ariss Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']ciekawe czy szybko załapie ;-)[/QUOTE] sama się zmobilizowałam po tym co napisałam, a że dziś miałam w miarę wolny dzień pojechałam do Warszawy na psi socjal:lol: Dwie sesje, jedna po południu a drugi spacer wieczorem. Pogoda chyba nawet psiarzom nie sprzyja bo niestety mało ludków z psami spotkaliśmy, ale te co były, to rewelacja!!! Najpierw przerośnięty labrador, chwila niepewności a później dzikie gonitwy, ja stałam tak:crazyeye:, chwile później super miła niespodzianka bo wpadł między nas czarny średniaczek, jednak nie ma co ukrywać, że sznaucery najlepiej bawią się w swoim towarzystwie:loveu::loveu::loveu: gonitwy, przepychanki, tarzanie w śniegu, miło było patrzeć, no i nam się kawaler zakochał w Grusi- klapki na oczy i nic poza nią nie widział:evil_lol: więc pierwszy spacer można podsumować: PEŁEN SUKCES!:multi: Wieczorem najpierw zapoznanie z szalonym borderem i chwila szaleństw, a później zabawa z owczarkiem szwajcarskim:loveu: No i pomału zapominamy o problemie:multi: [quote name='Od-Nowa']tej iskierce się już robi ostre oko jak Mamie ;-) do tej pory był słodki maślaczek!!![/QUOTE] kto to nas odwiedził:loveu: [quote name='Saththa'] Kocham... Normalnie chyba musze zaprzestac przychodzić do Was... Przynajmniej dopóki maluchy nie wyrosna :)[/QUOTE] spróbuj tylko:mad: [quote name='Tekla64']no zaproponowalabym siebie do socjalizacji ale troche daleko no nie i tak naprawde to nie wiem jak konkretnie Dona na poczatku y zareagowala hihihi ale dalybysmy rade a wpogoni i uciekaniu Dona jest wyszkolona przez Nikusia hihihi fakt z inymi psami maja moje malo kontaktu no niesocjalizowane wiejskie burki zwlaszcza ze Dona bardzo nie lubi jezdzic samochodem ma wrecz paniczny strach przed jazda[/QUOTE] Ty wiesz, że ja tam kiedyś do Ciebie przyjadę, a tak w ogóle to mi się właśnie pomysł zrodził w głowie, tylko to już napiszę Ci na pw:diabloti: Quote
Culineo Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ariss']sama się zmobilizowałam po tym co napisałam, a że dziś miałam w miarę wolny dzień pojechałam do Warszawy na psi socjal:lol: Dwie sesje, jedna po południu a drugi spacer wieczorem. Pogoda chyba nawet psiarzom nie sprzyja bo niestety mało ludków z psami spotkaliśmy, ale te co były, to rewelacja!!! Najpierw przerośnięty labrador, chwila niepewności a później dzikie gonitwy, ja stałam tak:crazyeye:, chwile później super miła niespodzianka bo wpadł między nas czarny średniaczek, jednak nie ma co ukrywać, że sznaucery najlepiej bawią się w swoim towarzystwie:loveu::loveu::loveu: gonitwy, przepychanki, tarzanie w śniegu, miło było patrzeć, no i nam się kawaler zakochał w Grusi- klapki na oczy i nic poza nią nie widział:evil_lol: więc pierwszy spacer można podsumować: PEŁEN SUKCES!:multi: [/QUOTE] no to gratki:multi: :D a mój oporów nie ma- najgorsze u niego tylko, że do ludzi strasznie ciągnie i się wyrywa ;-( Quote
Doginka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Gruszka dorasta, to i ze strachów wyrasta:lol: Ciekawe, czy teraz Lotinko nie będzie się jej bał:roflt: Bo ona pewnie już bardzo go przerosła;-) Quote
Tekla64 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 tez se tak myslalam ze to ino takie chwilowe zachwianie wiary i sie bardzo ciesze ze juz wszytsko wrocilo do normy!!! ale pracowac i miec oczy otwarte i tak musisz, sama zreszta wiesz! co do przyjazdu to sie juz ciesze i zapraszam!!!! a co do pomyslu to nie wiem czy mam sie bac?! ale czekam z niecierpliwoscia hihihi ja deczko szalona jestem i cale szczescie ze moja druga polowa to Waga wiec mnie zawsze jakos wyrowna hihihi sprawdz czy moze juz widzisz zdjecia u mnie hihihi Quote
Kashdog Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 No to gratuluję postępów ! I mam nadzieję, że teraz będzie tylko coraz lepiej :) Quote
ariss Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='klaudusia0219']no to gratki:multi: :D a mój oporów nie ma- najgorsze u niego tylko, że do ludzi strasznie ciągnie i się wyrywa ;-( miałam tak jak Gass była mała:lol: z wiekiem mu przejdzie;) [quote name='Doginka']Gruszka dorasta, to i ze strachów wyrasta:lol: Ciekawe, czy teraz Lotinko nie będzie się jej bał:roflt: Bo ona pewnie już bardzo go przerosła;-) najgorsza będzie pierwsza wystawa, mam nadzieję, ze jakoś to przeżyjemy- hiihihih [quote name='Tekla64']tez se tak myslalam ze to ino takie chwilowe zachwianie wiary i sie bardzo ciesze ze juz wszytsko wrocilo do normy!!! ale pracowac i miec oczy otwarte i tak musisz, sama zreszta wiesz! co do przyjazdu to sie juz ciesze i zapraszam!!!! a co do pomyslu to nie wiem czy mam sie bac?! ale czekam z niecierpliwoscia hihihi ja deczko szalona jestem i cale szczescie ze moja druga polowa to Waga wiec mnie zawsze jakos wyrowna hihihi sprawdz czy moze juz widzisz zdjecia u mnie hihihi zaraz pisze Ci pw:razz: bo coś mi wczoraj nie wyszło:evil_lol: [quote name='Kashdog']No to gratuluję postępów ! I mam nadzieję, że teraz będzie tylko coraz lepiej :) no pewnie, że będzie. Ale przyznaje i potwierdzam, to co wiedziałam od zawsze. Psywychowane w mieście w bloku mają lepiej:diabloti: Bo od momentu jak się wyprowadziłam, tak do Warszawy mi dalekoooooo:evil_lol: jak mam wybrać spacer po parku lub po lesie i łąkach to tylko ze zdrowego rozsądku od czasu do czasu wybieram park:diabloti: Quote
Saththa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6215-Kopia.jpg nie patrze na lewą strone nie patrzę ;D No dobra zerknełam ;) Ależ śliczności :) Quote
Tekla64 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Nikusiowi ta milosc do ludzi w ogole nie przeszla!!!!! buuuu ale on taki w ogole straszliwie pozytywnie nastawiony do wszystkiego co mu krzywdy nie robi. w ogole to jest taki maly kochas jak chce sam hihihi bo jak spi to nie chce zadnych kumpli hihihi chyba ze w lozku pod koldra ale to tez nie za dlugo za grosz agresji maup jeden ni ma Quote
eria Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 boskie są!!! tak rzadko się odzywam, bo nic oryginalnego nie umiem napisać hihih Quote
ariss Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='eria']boskie są!!! tak rzadko się odzywam, bo nic oryginalnego nie umiem napisać hihih napisz mi żebym się ogarnęła i wreszcie odgruzowała psy!!!!Bo sama się zmobilizować nie mogę:shake::oops: a za dwa tygodnie wystawa:razz: [quote name='klaudusia0219']prawie jak moja owca :loveu: tylko mniejsza:evil_lol: a tu ćwiczy stanie na rękach:evil_lol: Quote
Migori Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ma przeurocze kędziorki http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_6435-Kopia.jpg Cześć Ewa :) Quote
eria Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Odgruzuj psy ! i foty wstaw potem od razu ! :) Quote
ariss Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Migori']Ma przeurocze kędziorki http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_6435-Kopia.jpg Cześć Ewa :) Kogo moje oczy widzą:crazyeye::loveu: ma kędziorki do usunięcia:evil_lol: jeszcze dzisiejszy wiatr je wzmógł:razz: ale powiem szczerze, że ona z tymi kędziorkami jakaś taka słodka:loveu: [quote name='eria']Odgruzuj psy ! i foty wstaw potem od razu ! :) w przyszły weekend się postaram:razz: a po po wystawie spotykam się z Kadi, Khanzą i Kairosskiem:loveu::multi::loveu: mam nadzieję, że wszystkie odgruzuje i uda się zrobić fotki:cool3: a może i spacer rodzinny wyjdzie:loveu: Quote
Migori Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='ariss']Kogo moje oczy widzą:crazyeye::loveu: ma kędziorki do usunięcia:evil_lol: jeszcze dzisiejszy wiatr je wzmógł:razz: ale powiem szczerze, że ona z tymi kędziorkami jakaś taka słodka:loveu: :grins: Ano mnie Śliczna ta mała. Pięknieje w oczach. Ciekawa jestem jak wypadnie w oczach sędziów. Quote
ariss Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Migori']:grins: Ano mnie Śliczna ta mała. Pięknieje w oczach. Ciekawa jestem jak wypadnie w oczach sędziów. no może częściej:diabloti: Ja też jestem bardzo ciekawa:lol: pewnie sporo zależy od tego czy będzie bała się na wystawie czy nie, a z tymi początkami to jest różnie. Dlatego się nie nastawiam na nic:lol: a to jakieś z przed 2 tygodni chyba- już sama nie pamiętam:oops: Quote
Migori Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Podoba mi się jak nosi ogon. Udała Ci sie suczynka :) Quote
ariss Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Migori napisał(a):Podoba mi się jak nosi ogon. Udała Ci sie suczynka :) na razie jest kurduplastym głupeczkiem, straszny z niej dzieciuch:loveu: Ogólnie ona będzie mniejsza od Gass, co ma swoje plusy i minusy. Plusy hodowlane bo mam dwie suczki z różnym wzrostem i szeroki wybór reproduktorów dzięki temu:razz: ale jednak te większe są bardziej efektowne:loveu: Co tu gadać, celowo została ta najmniejsza;) a jak wyrośnie zobaczymy, na razie nie ma jeszcze 5 miesięcy, więc to szczypiorek:evil_lol: Quote
Culineo Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 a moja owca została odgruzowana na razie tylko grabkami, ale niedługo prawdopodobnie jedziemy do hodowli do Szczecina i tam się zajmą moją czarną owcą :evil_lol: ale maleńka jest taka słodka i rzeczywiście chudziutka :D Quote
ariss Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a moja owca została odgruzowana na razie tylko grabkami, ale niedługo prawdopodobnie jedziemy do hodowli do Szczecina i tam się zajmą moją czarną owcą :evil_lol: ale maleńka jest taka słodka i rzeczywiście chudziutka :D fajnie, bo Aga z mamą bardzo ładnie robią sznaucery:) Na pewno chłop będzie ślicznie wyglądał:) a akurat z tym, że chuda nie mogę się zgodzić:diabloti: Quote
Culineo Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ariss napisał(a):fajnie, bo Aga z mamą bardzo ładnie robią sznaucery:) Na pewno chłop będzie ślicznie wyglądał:) a akurat z tym, że chuda nie mogę się zgodzić:diabloti: wiem, że ładnie :D:D no to może nie chuda tylko.... szczupło wygląda :evil_lol: Quote
weszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Śliczności, no co tu dużo mówić :) W ramach socjalu polecam w Rzeszowie sesję z Dirki :) bo już za Vesper to nie mogę ręczyć. Z tym małym przecinakiem to ostatnio różnie bywa ;) Quote
ariss Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 weszka napisał(a):Śliczności, no co tu dużo mówić :) W ramach socjalu polecam w Rzeszowie sesję z Dirki :) bo już za Vesper to nie mogę ręczyć. Z tym małym przecinakiem to ostatnio różnie bywa ;) Nie śmiałam proponować, ale jak sama wyszłaś z inicjatywą to Was wykorzystam:loveu::loveu::loveu: Im więcej takich zrównoważonych gigantów na jej drodze życia tym lepiej:loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/45monthskhagra.jpg A narzekałaś, że taka drobniutka i klaty nie ma :mdleje: Moje piękności :loveu: Quote
Recommended Posts