Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
A ja Gassulę :razz: Masz oblatany Poznań jeśli chodzi o fajne miejsce na psi spacer? Bo ja tylko na Malcie kiedyś byłam.

oblatany to może nie,ale sobie jakoś poradzimy:razz:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie tylko Wy macie nadzieję... :siara:

ariss napisał(a):
Kojot dzięki:loveu:

a jak Ci się widzi,bo ja sama nie wiem co o niej myśleć:roll:niby mi się podoba,a z drugiej strony coś nie gra:shake:

Weszka już za 2 dni:razz:wymiziam Twojego Dirkulca:loveu:

nie wiem... coś nie przemawia ona do mnie;)

Posted

puzzle : dzięki:multi:

Od-Nowa,AngelsDream: z wystawy to dużo fot raczej mieć nie będę:shake:my się wystawiamy prawie na samym końcu,a ja nie mam zamiaru kiblować tam od rana:eviltong:
ale jakieś spacerkowe....jest szansa:evil_lol:

LeCoyotte: zgadzam się,do mnie też nie przemawia:p

Doginka: no pokazałaś mi jak przy kadrowaniu można wyprostować,ale ja Ci mówiłam,że mam pozmieniane ustawienia:angryy:i nie kadruje w PS:shake:bo tam coś się pierdzieeeeeli:roll:

bardziej mnie interesuje jak można wyprostować w innym miejscu...może jakaś dobra duszka mi podpowie:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja robię w Picasa tylko prostowanie zamydla fotki i nie lubię tego robić - w PS też zamydla?

w każdym programie lekko się rozmaże, więc zawsze lekko wyostrzam;)

Posted

Słuchajcie
kto jedzie z warszawy do poznania na wystawę i by mógł zabrać 10tygodniowa suczkę małą
by jechała w trensporterku
jeśli sie uda będzie miała domek
jesli ktos by myl wstanie ja zabrac tutaj daje numer do pani
ktora sie tym zajmuje509465655

Ewcia sorry sa OFF:oops:

Posted

Tak, Gass się wystawiała - była II w klasie i res. CACIB - niezasłuzenie bo wygrała suka powiedzmy średniej urody. No ale więcej napisze Ewa. Ja i tak już dużo zdradziłam.
To jeszcze dodam że Dirki też na II lok. i res. CACIB - ale suka która wygrała ładna choć też wcale nie jest takie jasne czy ładniejsza ;)

Posted

KObiety zwleklam sie chora z lozka, zeby poczytac co zescie przywiozly, a praktycznie w galeriach cisza.... Pisac ladnie co i jak bo chce wiedziec! (Wiem ciekawska ze mnie baba:evil_lol:) Foteczki prosze!

Posted

[quote name='puzzle']KObiety zwleklam sie chora z lozka, zeby poczytac co zescie przywiozly, a praktycznie w galeriach cisza.... Pisac ladnie co i jak bo chce wiedziec! (Wiem ciekawska ze mnie baba:evil_lol:) [B]Foteczki prosze[/B]![/QUOTE]

Otototo.. :diabloti: