Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, hej :multi:

Widzę, że masz podobny problem :shake: Z tym dokarmianiem przez tatę. U mnie już mniej jej daje i Dianka troszkę schudła. Chodzimy na dłuższe spacery i jest już lepiej. ;)

Daj chociaż 1 zdjęcie :cool3:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
Wróciłam:multi:Jestem padnięta;)więc fot raczej dziś nie będzie,może jakaś 1 na osłodę;)Gass mi się podoba,ale jest tłuściochem(ach to dokarmianie mojego taty:oops:)robimy rygorytyczną dietę:roll:

więcej opowiem jutro:lol:

Olusia napisał(a):
Hej, hej :multi:

Widzę, że masz podobny problem :shake: Z tym dokarmianiem przez tatę. U mnie już mniej jej daje i Dianka troszkę schudła. Chodzimy na dłuższe spacery i jest już lepiej. ;)

Daj chociaż 1 zdjęcie :cool3:

O, czyli Wy też macie problemy z dokarmianiem psa przez tatę:diabloti: Mówię 'nie dokarmiaj go tak' a ten dalej swoje:roll: Jednak tatę najtrudniej wyszkolić:evil_lol:

Posted

ooo Gassi wróciła !!!!! :multi::multi::multi:
ale te fotki nie przedstawiają jej ufryzowania tylko jej ośnieżenie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images26.fotosik.pl/181/bd8ed8a70be8837b.jpg
Ale Gassirka ma śniegowe butki. :cool3: :lol: :loveu:
Skąd ja to znam? :roll: :evil_lol:

wkurzają mnie takie butki:roll:

[quote name='Doginka']

dzięki;)

[quote name='magda_drakkar']O, czyli Wy też macie problemy z dokarmianiem psa przez tatę:diabloti: Mówię 'nie dokarmiaj go tak' a ten dalej swoje:roll: Jednak tatę najtrudniej wyszkolić:evil_lol:

tata jest niereformowalny:angryy:

[quote name='deer_1987']Czekamy na Was - u nas tak duzo zdjec nie bedzie.. ciagle mi sie w glowie kreci i tylko na chwilke na watki zagladam,.. mam nadzieje jutro wrzucic zdjecia

u nas chyba też nie...nie bardzo mam co wstawiać jak wczoraj je przejżałam:roll:a co Ci jest?b ja teraz nie orientuje się co u kogo słychać;)

[quote name='eria']ooo Gassi wróciła !!!!! :multi::multi::multi:
ale te fotki nie przedstawiają jej ufryzowania tylko jej ośnieżenie :evil_lol::evil_lol:

tylko takie foty mam:evil_lol:ale Ty zobaczysz na żywo;)ale Gass ma brode o połowe krótszą niż miała:roll:;)

Posted

eria napisał(a):
mam nadzieję że zobaczę...........:roll:

no nie ! nie mów że dotknęliście nożyczkami brody sznaucera !!! :mad:

Oczywiście,że tak!!!!

Przy nie wielu psach można odważyć się na taki zabieg jak miała Gass Tylko psiaki z wyjątkowo dużą głową o "idelnym kształcie"mogą mieć coś takiego zrobione.Najpierw bardzo się bałam bo ona miała taką cudną tą brodę,ale efekt końcowy jest bardzo fajny,Jak znajdę czas to ufocę jej dziś mordke to zobaczycie;)

Posted

gassira napisał(a):
Oczywiście,że tak!!!!

Przy nie wielu psach można odważyć się na taki zabieg jak miała Gass Tylko psiaki z wyjątkowo dużą głową o "idelnym kształcie"mogą mieć coś takiego zrobione.Najpierw bardzo się bałam bo ona miała taką cudną tą brodę,ale efekt końcowy jest bardzo fajny,Jak znajdę czas to ufocę jej dziś mordke to zobaczycie;)

Ja Gordonowi też wyrównałam kilka dni temu:diabloti: - teraz wreszcie wygląda jak sznaucer;)

Czekam na pięknie zrobioną Gassulkę:razz:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
O, czyli Wy też macie problemy z dokarmianiem psa przez tatę:diabloti: Mówię 'nie dokarmiaj go tak' a ten dalej swoje:roll: Jednak tatę najtrudniej wyszkolić:evil_lol:

Ja mam ten problem z mamą :evil_lol:

Posted

Ale u Was pięknie i swiątecznie,
to my też z życzeniami biegniemy ]

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!