średniaki:evil_lol::diabloti:

teraz już będę miała w niektórych przypadkach problem z opisem,ale może dam rade;)

Posted

Ale mają ogony :eviltong::evil_lol: jeszcze miniatura jak miniatura, ale średniak z takim zakrętasem, to porażka :eviltong:

Ten ostatni całkiem fajny :cool3:

Posted

eria napisał(a):
fryzowanie było 2 tyg temu więc zapewne zarosła jak niedźwiedź znając EWE :diabloti::diabloti::diabloti:

pewnie,że zarosła:evil_lol:ale jakieś foty będą tylko nie dziś:eviltong:tak bym do marca nic tu nie wstawiła:evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):

penie,że jestem:eviltong:

ten pierwszy pies to EL Passo flavago,a drugi chyba Mr.Been Grand Calvera

na suczki chyba uwagi nie zwróciłaś:evil_lol:ale fakt mało ich wkleiłam:evil_lol:

a teraz pamiątkowa fota z tego wyjazdu(chyba już kiedyś była)ale skoro wklejam te foty to tą też:p

EL Passo,Gassira,Fathia(FLAVAGO)

Posted

No właśnie, wdzędzie te ptaki i ptaki, a jak juz ptaka nie ma to pokraka :evil_lol: :eviltong:

Gassska rewelka, a wszystkie 3 razem - Falvago to moja nadzieja :loveu:

El Passo wygląda inaczej na tej fotce a inaczej na tych na stronce :-o Ale piękny pies.. :loveu:

Tak czy siak, wypadałoby się wybrać na wystawę z pożądną stawką czarnych średniaków, bo żadne zdjęcie tego nie zastąpi.. :shake:

Czekam na ciąg dalszy jak odpoczniesz :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
No właśnie, wdzędzie te ptaki i ptaki, a jak juz ptaka nie ma to pokraka :evil_lol: :eviltong:

Gassska rewelka, a wszystkie 3 razem - Falvago to moja nadzieja :loveu:

El Passo wygląda inaczej na tej fotce a inaczej na tych na stronce :-o Ale piękny pies.. :loveu:

Tak czy siak, wypadałoby się wybrać na wystawę z pożądną stawką czarnych średniaków, bo żadne zdjęcie tego nie zastąpi.. :shake:

Czekam na ciąg dalszy jak odpoczniesz :eviltong:

Najlepiej psa zobaczyć na żywo,czasem można się zszokować:eviltong:i w pozytywną strone i niestety w tą negatywną:roll:

czyli postanowione,jedziesz z nami na światąwke 2009:multi:,ale nie martw się wyprawa krótka bo tylko na Słowację:diabloti:

Posted

Ale się nagadałyście na temat średniaków:diabloti:

A ja dziś namawiałam Jarka na 3-go psa:razz:
I jak myślisz???????:razz:....................:multi:, ale dopiero za rok:diabloti:, być może szczonek po Gordonku;)

Posted

Doginka napisał(a):
Ale się nagadałyście na temat średniaków:diabloti:

A ja dziś namawiałam Jarka na 3-go psa:razz:
I jak myślisz???????:razz:....................:multi:, ale dopiero za rok:diabloti:, być może szczonek po Gordonku;)

i jeszcze nie skończyłyśmy:eviltong:
średniaki są nafajniejsze:loveu::loveu::loveu:

To musisz jakąś śliczną mamuśke też mieć:razz:

Posted

ariss napisał(a):
Najlepiej psa zobaczyć na żywo,czasem można się zszokować:eviltong:i w pozytywną strone i niestety w tą negatywną:roll:

czyli postanowione,jedziesz z nami na światąwke 2009:multi:,ale nie martw się wyprawa krótka bo tylko na Słowację:diabloti:

Dlatego zanim szczonka sobie sprawię dokładnie pooglądam te nasze średnie cuda i niecuda :diabloti:

hahaha. chyba na piechotę wyruszę miesiąc wcześniej :evil_lol::eviltong: