malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 aaaaaa puci puci puci :loveu::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 gassira napisał(a):a wiesz,która ta ona?:cool3::eviltong: odpowiedź: Doginka napisał(a):Ona, to ta z cwaniackim wyrazem twarzy:diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong: Quote
ewka i haker Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 witankio:multi: ale malenstwo z niej bylo slodki:loveu: wiecej prosze:multi: Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://images23.fotosik.pl/178/33b23264b2e25b17.jpg Ale słodkości! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magot Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://images34.fotosik.pl/183/004dbcd4af45ad1a.jpg widać, że to diablica jedna:diabloti: Quote
ariss Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='magda_drakkar']http://images34.fotosik.pl/183/004dbcd4af45ad1a.jpg widać, że to diablica jedna:diabloti: jako jedyna miała mnie w nosie:angryy: Quote
Ka-Vanga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 BRY kochane Gasski :multi:, a co Wy robicie o tej porze na nogach :evil_lol:. Quote
ariss Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a):BRY kochane Gasski :multi:, a co Wy robicie o tej porze na nogach :evil_lol:. No mówiłam,że coś mi przez Ciebie się pomerdało:roll::evil_lol: Mam tego neta co gg brak,wic tylko tak możemy pogadać:placz: Jak impreska????Ja dziś około 14 jadę,ale myślałam,że nad morzem zastanie mnie wiosna a nie zima:roll: Quote
ariss Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 deer_1987 napisał(a):Witanko, choc Wy juz na nogach ;) Witamy cieplutko:multi: Na nogach bo dziś jedziemy w długą trasę,a tu trzeba jeszcze się spakować, a o tej godzinie to wszystko tak powoli idzie...;) Quote
taxelina Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wyjazd rodzinny na swieta? jesli moge spytac Quote
Ka-Vanga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 gassira napisał(a):No mówiłam,że coś mi przez Ciebie się pomerdało:roll::evil_lol: Mam tego neta co gg brak,wic tylko tak możemy pogadać:placz: Jak impreska????Ja dziś około 14 jadę,ale myślałam,że nad morzem zastanie mnie wiosna a nie zima:roll: Tak myslalam, bo na gg nie odpisujesz ;). Haha, widzisz jaki mam na Ciebie dobry wplyw - dzieki mnie masz teraz dlugasny dzionek :evil_lol:. A imprezka niezla niezla - dzieki - tylko wszyscy sie obiadali, a ja o suchym pysku haha ;) :diabloti:. A pociungiem jedziesz, czy autkiem? Quote
ariss Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 deer_1987 napisał(a):Wyjazd rodzinny na swieta? jesli moge spytac pewnie,że możesz:lol: Jedziemy z sucz do hodowcy...przygotowania strzyżeniowe do wystawy;) a z Warszawy do Koszalina km troszke jest i jeszcze beznadziejne drogi:roll: Myślałam ,że połączymy to z miłymi spacerkami po plaży w pełnym słońcu:loveu:no cóż będzie trzeba spacerować w pełnym śniegu:evil_lol:;) Quote
ariss Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Tak myslalam, bo na gg nie odpisujesz ;). Haha, widzisz jaki mam na Ciebie dobry wplyw - dzieki mnie masz teraz dlugasny dzionek :evil_lol:. A imprezka niezla niezla - dzieki - tylko wszyscy sie obiadali, a ja o suchym pysku haha ;) :diabloti:. A pociungiem jedziesz, czy autkiem? autkiem:lol:pociągiem to by mi się nie chciało chyba:oops::evil_lol:a Ty tańcz nam o słoneczko:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 gassira napisał(a):pewnie,że możesz:lol: Jedziemy z sucz do hodowcy...przygotowania strzyżeniowe do wystawy;) a z Warszawy do Koszalina km troszke jest i jeszcze beznadziejne drogi:roll: Myślałam ,że połączymy to z miłymi spacerkami po plaży w pełnym słońcu:loveu:no cóż będzie trzeba spacerować w pełnym śniegu:evil_lol:;) i zrobicie cud-miod sniezne fotki :loveu: gassira napisał(a):autkiem:lol:pociągiem to by mi się nie chciało chyba:oops::evil_lol:a Ty tańcz nam o słoneczko:evil_lol: pomecz Marcina o ta silownie hahaha :evil_lol:, haha a ja bede tanczyla :evil_lol: Quote
ariss Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a):i zrobicie cud-miod sniezne fotki :loveu: pomecz Marcina o ta silownie hahaha :evil_lol:, haha a ja bede tanczyla :evil_lol: aparat spakowałam jako pierwszy:evil_lol:tylko obym miała czas na focenie:roll:;) no to kochana jak Ty dla nas tańczysz to ja całą drogę przegadam z nim o tej siłowni:evil_lol:tylko jak będzie za bardzo w szczegóły wchodził to boje się,że przysnąć mogę:evil_lol:;) Quote
taxelina Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A to paro dniowy wyjazd? :) zeby na spokojnie? E tam u nas raz snieg, potem slonce, potem snieg to moze jeszcze w slonce beda fotki :D Milego wyjazdu!!! Quote
Ka-Vanga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 gassira napisał(a):aparat spakowałam jako pierwszy:evil_lol:tylko obym miała czas na focenie:roll:;) no to kochana jak Ty dla nas tańczysz to ja całą drogę przegadam z nim o tej siłowni:evil_lol:tylko jak będzie za bardzo w szczegóły wchodził to boje się,że przysnąć mogę:evil_lol:;) noooo to dobry objaw - maniaka focenia :evil_lol: :loveu: Haha dobrze, ze nie prowadzisz, to mozesz przyciac komara raz na jakis czas, tylko nie jak Marcin bedzie mowil wazne rzeczy :evil_lol: ;) :diabloti:. I pamietaj, ze trzymamy tu za Was wszyscy mocno kciuki i czekam na info - jak Wam poszlo!!!!!!! Quote
taxelina Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://flavago.republika.pl/index.htm ? to ta? bo zdjecie Gassira Flavago - 9 miesięcy Quote
Ka-Vanga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='deer_1987']http://flavago.republika.pl/index.htm ? to ta? bo zdjecie http://flavago.republika.pl/Gassira17.jpg TAK, TAK - to Gassulka :multi: :loveu:. Quote
ariss Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 deer_1987 napisał(a):No to sobie strone hodowli ogladam :D a ta w czerwonym to ja:evil_lol:;) Quote
ariss Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a):noooo to dobry objaw - maniaka focenia :evil_lol: :loveu: Haha dobrze, ze nie prowadzisz, to mozesz przyciac komara raz na jakis czas, tylko nie jak Marcin bedzie mowil wazne rzeczy :evil_lol: ;) :diabloti:. I pamietaj, ze trzymamy tu za Was wszyscy mocno kciuki i czekam na info - jak Wam poszlo!!!!!!! napisze jutro jak Gass wygląda:evil_lol::eviltong:No i może pofoce jak mała biega z dziewuszkami z hodowli...tylko,żeby nie lało wtedy;) Quote
Junka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jak ona fajniutko wygląda na tym zdjęciu. Tak dostojnie :cool3: No i czekamy na fotki zrobionej Gass;) Quote
Recommended Posts