Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
BRY kochane Gasski :multi:,

a co Wy robicie o tej porze na nogach :evil_lol:.

No mówiłam,że coś mi przez Ciebie się pomerdało:roll::evil_lol:
Mam tego neta co gg brak,wic tylko tak możemy pogadać:placz:
Jak impreska????Ja dziś około 14 jadę,ale myślałam,że nad morzem zastanie mnie wiosna a nie zima:roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witanko, choc Wy juz na nogach ;)

Witamy cieplutko:multi:

Na nogach bo dziś jedziemy w długą trasę,a tu trzeba jeszcze się spakować, a o tej godzinie to wszystko tak powoli idzie...;)

Posted

gassira napisał(a):
No mówiłam,że coś mi przez Ciebie się pomerdało:roll::evil_lol:
Mam tego neta co gg brak,wic tylko tak możemy pogadać:placz:
Jak impreska????Ja dziś około 14 jadę,ale myślałam,że nad morzem zastanie mnie wiosna a nie zima:roll:

Tak myslalam, bo na gg nie odpisujesz ;).

Haha, widzisz jaki mam na Ciebie dobry wplyw - dzieki mnie masz teraz dlugasny dzionek :evil_lol:.

A imprezka niezla niezla - dzieki - tylko wszyscy sie obiadali, a ja o suchym pysku haha ;) :diabloti:.

A pociungiem jedziesz, czy autkiem?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wyjazd rodzinny na swieta? jesli moge spytac

pewnie,że możesz:lol:

Jedziemy z sucz do hodowcy...przygotowania strzyżeniowe do wystawy;)

a z Warszawy do Koszalina km troszke jest i jeszcze beznadziejne drogi:roll:
Myślałam ,że połączymy to z miłymi spacerkami po plaży w pełnym słońcu:loveu:no cóż będzie trzeba spacerować w pełnym śniegu:evil_lol:;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Tak myslalam, bo na gg nie odpisujesz ;).

Haha, widzisz jaki mam na Ciebie dobry wplyw - dzieki mnie masz teraz dlugasny dzionek :evil_lol:.

A imprezka niezla niezla - dzieki - tylko wszyscy sie obiadali, a ja o suchym pysku haha ;) :diabloti:.

A pociungiem jedziesz, czy autkiem?

autkiem:lol:pociągiem to by mi się nie chciało chyba:oops::evil_lol:a Ty tańcz nam o słoneczko:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
pewnie,że możesz:lol:

Jedziemy z sucz do hodowcy...przygotowania strzyżeniowe do wystawy;)

a z Warszawy do Koszalina km troszke jest i jeszcze beznadziejne drogi:roll:
Myślałam ,że połączymy to z miłymi spacerkami po plaży w pełnym słońcu:loveu:no cóż będzie trzeba spacerować w pełnym śniegu:evil_lol:;)

i zrobicie cud-miod sniezne fotki :loveu:

gassira napisał(a):
autkiem:lol:pociągiem to by mi się nie chciało chyba:oops::evil_lol:a Ty tańcz nam o słoneczko:evil_lol:

pomecz Marcina o ta silownie hahaha :evil_lol:, haha a ja bede tanczyla :evil_lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
i zrobicie cud-miod sniezne fotki :loveu:

pomecz Marcina o ta silownie hahaha :evil_lol:, haha a ja bede tanczyla :evil_lol:

aparat spakowałam jako pierwszy:evil_lol:tylko obym miała czas na focenie:roll:;)

no to kochana jak Ty dla nas tańczysz to ja całą drogę przegadam z nim o tej siłowni:evil_lol:tylko jak będzie za bardzo w szczegóły wchodził to boje się,że przysnąć mogę:evil_lol:;)

Posted

gassira napisał(a):
aparat spakowałam jako pierwszy:evil_lol:tylko obym miała czas na focenie:roll:;)

no to kochana jak Ty dla nas tańczysz to ja całą drogę przegadam z nim o tej siłowni:evil_lol:tylko jak będzie za bardzo w szczegóły wchodził to boje się,że przysnąć mogę:evil_lol:;)

noooo to dobry objaw - maniaka focenia :evil_lol: :loveu:

Haha dobrze, ze nie prowadzisz, to mozesz przyciac komara raz na jakis czas, tylko nie jak Marcin bedzie mowil wazne rzeczy :evil_lol: ;) :diabloti:.

I pamietaj, ze trzymamy tu za Was wszyscy mocno kciuki i czekam na info - jak Wam poszlo!!!!!!!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
noooo to dobry objaw - maniaka focenia :evil_lol: :loveu:

Haha dobrze, ze nie prowadzisz, to mozesz przyciac komara raz na jakis czas, tylko nie jak Marcin bedzie mowil wazne rzeczy :evil_lol: ;) :diabloti:.

I pamietaj, ze trzymamy tu za Was wszyscy mocno kciuki i czekam na info - jak Wam poszlo!!!!!!!

napisze jutro jak Gass wygląda:evil_lol::eviltong:No i może pofoce jak mała biega z dziewuszkami z hodowli...tylko,żeby nie lało wtedy;)