Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja mysle ze masz prawo byc bardzo dumna ze swoich dzieci!!!!! piekny miot ci wyrasta!!!!
pomocnika wypatrzylam odrazu! ale mnie na nic, za to mysle ze ci co maja zamiar wystawiac powinni podgladac hihihi

piekne masz te swoje psiska nawet juz nie u siebie ale jednak twoje hihihi

a gartulacje jak najbardziej i najserdeczniejsze skladam!!!!
no i czekam na zdjecia nastepne bo lubie je ogladac i to bardzo

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

śmiać mi się chciało jak przeczytałam "Kadusia w nowym domku" :D
ja mam na imie Klaudia i wszsycy mówią Kadi, Kadusia ewent. Kaczorek i miałam dziwny "styk" przez chwile, że to ja :lol::lol: a Kadusia śliczna:loveu::loveu:

Posted

malo czasu na wsio z tym rokiem sie probilo co???
beda jakies piekne zdjecia????

mam prosbe , zajrzyj do mnie bom ciekawa co powiesz na moje ostatnie zdjecie???
nie robie se nadziei ale moze w koncu cos mi wyszlo hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']
no i czekam na zdjecia nastepne bo lubie je ogladac i to bardzo

pogoda brzydka, czasu brak, aparat się kurzy:oops:

[quote name='klaudusia0219']śmiać mi się chciało jak przeczytałam "Kadusia w nowym domku" :D
ja mam na imie Klaudia i wszsycy mówią Kadi, Kadusia ewent. Kaczorek i miałam dziwny "styk" przez chwile, że to ja :lol::lol: a Kadusia śliczna:loveu::loveu:

hiihhihhi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Doginka']Zrobiłam sobie ślada na monitorze, bo dałam Kadi buziaka w nos:roflt:
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Pozdrowienia1.jpg

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Tekla64']malo czasu na wsio z tym rokiem sie probilo co???
beda jakies piekne zdjecia????

ja tak jak pisałam czasu na nie nie mam, niestety:placz:
ale dostaje codziennie od ludzi, więc podzielę się z Wami:loveu:

[quote name='NightQueen']Ależ one wyrosły :loveu:

Z resztą rodzinki masz kontakt?

szybko ten czas leci, wszystkie już mają ponad 40cm, zaraz wejdą w etap brzydkich kaczątek:
wielkość psów dorosłych, ale mało kłaka i brak masy:loveu:takie szczurki sa kochane:loveu:

Tak, ze wszystkimi mam kontakt, z niektórymi się zaprzyjaźniłam z innymi kontakt jest rzadszy, ale wiem co słychać u każdego z maluchów!:loveu::loveu::loveu:

Kadi i Kaiross po wspólnym spacerku:razz:

Kaiross the Boss zajmuje miescę na skórzanej kanapie:cool3:

i Edi jako spóźniony Mikołaj:loveu:

Posted

Nie kojarzę kim jest Edi,ale fotka superancka!! :)
Ale świetnie,że fotki na bieżąco z domków i że Kadi z Kairossem będą się widywać!

Posted

[quote name='Saththa']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/_DSC0122.jpg

Hoł hoł hoł
:D

taki Mikołaj to mógłby mi wpadać przez komin:diabloti:

[quote name='eria']Nie kojarzę kim jest Edi,ale fotka superancka!! :)
Ale świetnie,że fotki na bieżąco z domków i że Kadi z Kairossem będą się widywać!

no jak nie, Edi to jest najukochańszy, najcudowniejszy, przyjaciel, kochanek jeszcze nie, ale zakochani w sobie są po uszy, towarzysz spacerów, wędrówek, ganianek za piłką z Zakopca. Gass jak słyszy jego imię dostaje szału, szuka go, merda ogonem i doczekać się nie może:razz: Natomiast on nie jest dłużny, jak Ania jego właścicielka odpakowała prezent gwiazdkowy od nas to Edi dostał szału szczęścia, pół nocy biegał do "naszego" pokoju u nich w domu i sprawdzał czy przypadkiem Gass się w nim nie pojawiła:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Byłam, widziałam foty:loveu: i cieszę się, że Kadi ma towarzysza zabaw na spacerkach:multi:

no wreszcie jesteś:)

a tu Kadi ze zdobyczą;)

Posted

[quote name='Tekla64']sam se ja zdobyl????
czy ino resztki wykradl???
zdjecia piekne ale mikolaj rozbraja, zawsze myslalam ze powinien miec biala brode hihihi

nie Kadusia dostała od swojego kochanego Pana:loveu:
Ja myślę, że taki mikołaj jest o wiele lepszy:loveu:

[quote name='Saththa']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/009.jpg jakie duże oczyska :) I widac je wogule :) U Taza nigdy oczu nie ma ehhh tj są ale pod katem:)

bo ona ma dopiero 4 miesiące;) nie dość, że miała przycięte odpowiednio przed pojechaniem do nowego domku to jej jeszcze nie urosły tak, żeby mogły oko zasłaniać

[quote name='klaudusia0219']jakie oczka :loveu:
ale mina jest 'nie ruszać ! moje !' :)

[quote name='Doginka']Jaka mina - bez kija nie podchodź:roflt:
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/009.jpg

Super, ze Kadirrka wreszcie ma doskonały domek:multi:

no kość stała się najważniejsza w pewnym momencie:diabloti:

Posted

ariss napisał(a):

bo ona ma dopiero 4 miesiące;) nie dość, że miała przycięte odpowiednio przed pojechaniem do nowego domku to jej jeszcze nie urosły tak, żeby mogły oko zasłaniać

Fajnie się patrzy na takie duże oczka;)

Posted

pewnie ze oczka mowia same za siebie i chcemy wiecej a nam tu oszczedzaja hihihi
hej hej czekamy i na zdjecia i na opowiesci
wiem wiem ze masz zajec sporo ale my tez czekamy w kolejce

drapaj czarnuchy wsi i dawaj fotki prosze!

Posted

[quote name='weszka']Można by powiedzieć że ma kurwiki w oczach :evil_lol::loveu:

bo ma:evil_lol:

[quote name='Saththa']Fajnie się patrzy na takie duże oczka;)

:loveu:

[quote name='Tekla64']pewnie ze oczka mowia same za siebie i chcemy wiecej a nam tu oszczedzaja hihihi
hej hej czekamy i na zdjecia i na opowiesci
wiem wiem ze masz zajec sporo ale my tez czekamy w kolejce

drapaj czarnuchy wsi i dawaj fotki prosze!

ostatnio dopadło mnie jakieś świństwo i byłam wypruta z życia, psy nie chodziły na spacery, ach jak dobrze że mam ogródek, bez tego byłoby ciężko. Jeszcze do końca do siebie nie doszłam, ale jest o niebo lepiej, wczoraj ruszyłam się na krótki spacer, a dziś był już całkiem długi i przyjemny. Gass polowała na myszy, których na polach jest teraz od groma, później socjal z kurami i końmi ale tu już mowa o Grusi która kury widziała po raz pierwszy:cool3: choć do koni przekonujemy również mamuśkę bo wcześniej na niej wrażenia nie robiły i w lesie wąchała się z nimi nos w nos(że ja wtedy nie miałam aparatu:angryy:)ale jeden jej kiedyś w nosek parsknął i to przekreśliło wszystko, w każdym razie robimy postępy:cool3: Było cieplutko i błotniście, ale każdy porządny psiarz posiada kalosze więc żaden syfik nam nie straszny:)

za tym płotem wiejski burek wypatrzył kury

z mamusią

:loveu:

błotnisty potwór prosto z bagien:diabloti: