ariss Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='Tekla64']aaa dzieki za wyjasnienie dla mnie!!! jak zobaczylam ja na stole to sie .... no piekna jest!!!! tez zycze cudnego domku dla mordercy hihihi nastepni co to ich przeroslo a my mamy sniegu w pip juz ploty zasypane!!! moje piesy szczesliwe ze maja co dzien nowy puch ja troche mniej a Done na wiosne to chyba bede musiala na lyso obciac nie daje sobie rady z jej dredami w tym sniegu wilgoci itd ona nie wysycha w ciagu dnia bo wiecznie lata na dwor , to sa uroki psa mocno owlosionego Tekla z Nikusiem tak az nie maja. sciskam serdecznie drapaj czarna bande i czekam na zdjecia na stole jest moja:diabloti: ale w nowy rok zrobił się ruch w jej sprawie i to całkiem spory, więc kciuki się przydadzą, żeby choć jedna rodzina była tą na zawsze:loveu: [quote name='weszka']Córeczki udane bo i mają po kim :) Nie mogę się doczekać kiedy Grusię poznam :) Dla małej mordercy znajdzie się domek najlepszy z możliwych. Widać musicie jeszcze troszkę poczekać. Moja mama by ją chętnie miała bo ona uwielbia czarne średniaki no ale póki co warunków na czwartego psa brak niestety :( a jedziesz do Rzeszowa i Presov w lutym? Mała by miała raj z sercem Twojej mamy i stadem większych koleżanek, ale dała by też Wam popalić bo energii to ma sporo:loveu: [quote name='weszka']Samego dobrego na cały rok! :) [quote name='klaudusia0219']Wszystkiego dobrego !!! :D Dziewczyny dziękuję i Wam również życzę wszystkiego co najlepsze!!!!!! W czwartek przyjechała do nas Kuga, zostaje do następnej niedzieli, więc mamy małe urwanie głowy, do tego w najbliższy czwartek przyjeżdża Kaiross:loveu::loveu::loveu: już nie możemy się doczekać:multi::multi::multi: mam nadzieję, że pogoda dopisze i uda się porobić jakieś zdjęcia:cool3: bo ostatnio aparat mi się zakurzył:oops: a tu Kadi udaje niewiniątko:loveu::diabloti: od przybytku głowa nie boli:diabloti: Quote
ariss Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 eria napisał(a):hahahah ostatnia fota the best !!!!! z bazaru wracaliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Culineo Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ostatnie zdjęcie jest MEGA !! :loveu: takie stadko mieć w domu to ja współczuje :hmmmm: Quote
Saththa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 oryginalna ni będę;) Ostatnia fota super;) Ale niewiniatko na śniegu też boskie:) Quote
Justa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No ja to tylko mam nadzieję, że zrobiliście dużo zdjęć na tym szalonym (już widzę wzrok mijających Was ludzi :loveu:) spacerze :diabloti: Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 WSPANIALEGO ROKU WAM ZYCZYMY alesta mieli pelne rece ... smyczow hihihi i tez mam nadzieje ze beda fotki jeszcze z tego spaceru czy tez barazowego powrotu hihihi ludziska napewno sie ogladali bo to zawsze spektakl. niewiniatko chyba naprawde bylo w tym momencie zupelnie niewinne co? mimo wszystko pieknie wygladaliscie i wiem ze bylo wiele radochy ale i zamieszania z maluchami. za morderce trzymam zawziecie kciuki bo jej sie nalezy cudny domek z wiecznym kontaktem z wami. a na zdjecia obiecane z powiekszonej gromadki czarnych czekam z niecierpliwoscia. w sylwestra i Nowy Rok plynelo u nas tez a dzis zmrozilo troche i w koncu swieci slonce.i oby tego slonca bylo nam tyle bysmy wiecznie wszyscy byli zadowoleni. sciskam serdecznie Quote
weszka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Bazarowa fota świetne :) Sądząc po waszych minach mieliście niezłą radochę :D Co do wystaw to do Rzeszowa mam plan się wybrać ale jeszcze nic pewnego. Quote
ariss Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']ostatnie zdjęcie jest MEGA !! :loveu: takie stadko mieć w domu to ja współczuje :hmmmm: najlepsze jest to, że ta banda lepiej się odwoływała niż spotkane psy:evil_lol: [quote name='Saththa']oryginalna ni będę;) Ostatnia fota super;) Ale niewiniatko na śniegu też boskie:) [quote name='Justa']No ja to tylko mam nadzieję, że zrobiliście dużo zdjęć na tym szalonym (już widzę wzrok mijających Was ludzi :loveu:) spacerze :diabloti: Sylwia trochę robiła:razz: ja nie miałam aparatu:grins: [quote name='Tekla64']WSPANIALEGO ROKU WAM ZYCZYMY alesta mieli pelne rece ... smyczow hihihi i tez mam nadzieje ze beda fotki jeszcze z tego spaceru