Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='klaudusia0219']ciekawe czy szybko załapie ;-)[/QUOTE]

sama się zmobilizowałam po tym co napisałam, a że dziś miałam w miarę wolny dzień pojechałam do Warszawy na psi socjal:lol: Dwie sesje, jedna po południu a drugi spacer wieczorem.

Pogoda chyba nawet psiarzom nie sprzyja bo niestety mało ludków z psami spotkaliśmy, ale te co były, to rewelacja!!!

Najpierw przerośnięty labrador, chwila niepewności a później dzikie gonitwy, ja stałam tak:crazyeye:, chwile później super miła niespodzianka bo wpadł między nas czarny średniaczek, jednak nie ma co ukrywać, że sznaucery najlepiej bawią się w swoim towarzystwie:loveu::loveu::loveu: gonitwy, przepychanki, tarzanie w śniegu, miło było patrzeć, no i nam się kawaler zakochał w Grusi- klapki na oczy i nic poza nią nie widział:evil_lol: więc pierwszy spacer można podsumować: PEŁEN SUKCES!:multi:

Wieczorem najpierw zapoznanie z szalonym borderem i chwila szaleństw, a później zabawa z owczarkiem szwajcarskim:loveu:

No i pomału zapominamy o problemie:multi:

[quote name='Od-Nowa']tej iskierce się już robi ostre oko jak Mamie ;-)
do tej pory był słodki maślaczek!!![/QUOTE]

kto to nas odwiedził:loveu:

[quote name='Saththa']

Kocham... Normalnie chyba musze zaprzestac przychodzić do Was... Przynajmniej dopóki maluchy nie wyrosna :)[/QUOTE]

spróbuj tylko:mad:

[quote name='Tekla64']no zaproponowalabym siebie do socjalizacji ale troche daleko no nie i tak naprawde to nie wiem jak konkretnie Dona na poczatku y zareagowala hihihi ale dalybysmy rade a wpogoni i uciekaniu Dona jest wyszkolona przez Nikusia hihihi
fakt z inymi psami maja moje malo kontaktu
no niesocjalizowane wiejskie burki
zwlaszcza ze Dona bardzo nie lubi jezdzic samochodem ma wrecz paniczny strach przed jazda[/QUOTE]

Ty wiesz, że ja tam kiedyś do Ciebie przyjadę, a tak w ogóle to mi się właśnie pomysł zrodził w głowie, tylko to już napiszę Ci na pw:diabloti:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']sama się zmobilizowałam po tym co napisałam, a że dziś miałam w miarę wolny dzień pojechałam do Warszawy na psi socjal:lol: Dwie sesje, jedna po południu a drugi spacer wieczorem.

Pogoda chyba nawet psiarzom nie sprzyja bo niestety mało ludków z psami spotkaliśmy, ale te co były, to rewelacja!!!

Najpierw przerośnięty labrador, chwila niepewności a później dzikie gonitwy, ja stałam tak:crazyeye:, chwile później super miła niespodzianka bo wpadł między nas czarny średniaczek, jednak nie ma co ukrywać, że sznaucery najlepiej bawią się w swoim towarzystwie:loveu::loveu::loveu: gonitwy, przepychanki, tarzanie w śniegu, miło było patrzeć, no i nam się kawaler zakochał w Grusi- klapki na oczy i nic poza nią nie widział:evil_lol: więc pierwszy spacer można podsumować: PEŁEN SUKCES!:multi: [/QUOTE]

no to gratki:multi: :D a mój oporów nie ma- najgorsze u niego tylko, że do ludzi strasznie ciągnie i się wyrywa ;-(

Posted

tez se tak myslalam ze to ino takie chwilowe zachwianie wiary i sie bardzo ciesze ze juz wszytsko wrocilo do normy!!! ale pracowac i miec oczy otwarte i tak musisz, sama zreszta wiesz!
co do przyjazdu to sie juz ciesze i zapraszam!!!! a co do pomyslu to nie wiem czy mam sie bac?! ale czekam z niecierpliwoscia hihihi
ja deczko szalona jestem i cale szczescie ze moja druga polowa to Waga wiec mnie zawsze jakos wyrowna hihihi

sprawdz czy moze juz widzisz zdjecia u mnie hihihi

Posted

[quote name='klaudusia0219']no to gratki:multi: :D a mój oporów nie ma- najgorsze u niego tylko, że do ludzi strasznie ciągnie i się wyrywa ;-(

miałam tak jak Gass była mała:lol: z wiekiem mu przejdzie;)

[quote name='Doginka']Gruszka dorasta, to i ze strachów wyrasta:lol:
Ciekawe, czy teraz Lotinko nie będzie się jej bał:roflt: Bo ona pewnie już bardzo go przerosła;-)

najgorsza będzie pierwsza wystawa, mam nadzieję, ze jakoś to przeżyjemy- hiihihih

[quote name='Tekla64']tez se tak myslalam ze to ino takie chwilowe zachwianie wiary i sie bardzo ciesze ze juz wszytsko wrocilo do normy!!! ale pracowac i miec oczy otwarte i tak musisz, sama zreszta wiesz!
co do przyjazdu to sie juz ciesze i zapraszam!!!! a co do pomyslu to nie wiem czy mam sie bac?! ale czekam z niecierpliwoscia hihihi
ja deczko szalona jestem i cale szczescie ze moja druga polowa to Waga wiec mnie zawsze jakos wyrowna hihihi

sprawdz czy moze juz widzisz zdjecia u mnie hihihi

zaraz pisze Ci pw:razz: bo coś mi wczoraj nie wyszło:evil_lol:

