Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z mamusia cudne zdjecie!!!!
w ogole wsie zdjecia sa piekne to z drzewem tyz malyna
a mnie zalatwil w piatek facet w sklepie klima i sie mecze ino ze u mnie nie ma zmiluj ja musze byc na chodzie i spacer choc ranny MUSI BYC
ale nie damy sie i jak ino minie katar bedzie lepiej.
dobrze zrozumialam ze masz wiecej zdjec to czekam hihihi
i zycze szybkiego dojscia do pelni sil!!!! nie tylko tobie hihihi

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczynki słodkie :loveu:
Grusia już jak mama prawie :D
widzę, że wszystkich męczy ta przeklęta odwilż :angryy:
u nas coraz to lepiej dzisiaj było cudowne słonko i mały pięknie się prezentował na spacerku (zdjęć ni mam, ale mam jakieś z niedzieli -tylko kabelka trrzeba poszukać :hmmmm:)
ostatnimi czasy pachnie u nas wiosną i mi się zachciało spacerków w lesie bez 'ciapy' i wdepywania w kałuże i błotnisty szlam :shake: :evil_lol:
pozdrawiamy zimowo (jeszcze! :diabloti:)

Posted

Ewcia, mam nadzieję, ze już Cię nie męczy to coś, co nie dało nam spokojnie pogadać na gg;-)
Zdjęcia śliczne, ale nie może być inaczej, skoro modelka piękna i doskonale pozuje:loveu:

Posted

[quote name='eria']z tym łażeniem po drzewach to widzę się Khagra wdała w mamusię :)

po mamusi ma całkiem sporo, a najważniejsze, że chce być taka jak ona i kopiuje ją we wszystkim:loveu:

[quote name='Tekla64']z mamusia cudne zdjecie!!!!
w ogole wsie zdjecia sa piekne to z drzewem tyz malyna
a mnie zalatwil w piatek facet w sklepie klima i sie mecze ino ze u mnie nie ma zmiluj ja musze byc na chodzie i spacer choc ranny MUSI BYC
ale nie damy sie i jak ino minie katar bedzie lepiej.
dobrze zrozumialam ze masz wiecej zdjec to czekam hihihi
i zycze szybkiego dojscia do pelni sil!!!! nie tylko tobie hihihi

jest już o wiele lepiej, a spacery znów są:loveu: jak ja uwielbiam pusty lekko mglisty las, choć przyznam, ze jak kundle warczą patrząc gdzies w przestrzeń to mam lekkiego pietra:crazyeye:

[quote name='Saththa']Ta ruda koleżanka to rozumiem, że ten wiewiór :D

Ahhh przy tym polownaniu zdjęcie genialne;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wiewióra może udawać:diabloti:

[quote name='klaudusia0219']dziewczynki słodkie :loveu:
Grusia już jak mama prawie :D
widzę, że wszystkich męczy ta przeklęta odwilż :angryy:
u nas coraz to lepiej dzisiaj było cudowne słonko i mały pięknie się prezentował na spacerku (zdjęć ni mam, ale mam jakieś z niedzieli -tylko kabelka trrzeba poszukać :hmmmm:)
ostatnimi czasy pachnie u nas wiosną i mi się zachciało spacerków w lesie bez 'ciapy' i wdepywania w kałuże i błotnisty szlam :shake: :evil_lol:
pozdrawiamy zimowo (jeszcze! :diabloti:)

no właśnie wstawiaj dużoooooooooo zdjęć, ja zaglądam, oglądam i czytam zawsze, ale jakoś ostatnio brak mi weny na udzielanie się:roll:

[quote name='malawaszka']ekstra wiewiór :lol:

a fota małej włażącej na drzewo bomba! bajka :loveu:

słodziak z niej straszny, po za tym ona wszystko robi z taką radością, że można tylko pozazdrościć optymizmu:lol:

[quote name='Doginka']Ewcia, mam nadzieję, ze już Cię nie męczy to coś, co nie dało nam spokojnie pogadać na gg;-)
Zdjęcia śliczne, ale nie może być inaczej, skoro modelka piękna i doskonale pozuje:loveu:

czekam na gg:razz: chyba, że zasnę:diabloti:

[quote name='weszka']Nie napiszę nic odkrywczego - piękne zdjęcia pięknych czarnych dam :)

:loveu:

wczoraj o 22 kurier przywiózł na przesyłkę i oprócz całej masy rzeczy była między innymi piła, która chyba stanie się odwiecznym kompanem naszych spacerów:razz:

Posted

no własnie z kad taka superaśna piłeczka ? :diabloti:
musze mu coś kupić bo mam podartą całą kurtke bo biega i skacze na mnie :shake: musze go czym zajac :)
a dziewucha śliczna ja nie moge z jej oczek :loveu:
mój wygląda jak dużo wełny podłączonej do prądu :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Saththa']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/2-5.jpg