czy tez barazowego powrotu hihihi ludziska napewno sie ogladali bo to zawsze spektakl. niewiniatko chyba naprawde bylo w tym momencie zupelnie niewinne co? mimo wszystko pieknie wygladaliscie i wiem ze bylo wiele radochy ale i zamieszania z maluchami. za morderce trzymam zawziecie kciuki bo jej sie nalezy cudny domek z wiecznym kontaktem z wami. a na zdjecia obiecane z powiekszonej gromadki czarnych czekam z niecierpliwoscia. w sylwestra i Nowy Rok plynelo u nas tez a dzis zmrozilo troche i w koncu swieci slonce.i oby tego slonca bylo nam tyle bysmy wiecznie wszyscy byli zadowoleni. sciskam serdecznie Foty będą jak tylko doginka się ogarnie i je wstawi:razz: No ludziska patrzą z niedowierzaniem jak widzą taką bandę kundli, jedni uśmiech od ucha do ucha i pełen zachwyt inni patrzą jak na debili:loveu: [quote name='weszka']Bazarowa fota świetne :) Sądząc po waszych minach mieliście niezłą radochę :D Co do wystaw to do Rzeszowa mam plan się wybrać ale jeszcze nic pewnego. oj tak był niezły ubaw:loveu: a wsie suki chcesz zabrać? Jak już byś jechała do Rzeszowa to szkoda nie pojechać do Presov, my chyba będziemy próbować sił. pogoda do d...ale kilka fot jest wiejskie burki Kuga Kadi Khagra siostrzyczki:loveu: Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 siostrzyczki piekne!!!! a atakowana mamusia jednak nadal wiele cierpliwosci ma dla swoich pociech hihihi ja myslalam ze u mnie zachwyca cie cudne oczeta mojej suni a ciebie zachod sie spodobal , widzisz jak ja sie nie znam?! Quote
ariss Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Tekla64 napisał(a):siostrzyczki piekne!!!! a atakowana mamusia jednak nadal wiele cierpliwosci ma dla swoich pociech hihihi ja myslalam ze u mnie zachwyca cie cudne oczeta mojej suni a ciebie zachod sie spodobal , widzisz jak ja sie nie znam?! oczęta są bezkonkurencyjne i to jest oczywiste:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/kadi02012011.jpg oczka wymiatają !!!! Quote
Kashdog Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ekipa spacerowa mnie rozwaliła! I nie mogę się napatrzeć na te czarnuchy :loveu: Quote
Justa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/1-4.jpg Doskonałe stado.. Więcej fot dziewczynek proszę ! :loveu: Quote
Culineo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 kocham te dziewuchy !! są śliczne :loveu: Quote
weszka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jak na wiejskie burki to całkiem ładne ;) Moje plany wystawowe póki co pod znakiem zapytania no i chyba nie mam z kim i po co póki co się wybierać ;) Się zobaczy. Quote
Culineo Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 coś tam, gdzieś tam mi się obiło o uszy, że mała ma nowy domek ? :hmmmm: Quote
Tekla64 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 beda jakie nowe fotecki do podziwiania??? masz teraz znowu dom pelen mlodziusienkich panienek to i modelek nie barkuje nie mowiac o figurach hihihi Quote
Doginka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Są nowe fotki, ale u mnie w fotogalerii;-) A tu taka mała zajawka tego, co było:lol: Quote
ariss Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 To ostatnie wspólne zdjęcie dziewczyn zrobione u nas, Kadi właśnie odjechała do nowego domku, rozłąka bolesna ale jestem nad wyraz spokojna. Jak tylko dostane nowe wieści o Kadi dam Wam znać zaraz przyjeżdża do nas Kaiross więc i jego fotki powinny się pojawić:cool3: a teraz moje oczko w głowie:loveu: Quote
eria Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Khagra jest boska !!!!!!!!! Cudny zwierz wyrasta!! Quote
Doginka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Będę płakać:roll: Zazdrość jest beee, ale mnie zżera na maxa, bo Khagra tak bosssko już umie stać:loveu: Nie mam pojęcia jak nauczyć tej sztuki Lotosa - uparty mały Osioł przez duże "O":mad: Quote
Justa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zawołałam mamę, pokazałam zdjęcie, na co ona "i co? żałujesz, że jej nie wzięliśmy?" :placz: :loveu: :loveu: I jak jeszcze raz zwątpisz w jej cudowność, to przyjadę i Ci ją odbiorę, o ! Quote
Saththa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 http://i55.tinypic.com/t65fkx.jpg Hehe jaki rządek;) KUrde nie jestem w stanie Tazza do 1 zdjecia ustawic a co dopiero taka gromadke:D Quote
Recommended Posts