[quote name='Kashdog']No to gratuluję postępów ! I mam nadzieję, że teraz będzie tylko coraz lepiej :)

no pewnie, że będzie. Ale przyznaje i potwierdzam, to co wiedziałam od zawsze. Psywychowane w mieście w bloku mają lepiej:diabloti:

Bo od momentu jak się wyprowadziłam, tak do Warszawy mi dalekoooooo:evil_lol: jak mam wybrać spacer po parku lub po lesie i łąkach to tylko ze zdrowego rozsądku od czasu do czasu wybieram park:diabloti:

Posted

Nikusiowi ta milosc do ludzi w ogole nie przeszla!!!!! buuuu
ale on taki w ogole straszliwie pozytywnie nastawiony do wszystkiego co mu krzywdy nie robi.
w ogole to jest taki maly kochas jak chce sam hihihi
bo jak spi to nie chce zadnych kumpli hihihi chyba ze w lozku pod koldra ale to tez nie za dlugo
za grosz agresji maup jeden ni ma

Posted

[quote name='eria']boskie są!!!
tak rzadko się odzywam, bo nic oryginalnego nie umiem napisać hihih

napisz mi żebym się ogarnęła i wreszcie odgruzowała psy!!!!Bo sama się zmobilizować nie mogę:shake::oops:
a za dwa tygodnie wystawa:razz:

[quote name='klaudusia0219']prawie jak moja owca :loveu:

tylko mniejsza:evil_lol:

a tu ćwiczy stanie na rękach:evil_lol:

Posted

[quote name='Migori']Ma przeurocze kędziorki
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_6435-Kopia.jpg
Cześć Ewa :)

Kogo moje oczy widzą:crazyeye::loveu:

ma kędziorki do usunięcia:evil_lol: jeszcze dzisiejszy wiatr je wzmógł:razz: ale powiem szczerze, że ona z tymi kędziorkami jakaś taka słodka:loveu:

[quote name='eria']Odgruzuj psy ! i foty wstaw potem od razu ! :)

w przyszły weekend się postaram:razz:

a po po wystawie spotykam się z Kadi, Khanzą i Kairosskiem:loveu::multi::loveu:

mam nadzieję, że wszystkie odgruzuje i uda się zrobić fotki:cool3: a może i spacer rodzinny wyjdzie:loveu:

Posted

[quote name='ariss']Kogo moje oczy widzą:crazyeye::loveu:

ma kędziorki do usunięcia:evil_lol: jeszcze dzisiejszy wiatr je wzmógł:razz: ale powiem szczerze, że ona z tymi kędziorkami jakaś taka słodka:loveu:
:grins: Ano mnie

Śliczna ta mała. Pięknieje w oczach. Ciekawa jestem jak wypadnie w oczach sędziów.

Posted

[quote name='Migori']:grins: Ano mnie

Śliczna ta mała. Pięknieje w oczach. Ciekawa jestem jak wypadnie w oczach sędziów.

no może częściej:diabloti:

Ja też jestem bardzo ciekawa:lol: pewnie sporo zależy od tego czy będzie bała się na wystawie czy nie, a z tymi początkami to jest różnie. Dlatego się nie nastawiam na nic:lol:

a to jakieś z przed 2 tygodni chyba- już sama nie pamiętam:oops:

Posted

Migori napisał(a):
Podoba mi się jak nosi ogon. Udała Ci sie suczynka :)

na razie jest kurduplastym głupeczkiem, straszny z niej dzieciuch:loveu:

Ogólnie ona będzie mniejsza od Gass, co ma swoje plusy i minusy.

Plusy hodowlane bo mam dwie suczki z różnym wzrostem i szeroki wybór reproduktorów dzięki temu:razz: ale jednak te większe są bardziej efektowne:loveu:
Co tu gadać, celowo została ta najmniejsza;) a jak wyrośnie zobaczymy, na razie nie ma jeszcze 5 miesięcy, więc to szczypiorek:evil_lol:

Posted

a moja owca została odgruzowana na razie tylko grabkami,
ale niedługo prawdopodobnie jedziemy do hodowli do Szczecina i tam się zajmą moją czarną owcą :evil_lol:

ale maleńka jest taka słodka i rzeczywiście chudziutka :D

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a moja owca została odgruzowana na razie tylko grabkami,
ale niedługo prawdopodobnie jedziemy do hodowli do Szczecina i tam się zajmą moją czarną owcą :evil_lol:

ale maleńka jest taka słodka i rzeczywiście chudziutka :D

fajnie, bo Aga z mamą bardzo ładnie robią sznaucery:)
Na pewno chłop będzie ślicznie wyglądał:)

a akurat z tym, że chuda nie mogę się zgodzić:diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
fajnie, bo Aga z mamą bardzo ładnie robią sznaucery:)
Na pewno chłop będzie ślicznie wyglądał:)

a akurat z tym, że chuda nie mogę się zgodzić:diabloti:

wiem, że ładnie :D:D

no to może nie chuda tylko.... szczupło wygląda :evil_lol:

Posted

Śliczności, no co tu dużo mówić :)
W ramach socjalu polecam w Rzeszowie sesję z Dirki :) bo już za Vesper to nie mogę ręczyć. Z tym małym przecinakiem to ostatnio różnie bywa ;)

Posted

weszka napisał(a):
Śliczności, no co tu dużo mówić :)
W ramach socjalu polecam w Rzeszowie sesję z Dirki :) bo już za Vesper to nie mogę ręczyć. Z tym małym przecinakiem to ostatnio różnie bywa ;)

Nie śmiałam proponować, ale jak sama wyszłaś z inicjatywą to Was wykorzystam:loveu::loveu::loveu:
Im więcej takich zrównoważonych gigantów na jej drodze życia tym lepiej:loveu::loveu::loveu: