malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ariss :mdleje: nie wiedziałam gdzie jestem jak zobaczyłam nowy nick :lol: śliczne fotki wystawowe!!! Quote
ariss Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='malawaszka']ariss :mdleje: nie wiedziałam gdzie jestem jak zobaczyłam nowy nick :lol: śliczne fotki wystawowe!!! nie wiedziałaś,bo nas zaniedbujesz:mad::diabloti::evil_lol: to ostatnia dobranockowa:loveu: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ariss napisał(a):czyli to wszystko to Twoja wina:angryy::mad: moja wina moja wina moja bardzo wielkia wina :mdleje: :placz: fotki pierwsza klasa :loveu: całe szczeście, że robicie te fotki, mam mniejsze wyrzuty sumienia :evil_lol: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Justa napisał(a):moja wina moja wina moja bardzo wielkia wina :mdleje: :placz: fotki pierwsza klasa :loveu: całe szczeście, że robicie te fotki, mam mniejsze wyrzuty sumienia :evil_lol: w jakiś jesienny,słoneczny dzionek umówimy się na spaceros to ja będę miała mniejsze wyrzuty sumienia:evil_lol:jak ja już chce te kolorowe liście:diabloti: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ariss napisał(a):w jakiś jesienny,słoneczny dzionek umówimy się na spaceros to ja będę miała mniejsze wyrzuty sumienia:evil_lol:jak ja już chce te kolorowe liście:diabloti: Bardzo chętnie :cool3: Bylebym nie musiała jechać na koniec świata metrem, bo prawko to najprędzej w listopadzie zrobię, a wtedy już kolorowych liści nie będzie :shake: A Gassulę ufocę z największą przyjemnością :loveu: Quote
malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ariss napisał(a):nie wiedziałaś,bo nas zaniedbujesz:mad::diabloti::evil_lol: :oops:swoją galerię też zanidbuję - nie wiem co się dzieje z czasem ostatnio - ucieka przez palce aż furczy :shake: super ten husky - świetne umaszczenie ma:loveu: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 zainwestuj w czasowstrzymywacz :cool3: Quote
malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Justa napisał(a):zainwestuj w czasowstrzymywacz :cool3: nie mam czego zainwestować bo razem z czasem przez palce uciekają mi pieniądze - furczą jeszcze głośniej :lol: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Justa napisał(a):Bardzo chętnie :cool3: Bylebym nie musiała jechać na koniec świata metrem, bo prawko to najprędzej w listopadzie zrobię, a wtedy już kolorowych liści nie będzie :shake: A Gassulę ufocę z największą przyjemnością :loveu: znajdziemy jakieś fajne miejsce:loveu: malawaszka napisał(a)::oops:swoją galerię też zanidbuję - nie wiem co się dzieje z czasem ostatnio - ucieka przez palce aż furczy :shake: super ten husky - świetne umaszczenie ma:loveu: mi też czas strasznie szybko leci,ehhhhhhh:roll: Justa napisał(a):zainwestuj w czasowstrzymywacz :cool3: nie ma to jak dobra rada:evil_lol::diabloti::evil_lol: malawaszka napisał(a):nie mam czego zainwestować bo razem z czasem przez palce uciekają mi pieniądze - furczą jeszcze głośniej :lol: ide do Ciebie-zobacze co tam słychać:razz:;) Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jesooo ale marudzicie :diabloti: świat jest piękny :loveu: mnie za 2 tygodnie zacznie się taki pierdzielnik, że nie będe miała czasu sie wysikać, ale i tak juz tęsknię za trupami :loveu: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Justa napisał(a):jesooo ale marudzicie :diabloti: świat jest piękny :loveu: mnie za 2 tygodnie zacznie się taki pierdzielnik, że nie będe miała czasu sie wysikać, ale i tak juz tęsknię za trupami :loveu: pewnie,że jest piękny pani zakochana:razz::diabloti: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ariss napisał(a):pewnie,że jest piękny pani zakochana:razz::diabloti: nabijaj się nabijaj :diabloti: :mad: powiem tak - jest bardziej męczący niż wcześniej :eviltong: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Justa napisał(a):nabijaj się nabijaj :diabloti: :mad: powiem tak - jest bardziej męczący niż wcześniej :eviltong: Ja się nie nabijam tylko ciesze się Twoim szczęściem:loveu:;) hhaha,już bardziej męczocy:evil_lol:ja po 5 latach jeszcze tego nie stwierdziałm:diabloti:ale może nauczyłam się cierpliwości:evil_lol::diabloti: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ariss napisał(a):Ja się nie nabijam tylko ciesze się Twoim szczęściem:loveu:;) hhaha,już bardziej męczocy:evil_lol:ja po 5 latach jeszcze tego nie stwierdziałm:diabloti:ale może nauczyłam się cierpliwości:evil_lol::diabloti: ah :loveu: no JUŻ, strach pomyśleć co będzie za 5 dni (już nie wspominam o latach :eviltong:) ale chwilami to jestem wykończona tą całą miłością :mdleje: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Justa napisał(a):ah :loveu: no JUŻ, strach pomyśleć co będzie za 5 dni (już nie wspominam o latach :eviltong:) ale chwilami to jestem wykończona tą całą miłością :mdleje: e tam ile osób zazdrości takiej miłości:razz:ale mi się beznadziejnie zrymowało:roll:trzeba ,żyć chwilą i cieszyć się tym co się ma,a jak się człowiek przestaje cieszyć to trzeba zmienić powód szczęścia:evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Justa napisał(a): no JUŻ, strach pomyśleć co będzie za 5 dni (już nie wspominam o latach :eviltong:) ale chwilami to jestem wykończona tą całą miłością :mdleje: :roflt: hahahaha lada dzień stuknie roczek jak J wrócił z Londka - ja to dopiero jestem wykończona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']e tam ile osób zazdrości takiej miłości:razz:ale mi się beznadziejnie zrymowało:roll:trzeba ,żyć chwilą i cieszyć się tym co się ma,a jak się człowiek przestaje cieszyć to trzeba zmienić powód szczęścia:evil_lol::diabloti: ototo, zapamiętam :evil_lol: [quote name='malawaszka']:roflt: hahahaha lada dzień stuknie roczek jak J wrócił z Londka - ja to dopiero jestem wykończona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: biovital pewnie łykasz, to i pikawka ci jeszcze wytrzymuje :diabloti::cool1: Quote
Doginka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Karmel napisał(a): Rapera to ja wczoraj nie poznalem taki odwalony przystojniak :loveu::loveu::loveu: Ładnie mi wyszedł co:multi::loveu: Czy wy gadacie o miłości do trupów?:crazyeye::roll: A tak w ogóle to musisz mnie nauczyć robić foty:mad: - szczena mi opadła jak zobaczyłam te z wystawy, ktore zrobiłaś:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Doginka napisał(a):Ładnie mi wyszedł co:multi::loveu: Czy wy gadacie o miłości do trupów?:crazyeye::roll: no,no!!!!!!!!!!!!!!musze przyznać,że przebiłaś samą siebie:razz: 2 część twoje posta mnie zwaliła z krzesła:roflt: Dobranocka:bye: Quote
Doginka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='ariss'] 2 część twoje posta mnie zwaliła z krzesła:roflt: ale Wy naprawdę o trupach gadałyście:razz: Cytuję Justę: "jesooo ale marudzicie :diabloti: świat jest piękny :loveu: mnie za 2 tygodnie zacznie się taki pierdzielnik, że nie będe miała czasu sie wysikać, ale i tak juz tęsknię za trupami :loveu: " Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 no bo ja lubię trupy :oops:.. ale żeby od razu miłość, to bez przesady :eviltong: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Justa napisał(a):no bo ja lubię trupy :oops:.. ale żeby od razu miłość, to bez przesady :eviltong: Ty już się nie rozpisuj na ten temat,bo zaraz wyjdzie,że nie wiadomo co robisz z tymi trupami:roflt: plotka szybko się rozchodzi:evil_lol::diabloti: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ariss napisał(a):Ty już się nie rozpisuj na ten temat,bo zaraz wyjdzie,że nie wiadomo co robisz z tymi trupami:roflt: plotka szybko się rozchodzi:evil_lol::diabloti: ja sie nie wstydze, że grzebie w trupach ! :diabloti: Quote
Doginka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Plotka głosi.... Ty nekrofilko Ty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tylko winny się tłumaczy, także się nie tłumaczę :diabloti: Quote
Recommended Posts