Jakie rzęsy :crazyeye::mdleje::loveu:

żeby nie było, one są skrócone :diabloti:

[quote name='Tekla64']rzesy rzesami ale jakie wymowne jest to oczko!!!!

słodka jest co:loveu:

[quote name='Kashdog']Ale Młoda rośnie :loveu:
Można wiedzieć z jakiego sklepu ta piłka jest :D?

jeśli dobrze pamiętam animalia:cool3: jakieś grosze kosztowała, a fajna jest bo ma długi sznur:loveu:

[quote name='Doginka']Moje słodkie maleństwo, większe od Lotosa:loveu:
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/2-5.jpg

Niedługo ją zobaczę w realu i zaściskam na śmierć:loveu:

no ona za Lotiniem to już się stęskniła:cool3:

[quote name='klaudusia0219']no własnie z kad taka superaśna piłeczka ? :diabloti:
musze mu coś kupić bo mam podartą całą kurtke bo biega i skacze na mnie :shake: musze go czym zajac :)
a dziewucha śliczna ja nie moge z jej oczek :loveu:
mój wygląda jak dużo wełny podłączonej do prądu :lol:

tak jak mówiłam wcześniej, ale dla Twojego giganta ona będzie na raz:evil_lol:
Ale poszukaj sobie w ich sklepie bo były tam też piłki na sznurku o wiele bardziej wytrzymałe, ja celowo chciałam bardziej miękką:lol:

[quote name='eria']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/2-5.jpg
chciałam napisać jakie rzęsy ma cudne a tu widzę więcej osób zauważyło :loveu:

Kolejna porcja fot:lol:

Kaiross

Jożin z Bażin:evil_lol:

:loveu:

a to niestety przejarane, ale co tam;)

Posted

wy chyba zupelnie co innego widzicie na tych fotach
moze dlatego ja jestem laik

mnie sie wszystkie bardzo podobaja a niuansow nie widze

a moze ja jetstem taka daltonistka fotograficzna???? moze cos takiego byc?

Posted

ariss mam pytanie czy może będziesz w Głogowie na wystawie? :D
bo ja się wybieram-jeszcze nie wystawiać, raczej pooglądać, bo to niedaleko i bym sobie popatrzyła na śliczne średniaczki :)
a piłkę naprawdę musze wytrzymała kupic :shake:

Posted

[quote name='Tekla64']wy chyba zupelnie co innego widzicie na tych fotach
moze dlatego ja jestem laik

mnie sie wszystkie bardzo podobaja a niuansow nie widze

a moze ja jetstem taka daltonistka fotograficzna???? moze cos takiego byc?

jak widać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

[quote name='klaudusia0219']ariss mam pytanie czy może będziesz w Głogowie na wystawie? :D
bo ja się wybieram-jeszcze nie wystawiać, raczej pooglądać, bo to niedaleko i bym sobie popatrzyła na śliczne średniaczki :)
a piłkę naprawdę musze wytrzymała kupic :shake:

Jak na razie planujemy Rzeszów, Presov i Katowice co będzie dalej zobaczymy;)

[quote name='Shel']Młoda jest przecudna :loveu::loveu: Mogę patrzeć i patrzeć na jej zdjęcia ;)

nie wiem na czym polega jej urok, ale wszyscy co ją poznają się zakochuja:loveu:

[quote name='Doginka']Qrczaki, jak szybko rosną te nasze szczeniaki:lol::loveu:

za szybko;)

Posted

ariss napisał(a):
żeby nie było, one są skrócone :diabloti:

Aaaa jak to skrócone?? Ahhh normalnie się zakochałam :) I tak jak patrze po tych Waszych wszystkich sznupach to im wszytskim oczy widac... A Tazzowi nie hmmm chyba mu muszę troche opitolić...

Posted

Saththa napisał(a):
...I tak jak patrze po tych Waszych wszystkich sznupach to im wszytskim oczy widac... A Tazzowi nie hmmm chyba mu muszę troche opitolić...

Oczy widać, bo jeszcze grzywka szczylkom nie zdążyła urosnąć;-)A jak już urośnie, to się grzywki nie będzie skracać, tylko ją formować specjalnym cięciem;-)

Posted

[quote name='Saththa']Aaaa jak to skrócone?? Ahhh normalnie się zakochałam :) I tak jak patrze po tych Waszych wszystkich sznupach to im wszytskim oczy widac... A Tazzowi nie hmmm chyba mu muszę troche opitolić...

[quote name='Doginka']Oczy widać, bo jeszcze grzywka szczylkom nie zdążyła urosnąć;-)A jak już urośnie, to się grzywki nie będzie skracać, tylko ją formować specjalnym cięciem;-)

no dokładnie tak:cool3:

wczorajsze fotki poszły w niepamięć;) a dziś na tych samych polach mamy tak