Asia & Ginger Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://images28.fotosik.pl/276/ceac3b63ed93e710.jpg Piękna. :loveu: :loveu: :loveu: http://images23.fotosik.pl/275/dd96e1c9b7694fb1.jpg I bestia. :eek2: :scared: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']DAWAJ!!!!!! :modla: tu możesz bo jak zajrzy to do galerii Justy :evil_lol: jaka zapobiegliwa i doświadczona :diabloti: [quote name='ariss']chwalił mi się jak zdobył serce Justy:evil_lol::evil_lol::roflt: http://forum.radioparty.pl/lofiversion/index.php/t10105.html waszko, już wiesz, czemu mnie wqrza? :evil_lol: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Dobra koniec żartów:diabloti:To jest poważna galeriia:diabloti: Dzięki Wam się lepiej poczułam:razz:jednak śmiech to zdrowie:loveu:Dziękuję:multi: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ariss napisał(a):Dobra koniec żartów:diabloti:To jest poważna galeriia:diabloti: Dzięki Wam się lepiej poczułam:razz:jednak śmiech to zdrowie:loveu:Dziękuję:multi: wyganiasz nas ? pffff.. :placz: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Justa napisał(a):wyganiasz nas ? pffff.. :placz: nie,przenosze się z tym wszystkim do Ciebie,u mnie jutro poprawiny:razz::diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 buuahahahahaha Justa PIĘKNY jest :roflt: :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='ariss']mam już kandydata:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No po takim ojcu to i ja zamawiam szczonka:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Jeszcze jestem w szoku:crazyeye::cool3: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 malawaszka napisał(a):buuahahahahaha Justa PIĘKNY jest :roflt: :evil_lol: bo mój :loveu: :multi::loveu::loveu: Doginka napisał(a):No po takim ojcu to i ja zamawiam szczonka:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: ten najpiękniejszy już zaklepany :loveu: Quote
Doginka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Mówię już DOBRANOC:hand:, bo qresko zimno u mnie w mieszkanku jest:placz: Quote
eria Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 aleście ciotki nagadały przez jeden wieczór :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Guest Karmel Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 malawaszka napisał(a):cześć Prostaczko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images39.fotosik.pl/11/530f9e22171c9605.jpg ciekawe ma umaszczenie, ale nie wiem sama - jakiś dziwny - ma wyłupiaste oczy czy to przez ringówkę, a może tylko takie wrażenie przez umaszczenie?:roll: Libertin po prostu nie wiedzial co sie dzieje jak jego Pani zaczela sie cieszyc jak wygral NDPwR:evil_lol::evil_lol: stad ten wytrzeszcz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Karmel Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ariss napisał(a):jesteś kochana:loveu:dziękuję pięknie:loveu: witam na prostackim blogu mam nadzieje,że czujesz się tu jak u siebie:roflt: a mi ten psiak bardzo się podoba i oczka ma piękne:loveu:tyle,że chyba za długi jest ale ja się nie znam na tej rasie więc może to być gafa:oops:on chyba wygrał:hmmmm:(jakby co przyłazi tu taki jeden co mnie sprostuje:diabloti:) HeHe widze ze nie tylko Doginka ma manie na punkcie dlugosci psa;P wiec rozwieje wasze watpliwosci:P ze husky nie ma byc krotki i zwarty jak Sznaucer;P a wiec Długość ciała, mierzona od stawu ramiennego do guza kulszowego nieco przewyższa wysokość w kłębie. wiec mowiac po polskiemu husky ma byc prostokatny nie kwadratowy:P he he Quote
ariss Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Karmel napisał(a):HeHe widze ze nie tylko Doginka ma manie na punkcie dlugosci psa;P wiec rozwieje wasze watpliwosci:P ze husky nie ma byc krotki i zwarty jak Sznaucer;P a wiec Długość ciała, mierzona od stawu ramiennego do guza kulszowego nieco przewyższa wysokość w kłębie. wiec mowiac po polskiemu husky ma byc prostokatny nie kwadratowy:P he he no właśnie tak czułam,że mnie poprawisz:evil_lol:ale niektóre są krótsze i one mi się bardziej podobają:loveu: naprzykład przejarana Party:loveu::evil_lol: chyba musze się wkońcu wziąść za siebie i wysłać Ci jeszcze kilka fot:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a już niedługo wystawa we Wro ;) nie mogę się doczekać będę focić focić ile się da :lol: Quote
eria Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Od-Nowa napisał(a):a już niedługo wystawa we Wro ;) nie mogę się doczekać będę focić focić ile się da :lol: ja to samo bede robić 12.10 w Zabrzu, oby tylko pogoda dopisala :roll: w sensie zeby nie lało bo słonca już nawet nie wymagam:roll: Quote
ariss Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Od-Nowa napisał(a):a już niedługo wystawa we Wro ;) nie mogę się doczekać będę focić focić ile się da :lol: mnie nie będzie:placz:ale błagam Cię pofoć dla mnie czarne średniaki:modla: będzie ich troche!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ok, nie ma problemu ;) też mam nadzieję,że pogoda dopisze :cool3: Quote
ariss Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 eria napisał(a):ja to samo bede robić 12.10 w Zabrzu, oby tylko pogoda dopisala :roll: w sensie zeby nie lało bo słonca już nawet nie wymagam:roll: tam na wet nie wiem jaka stawka:oops:i kiedy wystawa:evil_lol: Od-Nowa napisał(a):ok, nie ma problemu ;) też mam nadzieję,że pogoda dopisze :cool3: Bogaoda będzie REWELACJA-musi być:razz: Quote
Guest Karmel Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Od-Nowa napisał(a):a już niedługo wystawa we Wro ;) nie mogę się doczekać będę focić focić ile się da :lol: Ja mam zgloszona suczke na ta wystawe ale nie wiem czy pojade buu Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ariss napisał(a): Bogaoda będzie REWELACJA-musi być:razz: :evil_lol: boga w to nie mieszaj Quote
ariss Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Karmel napisał(a):Ja mam zgloszona suczke na ta wystawe ale nie wiem czy pojade buu zaraz Ci wyślę kilka fot:razz: malawaszka napisał(a)::evil_lol: boga w to nie mieszaj o kurcze,B i P nie są obok siebie:evil_lol:jak ja to zrobiłam:crazyeye::evil_lol: Quote
Guest Karmel Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ariss napisał(a):no właśnie tak czułam,że mnie poprawisz:evil_lol:ale niektóre są krótsze i one mi się bardziej podobają:loveu: naprzykład przejarana Party:loveu::evil_lol: łojjj nieee:P Party nie krotka :P chyba musze się wkońcu wziąść za siebie i wysłać Ci jeszcze kilka fot:diabloti: no raczej:P:mad::mad::mad: Quote
infers Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cze:diabloti: Żyjecie tam?:evil_lol: Quote
weszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jak tu wesolutko :) I śliczny nowy komplecik made by eria :) Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Karmel napisał(a):HeHe widze ze nie tylko Doginka ma manie na punkcie dlugosci psa;P :eviltong::eviltong::eviltong: Szkoda Ewcia, że nie byłaś focić w sobotę - obie córeczki gordonkowe były pierwsze z oceną doskonałą, a Debi zdobyła NDSwR:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts