taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 powiedz ze masz dla nas nowe fotki? :D Quote
puzzle Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 http://images48.fotosik.pl/21/ff643134b8506898.jpg to jest cudowne:loveu: Quote
ATLANTYDA Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Berek . Witamy się w piękny słoneczny dzień . Quote
ariss Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Doginka,eria: :loveu::loveu::loveu: deer_1987: nie mam,ale zaraz jade na długaśny spacer z Doginką więc wieczorem powinny być jakieś fotki:razz: puzzle: prawdziwy uśmiech;) ATLANTYDA: uwielbiam taką jesień:loveu: Quote
Justa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A Wy z Olą nie wybieracie się na Forty kiedyś..? :roll: Quote
ariss Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Justa napisał(a):A Wy z Olą nie wybieracie się na Forty kiedyś..? :roll: ja bym bardzo chciała:razz::diabloti:ale Olcia pewnie teraz nie,jak Bangi jest w ciąży:lol:pogadam znią:razz: Quote
ariss Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Justa napisał(a):Ale Ola ma jeszcze Nafcię i jej może jakiejś rozrywki dostarczyć, prawda? :diabloti: też tak uważam:diabloti::eviltong: Quote
eria Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ola ma też LO którego na spacerki nie zabiera :mad:;) Quote
Justa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ariss napisał(a):ja bym bardzo chciała:razz::diabloti:ale Olcia pewnie teraz nie,jak Bangi jest w ciąży:lol:pogadam znią:razz: Ale Ola ma jeszcze Nafcię i jej może jakiejś rozrywki dostarczyć, prawda? :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Justa napisał(a):A Wy z Olą nie wybieracie się na Forty kiedyś..? :roll: ja bylam niedawno, a dokladnie w poprzednia niedziele :evil_lol: Justa napisał(a):Ale Ola ma jeszcze Nafcię i jej może jakiejś rozrywki dostarczyć, prawda? :diabloti: Nafula ma sporo rozrywki - pobieranie krwii, wizyty kontrolne, czasem jakies badanko :evil_lol: ;) :lol: eria napisał(a):Ola ma też LO którego na spacerki nie zabiera :mad:;-) ano mam :cool3:, ale z Lo to ja nie lubie chodzic w skupiska psie, bo musialby na smyczy lazic, no i on na dlugie spacerki sie juz nie nadaje, ma spondyloze - niestaty taki juz wiek :( Quote
Justa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ka-Vanga napisał(a):ja bylam niedawno, a dokladnie w poprzednia niedziele :evil_lol: Nafula ma sporo rozrywki - pobieranie krwii, wizyty kontrolne, czasem jakies badanko :evil_lol: ;) :lol: Ja też byłam niedawno ale bez Was :-( Idź ty, ja bym jej porzucała to gumowe niebieskie coś na sznurku :multi::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Justa napisał(a):Ja też byłam niedawno ale bez Was :-( Idź ty, ja bym jej porzucała to gumowe niebieskie coś na sznurku :multi::loveu: bo Ty bylas w zly dzien :evil_lol: ;) oooooo wlansie ciekawe co ja z tym zrobilam :hmmmm: Quote
Justa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ka-Vanga napisał(a):bo Ty bylas w zly dzien :evil_lol: ;) oooooo wlansie ciekawe co ja z tym zrobilam :hmmmm: bo w ten 'dobry' dzień odsypiałam poprzedzającą go noc :cool1: i kiedy sie obudziłam impreza miała się ko końcowi :eviltong: Ty? ja myślałam, że to Nafka się tym bawi :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Justa napisał(a):bo w ten 'dobry' dzień odsypiałam poprzedzającą go noc :cool1: i kiedy sie obudziłam impreza miała się ko końcowi :eviltong: Ty? ja myślałam, że to Nafka się tym bawi :diabloti: Ty spiochu :eviltong: :diabloti: cicho :eviltong:, musialas mnie od razu wydac :diabloti: :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ewuś, zanim zacznę Ci wysyłać foty emilkiem, to masz prezenta;) Tylko mnie nie zabij później;):shake::diabloti::eviltong: Quote
Doginka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Cholerka, mam nadzieję, że przeżyję kolejne nasze spotkanie;):eviltong: Quote
eria Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja nie moge, fota Ewy z Nikusiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 eria napisał(a):ja nie moge, fota Ewy z Nikusiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona mnie zabije jak tę fotkę zobaczy:placz::evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No bo ja umiem robić tylko śliczne foty:diabloti:;) Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 zaczęłam oglądać te zdjęcia i myślę sobie,że ariss zawsze z taką poważną miną i miałam to napisać ale na szczęście idąc dalej ukazało się to radosne zdjęcie :lol: bomba! widać romans z Nikodemem kwitnie :evil_lol: Quote
ariss Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 ooooooooo matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale się wystraszyłam:crazyeye:chcesz żeby nikt mnie już nie odwiedził:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale we wtorek będzie morderstwo:mad:będa rany i sól i cała masa innych tortur:diabloti: a teraz taki rewanż:eviltong: ale Gass wyszła cudnie:loveu: cioteczki kochane próbują mnie pocieszyć:loveu::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Zsikałam się na fotel Ty wredoto:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts