Culineo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ariss dzięki :) już biorę się za czytanie :) Quote
weszka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zdjęcia miodzio co oczywiste :) Idę głosować. Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 I wzajemnie miłego, szczęśliwego i kochanego:) Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 my tyz zyczymy bardzo milego wieczoru walentynkowego i czekamy na wiesci i zdjecia Quote
Tekla64 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 zacichlo calkiem i zadnego ruchu!!!!! czekamy! Quote
Doginka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Oj, ja czekam najniecierpliwiej:lol: Ewa daj fotkę chociaż jedną:modla: Quote
Saththa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Doginka napisał(a):Oj, ja czekam najniecierpliwiej:lol: Ewa daj fotkę chociaż jedną:modla: Tęsknota doskwiera jak widzę :glaszcze: A do prośby o zdjęcia to ja się przychylam :) Quote
Doginka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Saththa napisał(a):Tęsknota doskwiera jak widzę :glaszcze: A do prośby o zdjęcia to ja się przychylam :) Ewa już wczoraj wrzuciła 3 foty do nas;-) Quote
Tekla64 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 trzymam kciuki za wszystkie!!!! i czekamy na fotorelacje!!! Quote
Doginka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Szczęśliwe i zadowolone jesteśmy tylko w połowie, ale na razie wpiszę to, co już mamy:multi:[FONT="] Lotos:[/FONT][FONT="] ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Puppy :multi:[/FONT] [FONT="]Khagra: [/FONT][FONT="]ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Baby:multi:[/FONT] [FONT="]Gassira: [/FONT][FONT="]ocena: Doskonała, V1, CWC:multi:[/FONT] Czekamy na BIS Baby i BIS Puppy;-) Quote
Tekla64 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 i na przepiekna relacje z wystawy tez czekamy!!!! a gratulujemy juz tego co macie w kieszenie bardzo serdecznie!!!! Quote
Saththa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ja do gratulacji się przyłączam :) I czekamy zaciskając kciuki dalej:) Quote
Tekla64 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Weszka swoja relacje zdala to wychodzi na to ze same zwyciestwa dzis odnioslas!!!!! alez musisz byc zdowlona !!!! ciesze sie bardzo! i jeszcze raz gratuluje!!!! Quote
weszka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 I ja tutaj też gratuluję choć wiem że jest niedosyt ;) Najważniejsze że poznałam cudną Grusię i że tak ładnie zadebiutowała :) I w ogóle było miło w grajdole wśród klatek, stołów betów i odchodów :D Quote
Doginka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Gratulacje i wielkie DZIĘKOWANIE za pierwszy dzień i zdobyte tytuły:multi: I za piękne pokazanie psiaczków;-):modla: Quote
Doginka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dziś Ewa wystawia nasze psiska na Słowacji w Koszycach;-) MWPR O PUCHAR EUROPY ŚRODKOWEJ I WSCHODNIEJ Na razie wpiszę to, co już mamy:multi: [FONT="]Lotos: ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Puppy :multi: Khagra: [/FONT][FONT="]ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Baby:multi:[/FONT] [FONT="]Gassira: [/FONT][FONT="]ocena: Doskonała, V1, CWC, CACIB, BOB:multi:[/FONT] Czekamy na BIS-y;-) Ewa ogromniaste DZIĘKI za Lotosa:buzi: Quote
Tekla64 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 no alez sie nazbieralas tytulow nagrodow i czego tam jeszcze daja!!!!!! SERDECZNE GRATULACJE!!!! Quote
strasznika Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Doginka']Szczęśliwe i zadowolone jesteśmy tylko w połowie, ale na razie wpiszę to, co już mamy:multi:[FONT="] Lotos:[/FONT][FONT="] ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Puppy :multi:[/FONT] [FONT="]Khagra: [/FONT][FONT="]ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Baby:multi:[/FONT] [FONT="]Gassira: [/FONT][FONT="]ocena: Doskonała, V1, CWC:multi:[/FONT] Czekamy na BIS Baby i BIS Puppy;-) [quote name='Doginka']Dziś Ewa wystawia nasze psiska na Słowacji w Koszycach;-) MWPR O PUCHAR EUROPY ŚRODKOWEJ I WSCHODNIEJ Na razie wpiszę to, co już mamy:multi: [FONT="]Lotos: ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Puppy :multi: Khagra: [/FONT][FONT="]ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Baby:multi:[/FONT] [FONT="]Gassira: [/FONT][FONT="]ocena: Doskonała, V1, CWC, CACIB, BOB:multi:[/FONT] Czekamy na BIS-y;-) Ewa ogromniaste DZIĘKI za Lotosa:buzi: i tak powinno być! gratulacje! :multi: Quote
weszka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Wymiatające wyniki :) GRATULACJE DLA WSZYSTKICH! Quote
Tekla64 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 no a teraz czekamy na relacje!!!!! i zdjecia!!!! i wszystkie opowiesci!!!!! czekamy na ciebie bys nam zaspokoila ciekawosc Quote
Doginka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Nastąpiła mała pomyłka, bo to była wystawa O tytuł EAST CUP PRESOV 2011:roll: Quote
Tekla64 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 obiecane nie dotrzymane !!!! a ja czekam i czekam moze sie doczekam???? witam sie i przypominam hihihi Quote
Recommended Posts