AngelsDream Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cholera - brak edycji mnie dobija Nie tylko ciebie... Czekamy, czekamy ^^ Quote
ariss Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Dziękuje bardzo za fotulce:loveu: Jabba i zmorke jutro wyślę na maila-dziśń chyba nie dam rady:shake: a sznupalki może zaraz wkleję,ale chyb u doginki;) Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A tymczasem Doginka wklei coś u Ciebie;):diabloti: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Te wyżej trochę się rozmazały, ale to przez fotosik:angryy: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 AngelsDream napisał(a):Baaj! Dziękować! Nie za ma co:p - jutro będzie więcej w mojej fotogalerii;) Quote
eria Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ooo tu też ta fotka z biednym małym sznupkiem ściganym przez dwa wielkie groźne wilki:evil_lol: Quote
Doginka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ewa nie przeklejam fot, bo mam lenia i zaraz strzygę sznupkę baaaaaaardzo zakołtunioną na łapkach:razz: Quote
Doginka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A-ha foty są u mnie oczywiście - wilczaki też!!!:diabloti: Quote
ariss Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Doginka napisał(a):Ewa nie przeklejam fot, bo mam lenia i zaraz strzygę sznupkę baaaaaaardzo zakołtunioną na łapkach:razz: Doginka napisał(a):A-ha foty są u mnie oczywiście - wilczaki też!!!:diabloti: U Ciebie już byłam:razz:i nawet napisałam i coś wkleiłam-chuba nie widziałaś;) Quote
Doginka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 gassira napisał(a):U Ciebie już byłam:razz:i nawet napisałam i coś wkleiłam-chuba nie widziałaś;) Wkleiłaś wczoraj:eviltong:, a ja wkleiłam dziś ok. 70 fot:diabloti: Quote
ariss Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Doginka napisał(a):Wkleiłaś wczoraj:eviltong:, a ja wkleiłam dziś ok. 70 fot:diabloti: taaaaaaaaaaa...a poszukaj dobrze;) Quote
AngelsDream Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ale te wilczaki złe... Dziś Baajowi kazali kaganiec włożyć... Quote
ariss Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 AngelsDream napisał(a):Ale te wilczaki złe... Dziś Baajowi kazali kaganiec włożyć... a to z jakiej racji???? Quote
AngelsDream Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bo w bloku są małe dzieci... koleś chyba chciał nas nastraszyć, bo telefon wyjął, ale jakoś nikt ze stróżów prawa nas nie nawiedził za to ja powisiłam mu na ścianie wyciąg z ustawy o kagańcu i smyczy :P Quote
ariss Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 AngelsDream napisał(a):Bo w bloku są małe dzieci... koleś chyba chciał nas nastraszyć, bo telefon wyjął, ale jakoś nikt ze stróżów prawa nas nie nawiedził za to ja powisiłam mu na ścianie wyciąg z ustawy o kagańcu i smyczy :P sąsiedzi są niezastąpieni:roll: Quote
Doginka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='AngelsDream']... za to ja powisiłam mu na ścianie wyciąg z ustawy o kagańcu i smyczy :P Quote
AngelsDream Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No co? Pan twierdził, że zna przepisy... Więc mu odowodniłam, że jednak nie zna ;) Quote
sssmok Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Pewnie jak zwykle i tak to nic nie da :P Wezmie, moze przeczyta, wyrzuci i zapomni... Niestety trzeba sie przyzwyczajac albo uciekac z miasta :diabloti: Quote
Recommended Posts