LeCoyotte Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ariss napisał(a): LeCoyotte:ten pędzel na dole:evil_lol:jak się napije to poczochraj włos:diabloti::eviltong::evil_lol: haha ale mi chodzi o wersję nie poczochraną:evil_lol: kiedyś Samba miała taki szpic na końcu ale obciąłem:shake: i jakoś do tej pory jej nie wyrosło tak jak trzeba, więc może jakoś można samemu wymodelować? Quote
Doginka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 AngelsDream napisał(a):A ja usypiam :( Kogo usypiasz???????:crazyeye: Quote
LeCoyotte Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Doginka napisał(a):Kogo usypiasz???????:crazyeye: haha chyba siebie.. Quote
ariss Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Ka-Vanga:jasne:eviltong:już lece:evil_lol: LeCoyotte: ona akurat jak dla mnie ma troche zbyt długi ten szpic:evil_lol: ale pewnie,że można wymodelować,ona ma ciętą brodę;)zaraz mnie tu za to powieszą:evil_lol:tylko nie wiem jak to wytłumaczyć,żebyś dobrze zrozumiał:oops:bo to trzeba sprawdzić też jak broda się układa:roll: AngelsDream: to nie płacz;)tylko kolorowych snów:loveu: chyba,że coś się stało:crazyeye:?????? Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 o nie... napisałam długiego posta w którym przycukrowałam Gass i necik padł! widać nie jest mi pisane chwalenie czarniutkiego złota :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='ariss']Ka-Vanga:jasne:eviltong:już lece:evil_lol: to za ile bedziesz :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Siebie, siebie. Już nie umiem tak nocy zarywac jak kiedyś. Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 zwłaszcza,że godzina się przestawiła i już po starej pierwszej ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Widziałam Gasskę na pięknych jesienno-leśnych fotkach. :multi: Cudo! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AngelsDream Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Wystarczył prysznic i jeszcze jestem na nogach ;) Quote
ewka i haker Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://images25.fotosik.pl/288/0e6067ddacc22419.jpg super juz niedlugo wystawa:D czy spacer nadal aktualny jak mozesz napisz do mnie na gg bo ja mam duzyproblem z dogo:roll: Quote
Doginka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :placz:Jak tak dalej będę się zcuła, to nie pojadę do Poznania:placz::placz::placz: Mam zawaloną całą krtań:placz: Nie cierpię jesieni i zimy:cool3: Quote
ariss Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Od-Nowa: no wiesz:pnapisz jeszcze raz:eviltong::diabloti: ewka i haker: zaraz się odezwe:razz: Doginka: to zabiore Ci Gordona i go wystawie:diabloti:hahaha na pewno wyzdrowiejesz,jeszcze dużo czasu:razz: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 leniwa jestem :eviltong: cały dzień zasuwałam odgruzowując mieszkanie - i to się nazywa bezrobocie? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 cześć pędzle :eviltong: nadrobiłam :loveu: Quote
eria Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Doginka napisał(a):Obcięłam włosy Dominice na króciutko:p Ty ? sama ? własnoręcznie ? :diabloti::diabloti::diabloti: nalegam na foty GASS ! Quote
Doginka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 eria napisał(a):Ty ? sama ? własnoręcznie ? :diabloti::diabloti::diabloti: No prawie jak ja - moja mama złapała nożyczki, a ja mówiłam jak ma krótko ciachać:evil_lol: Quote
eria Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 o matko jedyna :crazyeye: i ona se tak pozwoliła ? :crazyeye::shake::evil_lol: Nawet Wam to fajnie wyszlo;) Quote
Doginka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 eria napisał(a):o matko jedyna :crazyeye: i ona se tak pozwoliła ? :crazyeye::shake::evil_lol: Nawet Wam to fajnie wyszlo;) Jedno moje spojrzenie i osadziłam ją na krześle:diabloti: - trening czyni mistrza:evil_lol: Niedawno wbrew mojej woli przekóla sobie uszy - podwójne dziury:angryy:Ewcia widziała na własne oczy i nawet miała okazję poznać przebiegłość tej małej potworki:evil_lol: Quote
ariss Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 wróciłam niedawno ze spacerku,mam dość dużo fot:razz:ale Gasski na nich prawie nie ma:oops:i sił też nie mam,żeby je wstawiać:diabloti:więc narazie tylko 1:diabloti: kochany Baaj:loveu: Quote
AngelsDream Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A Gasska przy nim, to taka subtelna, spokojna i usłuchana :D Quote
Recommended Posts