Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 BRY :cool3: superowe fotki jak zwykle :loveu: no i nowy komplecik CUDNY :loveu:!!!!! Quote
Mudik Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Od-Nowa napisał(a):ok, nie ma problemu ;) też mam nadzieję,że pogoda dopisze :cool3: jakby był zgłoszony mudi(pies klasa młodzieży) to postaraj sie proszę cyknąć mu fotkę, pleeeeaseee!:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dzięki Ewcia za oświecenie... Ty już wiesz o co chodzi:diabloti: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 infers1995 napisał(a):cze Żyjecie tam?:evil_lol: znów czasu brak:roll: weszka napisał(a):Jak tu wesolutko :) I śliczny nowy komplecik made by eria :) zdecydowanie była głooooooooopawka:evil_lol: Doginka napisał(a)::eviltong: Szkoda Ewcia, że nie byłaś focić w sobotę - obie córeczki gordonkowe były pierwsze z oceną doskonałą, a Debi zdobyła NDSwR:multi: jeszcze raz Gratki:multi:i też mi przykro:roll: Ka-Vanga napisał(a):BRY superowe fotki jak zwykle :loveu: no i nowy komplecik CUDNY :loveu:!!!!! Ty zawsze z miłym słowem:loveu:oby częściej:eviltong: Olusia napisał(a):Witamy ;):p to ja witam:razz: Mudik napisał(a):jakby był zgłoszony mudi(pies klasa młodzieży) to postaraj sie proszę cyknąć mu fotkę, pleeeeaseee!:loveu::loveu::loveu: ona się musi skupić na sznaucerach:diabloti:;) Doginka napisał(a):Dzięki Ewcia za oświecenie... Ty już wiesz o co chodzi:diabloti: no problemo:eviltong: kilka fot marnej jakości(może dlatego,że ja na nich jestem:diabloti:)ale chce Wam pokazać jak ładnie ćwiczymy przed europejską:diabloti: tak te małe coś na środku to ja i pies:evil_lol: a teraz odpoczynek Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ariss napisał(a):Ty zawsze z miłym słowem:loveu:oby częściej:eviltong: :loveu: ariss napisał(a):http://images36.fotosik.pl/12/f87115ab582604c5.jpg musze powiedziec, ze SUPER! pamietam jak zaczynalysmy - to przepasc - teraz to juz Gassula sie prezentuje jak stary wyjadacz!!!!!!!!!! Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):no no jaka interka przyszła:) matka mojej sznupy przyszłej w końcu :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Justa napisał(a):matka mojej sznupy przyszłej w końcu :diabloti: i mojej:bigcool: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):i mojej:bigcool: łohohoooo, w końcu do warszawy będziesz zmuszony przyjechać i się tym pochwalić :diabloti: Ewa nam już testy szykuje na przyszłych właścicieli :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Justa napisał(a):łohohoooo, w końcu do warszawy będziesz zmuszony przyjechać i się tym pochwalić :diabloti: Ewa nam już testy szykuje na przyszłych właścicieli :eviltong: no co Ty, przemknę po cichu:diabloti: W sumie to nie wiadomo jaki pies jeszcze mi do głowy przyjdzie, więc czarny średniak to nie 100% wersja;) ale mieć szczonka po takiej mamuśce to zaszczyt:cool1: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ka-Vanga napisał(a)::loveu: musze powiedziec, ze SUPER! pamietam jak zaczynalysmy - to przepasc - teraz to juz Gassula sie prezentuje jak stary wyjadacz!!!!!!!!!! staramy się,ale przez tą cieczke mały zbok się buntuje:mad::angryy::diabloti:co innego jej w głowie:eviltong: LeCoyotte napisał(a):no no jaka interka przyszła:) e tam interka ona w przyszłym roku wygra światówke:evil_lol::evil_lol::diabloti: Justa napisał(a):matka mojej sznupy przyszłej w końcu :diabloti: a jak:razz: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 raz sznaucer - na zawsze sznaucer :loveu: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 LeCoyotte napisał(a):i mojej:bigcool: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:czego ja się dowiaduje:crazyeye::evil_lol: Justa napisał(a): Ewa nam już testy szykuje na przyszłych właścicieli :eviltong: strach się bać:evil_lol::diabloti::evil_lol: LeCoyotte napisał(a): ale mieć szczonka po takiej mamuśce to zaszczyt:cool1: miło nam to słyszeć:loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ariss napisał(a):staramy się,ale przez tą cieczke mały zbok się buntuje:mad::angryy::diabloti:co innego jej w głowie:eviltong: starajcie sie, starajcie - chcialabym zeby wszyscy "moi uczniowie" byli tacy pojetni i chetni do samodzielnej pracy! ariss napisał(a):e tam interka ona w przyszłym roku wygra światówke:evil_lol::evil_lol::diabloti: czego Wam z calego serducha zycze!!!!!!!!!!! Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Justa napisał(a):raz sznaucer - na zawsze sznaucer :loveu: stado sznaucerów i wilczak:loveu::loveu::loveu:ale to i małej by się podobało bo ona kocha tą rase:evil_lol: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ka-Vanga napisał(a):starajcie sie, starajcie - chcialabym zeby wszyscy "moi uczniowie" byli tacy pojetni i chetni do samodzielnej pracy! czego Wam z calego serducha zycze!!!!!!!!!!! dobry nauczyciel=wyniki:loveu: błahhahaahh,dzięki ale wiesz mi chodziło o całą wystawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 łomatko słodko tu aż się lepi :errrr: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 malawaszka napisał(a):łomatko słodko tu aż się lepi :errrr: postanowiłaś posprzątać:diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ewa!!!!!!!!!!! No ja nie mogę już tym moim Ciaputem:angryy: Przyjedź mi go nauczyć staniana kluba:razz: Ta durna pałka zamienia doopę z głową:angryy::mad: Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ariss napisał(a):dobry nauczyciel=wyniki:loveu: :cool3: ariss napisał(a):błahhahaahh,dzięki ale wiesz mi chodziło o całą wystawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi tez :evil_lol: malawaszka napisał(a):łomatko słodko tu aż się lepi :errrr: zebys sie tylko nie przykleila :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Doginka napisał(a):Ewa!!!!!!!!!!! No ja nie mogę już tym moim Ciaputem:angryy: Przyjedź mi go nauczyć staniana kluba:razz: Ta durna pałka zamienia doopę z głową:angryy::mad: błahahahah,jak ja przyjade z zacieczkowaną małą to on nawet na rzęsach będzie stał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ka-Vanga napisał(a)::cool3: mi tez :evil_lol: No to sprawa jasna,a Twoja nowa sunia to wygra szczyle,czy już młodzież:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 malawaszka napisał(a):łomatko słodko tu aż się lepi :errrr: ciiiicho bo sie jeszcze przyzwyczai :lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ka-Vanga napisał(a): zebys sie tylko nie przykleila :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :obrazic: .......... Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ariss napisał(a):No to sprawa jasna,a Twoja nowa sunia to wygra szczyle,czy już młodzież:evil_lol::diabloti::eviltong: na razie kolejny sznup to duzy znak zapytnia :roll: Quote
Recommended Posts