Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Heloł z rana :cool3: zdjecia - cud, miod i orzeszki :loveu: - kce wiecej :evil_lol:! Quote
ariss Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 LeCoyotte: :multi::multi: Od-Nowa: nie mogłam się zalogować,bo jakiś błąd był:angryy: ale to co mówisz to bardzo mądre słowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: smallpati: raczej zmężniała:evil_lol:i do tego jest zaroślakiem:evil_lol:ale dla uspokojenia Twoich obaw powiem,że wage ma idealną:loveu: Justa: czasem każdy tak ma:eviltong:ja na to mówie ciche dni:evil_lol: AngelsDream: nie jestem taka pewna:eviltong:;) Doginka: a nie wiem:roll:w tamtym lesie w niektórych miejscach stoją takie dziwolągi:p eria: zapracowany na pewno!Grzybki były tylko dodatkliem:eviltong: Ka-Vanga: a proszę:razz: Quote
Doginka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ta fotka przypomina mi drogę przez las w Stegnie:p Quote
Justa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Tak, tylko u mnie to raczej ciche miesiące :placz: I jak? Lepiej skórkowa czy szmatkowa obroża się nosi? :cool3: Quote
ariss Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Przy każdym logowaniu wyskakuje mi coś takiego:angryy: Warning: dl(): Dynamically loaded extensions aren't enabled in /home/dogopl/public_html/portal/modules/crypto.php on line 31 The Mcrypt module could not be loaded. Fatal error: Call to undefined function mcrypt_generic_deinit() in /home/dogopl/public_html/portal/modules/crypto.php on line 84 Doginka: ale bym tam pojechała:loveu:gasska tak kocha plaże i morze:multi: Justa: w lesie na pewno tą szmatke:evil_lol:bo ten łańcuszek + id brzęczy i jak małej nie widać to ją słychać:evil_lol:mam jeszcze taką co jej nie widzieliście:diabloti:fioletową,ale z normalnym zapięciem:diabloti: na zime napewno kupuje pół zacisk:loveu:i tego zakupu dokonam na wystawie poznańskiej!!!Choć miłośniczką skór będę do zawsze!!!Praktyczniejsze są szmaty,tylko mi się niestety mało wzorków podoba:roll: Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ja jak wchodzę na ostatnią stronę galerii to od rana wyskakuje mi caaaaaalutka strona literek cyferek i znaczków :mad: Quote
Justa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='ariss']Justa: w lesie na pewno tą szmatke:evil_lol:bo ten łańcuszek + id brzęczy i jak małej nie widać to ją słychać:evil_lol:mam jeszcze taką co jej nie widzieliście:diabloti:fioletową,ale z normalnym zapięciem:diabloti: na zime napewno kupuje pół zacisk:loveu:i tego zakupu dokonam na wystawie poznańskiej!!!Choć miłośniczką skór będę do zawsze!!!Praktyczniejsze są szmaty,tylko mi się niestety mało wzorków podoba:roll: Pokaż fiolet !!! :cool3::razz::diabloti: Mnie się wogóle wzorki nie podobają, ale te bajeczne kolory - pomarańcz, fiolet są w dechę :loveu: Quote
ariss Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 nie chce mi się teraz robić fotki:shake:ale może później.... znalazłam w necie,ale nic nie widać,to ta na samej górze,ciemny fiolet i na tym jasno fioletowe łapki,od spodu jasny fiolet i ciemne łapki,obroża jest fajna,ale nie podoba mi się jej zapięcie bo jest srebrne,chciałam taki pół zacisk ale był tylko XL Quote
AngelsDream Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Była aktualizacja, ale jak nie działało, tak nie działa - szybka odpowiedź i multi... Quote
ariss Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 ostatnio to wszystko jest tu do duuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!:angryy: Quote
AngelsDream Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No nie wszystko - twój temat jest nadal super ;) Quote
AnkaG Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No i psina nie jest do du... Bo jest superowa. Ładnie jej w tej czerwonej obróżce. :lol: Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 to pewnie przez futerko masywniej wygląda, kto jak kto ale ja powinnam to wiedzieć bo sama mam kudłacza :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 fajne zdjęcia!! Justa napisał(a):Prawdę mówię :loveu: Ja mam problem z ustawieniami nie tylko w lesie ostatnio :placz: może to tylko kwestia braku sprzętu do obróbki?:razz: Quote
ariss Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 AngelsDream: tak jak większość tu:evil_lol: AnkaG: chodziło mi o to co się dzieje na forum;)a dziękujemy:loveu: weszka: taaaaaaaa:evil_lol:zarośnięty stwór leśny:diabloti: LeCoyotte: Justa tłumacz się:evil_lol::eviltong: Quote
ariss Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 a to będzie na DOBRANOC:lol: mój kochany poczochraniec:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ariss napisał(a):a to będzie na DOBRANOC:lol: mój kochany poczochraniec:loveu: http://images45.fotosik.pl/24/2b28f88cb206adc0.jpg juuuuuuuuuz dobranoc???????? :eviltong: no i chwileczke, to ma byc poczochraniec:eviltong: to jedynie lekkie naruszenie fryzurki :evil_lol: ale za to jaka sliczna dziewczyna na focie :loveu: Quote
weszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Toż to niemal ład idealny panuje na tej buzieńce :) do poczochrańca nr 1 nie ma startu :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 świetną ona ma brodę:mdleje: jak taką zrobić? Quote
ariss Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Ka-Vanga: dałam dobranocke i spać nie mogę:evil_lol:muszą z tą piękną zaraz na spacer iść:roll::evil_lol: weszka: oj bo to stara fotka,jteraz już trochę bardziej zarosła:eviltong:ale w poniedziałek jedziemy na postrzyżyny:multi: LeCoyotte:ten pędzel na dole:evil_lol:jak się napije to poczochraj włos:diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 weszka napisał(a):Toż to niemal ład idealny panuje na tej buzieńce :) do poczochrańca nr 1 nie ma startu :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ariss napisał(a):Ka-Vanga: dałam dobranocke i spać nie mogę:evil_lol:muszą z tą piękną zaraz na spacer iść:roll::evil_lol: to daj druga i przy okazji skocz po moje od razu :evil_lol: Quote
Recommended Posts