ariss Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 weszka napisał(a):A ja Gassulę :razz: Masz oblatany Poznań jeśli chodzi o fajne miejsce na psi spacer? Bo ja tylko na Malcie kiedyś byłam. oblatany to może nie,ale sobie jakoś poradzimy:razz: Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 bądź raz łaskawa i przywieź duuuużo zdjeć które potem wstawisz :lol: Quote
LeCoyotte Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nie tylko Wy macie nadzieję... :siara: ariss napisał(a):Kojot dzięki:loveu: a jak Ci się widzi,bo ja sama nie wiem co o niej myśleć:roll:niby mi się podoba,a z drugiej strony coś nie gra:shake: Weszka już za 2 dni:razz:wymiziam Twojego Dirkulca:loveu: nie wiem... coś nie przemawia ona do mnie;) Quote
Doginka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ewa, przecież pokazałam Ci jak się prostuje foto:cool3: Może do 12-13 to zostanę i porobię trochę fot;) Quote
ariss Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 puzzle : dzięki:multi: Od-Nowa,AngelsDream: z wystawy to dużo fot raczej mieć nie będę:shake:my się wystawiamy prawie na samym końcu,a ja nie mam zamiaru kiblować tam od rana:eviltong: ale jakieś spacerkowe....jest szansa:evil_lol: LeCoyotte: zgadzam się,do mnie też nie przemawia:p Doginka: no pokazałaś mi jak przy kadrowaniu można wyprostować,ale ja Ci mówiłam,że mam pozmieniane ustawienia:angryy:i nie kadruje w PS:shake:bo tam coś się pierdzieeeeeli:roll: bardziej mnie interesuje jak można wyprostować w innym miejscu...może jakaś dobra duszka mi podpowie:loveu: Quote
Olusia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Powodzenia na jutrzejszej wystawie! :loveu::multi: Quote
LeCoyotte Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ariss napisał(a):w innym miejscu...może jakaś dobra duszka mi podpowie:loveu: w innym miejscu tzn...?:hmmmm: Quote
ewka i haker Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ale Gass super wygląda ja chce juz niedziele:D i Was poznac:loveu::multi: i spacer:D Quote
malawaszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ja robię w Picasa tylko prostowanie zamydla fotki i nie lubię tego robić - w PS też zamydla? Quote
LeCoyotte Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 malawaszka napisał(a):ja robię w Picasa tylko prostowanie zamydla fotki i nie lubię tego robić - w PS też zamydla? w każdym programie lekko się rozmaże, więc zawsze lekko wyostrzam;) Quote
ewka i haker Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Słuchajcie kto jedzie z warszawy do poznania na wystawę i by mógł zabrać 10tygodniowa suczkę małą by jechała w trensporterku jeśli sie uda będzie miała domek jesli ktos by myl wstanie ja zabrac tutaj daje numer do pani ktora sie tym zajmuje509465655 Ewcia sorry sa OFF:oops: Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 malawaszka napisał(a):ja robię w Picasa tylko prostowanie zamydla fotki i nie lubię tego robić - w PS też zamydla? Ja robie w PS i nie zamydla:shake::p Quote
malawaszka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Doginka napisał(a):Ja robie w PS i nie zamydla:shake::p a Kojot mówił, że PS też zamydla :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 malawaszka napisał(a):a Kojot mówił, że PS też zamydla :diabloti: może ja widzę coś czego inni nie widzą, taka nadprzyrodzona zdolność:cool1: Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [B]LeCoyott[/B]e, to wejrzyj w siebie i powiedz jakie Gordon ma szanse na złoto w Poznaniu:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Doginka'][B]LeCoyott[/B]e, to wejrzyj w siebie i powiedz jakie Gordon ma szanse na złoto w Poznaniu:evil_lol:[/QUOTE] szanse zawsze jakieś są:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='weszka']Haha chyba Kojot wejrzał bo zdradzę Wam że Gorduś dostał złoto :)[/QUOTE] wiedziałem:diabloti: a jak Gassira? Wystawiała się? Quote
weszka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Haha chyba Kojot wejrzał bo zdradzę Wam że Gorduś dostał złoto :) Quote
weszka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Tak, Gass się wystawiała - była II w klasie i res. CACIB - niezasłuzenie bo wygrała suka powiedzmy średniej urody. No ale więcej napisze Ewa. Ja i tak już dużo zdradziłam. To jeszcze dodam że Dirki też na II lok. i res. CACIB - ale suka która wygrała ładna choć też wcale nie jest takie jasne czy ładniejsza ;) Quote
LeCoyotte Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Gratulacje:)))) II miejsce też dobre:p ale szkoda, że nie pierwsze... Quote
puzzle Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 KObiety zwleklam sie chora z lozka, zeby poczytac co zescie przywiozly, a praktycznie w galeriach cisza.... Pisac ladnie co i jak bo chce wiedziec! (Wiem ciekawska ze mnie baba:evil_lol:) Foteczki prosze! Quote
Justa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='puzzle']KObiety zwleklam sie chora z lozka, zeby poczytac co zescie przywiozly, a praktycznie w galeriach cisza.... Pisac ladnie co i jak bo chce wiedziec! (Wiem ciekawska ze mnie baba:evil_lol:) [B]Foteczki prosze[/B]![/QUOTE] Otototo.. :diabloti: Quote
Recommended Posts