Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno mnie tu nie było, ale jak to zwykle by bywa w połowie miesiąca mój net przestaje współpracować:angryy:

dlatego, życzę dziś tylko dobranocki:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha no nie mogę :roflt: cudne!!!!!!! nie wiem co Ty im dajesz, że tak stoją, ale to musi być niezłe :lol:

No co Ty, nie widzisz- elektryk:diabloti: jak je popieszczę prądem to mi nawet obiad ugotują:diabloti::evil_lol:

[quote name='eria']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/together.jpg
no to jest niemożliwe żeby przekonać dwa szczeniory naraz by tak stały !!!!

możliwe:loveu:, ubolewam tylko że wszystkich nie ma bo bym wyszła z siebie ale wszystkie by tak stały:razz:

[quote name='weszka']Normalnie miszcz, a dziewczyny do cyrku!!!!

pamietaj, że jedna z nich to morderca:diabloti:

[quote name='Doginka']Ewa potrzebuję tresera - reflektujesz na tresowanie Lotisia:hmmmm::lol:
Może też będzie tak pięknie stał jak Twoje panienki?:hmmmm::loveu:

no problemo:lol:

[quote name='Tekla64']cudenko!!!!

zdradz jak to zrobilas????

i mnie podpowiedz kto stoi na tych dwoch lapkach ze szczylkow[prosze]

po lewej jest moja Khagra a po prawej Kadirra sunia która wróciła i szuka wspaniałego domku:lol:

Przyznam, że praca z dwoma szczeniakami jest o wiele trudniejsza niż z jednym, ale dla chcącego nic trudnego.

Dziewczyny potrafią siadać, warować, dawać łapki, prosić, znają komendę zostań a moja Khagrusia równa jeszcze do lewej nogi choć to raz wyjdzie raz nie.

a opieranie się o ogrodzenie to banał, najpierw mówię małym, żeby łapki oparły później każe zostać, odchodzę, rzucam kulkę śniegu w jedną ze stron, kucam i robię fote:cool3: najgorzej jest kucnąć, bo wtedy Kadi nie wytrzymuje i do mnie biegnie, ale mamy czas;) przy tym zdjęciu akurat pomagał TZ i wydawał gębowe odgłosy żeby na niego wszystkie patrzyły:lol:

Posted

no tak, tylko u mnie nie ma szans, żeby więcej niż jedno zostało jak ja odchodzę po ustawieniu ich, a jak któreś zaczyna leźć za mną to już wszystkie bo przecież każdy musi być pierwszy u mnie jak kucnę, a już jak się kładę na ziemi to szał ciał jest :lol: