Kashdog Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_0662.jpg AAAA! Zabiłaś mnie tym zdjęciem :diabloti::loveu: Nie wiem czy pytałam, ale jakim obiektywem robiłaś to foto :cool3:? Quote
ariss Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Kashdog']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_0662.jpg AAAA! Zabiłaś mnie tym zdjęciem :diabloti::loveu: Nie wiem czy pytałam, ale jakim obiektywem robiłaś to foto :cool3:? komórką:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak na poważnie to 50mm f/1,8:razz: Quote
Culineo Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 jaką to komórką ?! wygląda jak profesjonalną lustrzanką :loveu: jezuuuu pozamieniały się posty ;/ Quote
Tekla64 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 jaaa, cudenka a nie zdjecia , az przeslalam dalej a przez sluchawe slysze" jaa co to ? czyj to? gdzie to? ale piekny jakie zdjecie!!!" Quote
ariss Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='klaudusia0219']jaką to komórką ?! wygląda jak profesjonalną lustrzanką :loveu: jezuuuu pozamieniały się posty ;/ odliczasz dni?:razz: [quote name='Tekla64']jaaa, cudenka a nie zdjecia , az przeslalam dalej a przez sluchawe slysze" jaa co to ? czyj to? gdzie to? ale piekny jakie zdjecie!!!" ale miło to czytać:loveu: to kolejne już na dobranoc:loveu: właśnie wyszłam z burkami na ostatni spacerek, sypie masakrycznie!!! Odśnieżyłam podjazd, śniegu po kostki a pada ze 2h dopiero:roll: co będzie rano??? Gass miała wielką frajdę i chętnie poszłaby na jakiś długaśny spacer, ale ona jest wyjątkowym kompanem:loveu: a malucha szybko zrobiła co trzeba i do domku, grzać dupkę:diabloti: Quote
kaho Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ariss napisał(a):sama może zobaczysz 11 grudnia:razz: W takim razie juz nie moge sie doczekac :lol:;) - chyba sie rozplyne :cool3:.... obie sa cudowne :loveu::loveu:. Quote
eria Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 a malucha szybko zrobiła co trzeba i do domku, grzać dupkę:diabloti:mądry pies:loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 u nas przestalo wiac i pada se caly czas po malutku mysle ze dzis juz mala se znowu po zaspach polatala???? a wczoraj to ja sie nie dziwie moje nawet lbow wieczorem nie podniosly jak padlo ostatnie haslo na sikanie!!!! i to wsie sie wypiely na jakiekolwiek sikanie na zewnatrz hihihi Quote
NightQueen Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ariss napisał(a): właśnie wyszłam z burkami na ostatni spacerek, sypie masakrycznie!!! Odśnieżyłam podjazd, śniegu po kostki a pada ze 2h dopiero:roll: co będzie rano??? Gass miała wielką frajdę i chętnie poszłaby na jakiś długaśny spacer, ale ona jest wyjątkowym kompanem:loveu: a malucha szybko zrobiła co trzeba i do domku, grzać dupkę:diabloti: po kostki tylko? u mnie już miejscami do kolan sięga :cool3: może mała wda się w mamę i tez będzie takim kompanem w przyszłości ;) Quote
ariss Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='kaho']W takim razie juz nie moge sie doczekac :lol:;) - chyba sie rozplyne :cool3:.... obie sa cudowne :loveu::loveu:. Gass nie biorę:shake: [quote name='eria']mądry pies:loveu::loveu::loveu: jak na razie słodka z niej ciapka:loveu: [quote name='Tekla64']u nas przestalo wiac i pada se caly czas po malutku mysle ze dzis juz mala se znowu po zaspach polatala???? a wczoraj to ja sie nie dziwie moje nawet lbow wieczorem nie podniosly jak padlo ostatnie haslo na sikanie!!!! i to wsie sie wypiely na jakiekolwiek sikanie na zewnatrz hihihi pewnie, że tak, ale fot nie robiłam:diabloti: [quote name='NightQueen']po kostki tylko? u mnie już miejscami do kolan sięga :cool3: może mała wda się w mamę i tez będzie takim kompanem w przyszłości ;) w niektórych miejscach bandy mam ponad pas;) mała na bank wda się w mamę, nie ma wyjścia:diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ależ to jest cudeńko :loveu: pokazuj fotki razem z mamą :loveu: Quote
Justa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Piękna jest ! :loveu: Ewuń, mało skutecznie mi ją wciskałaś :placz: Quote
weszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Sceniorka jest zjawiskowa w tym śniegu!!! Cudne zdjęcia! Quote
ariss Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 malawaszka napisał(a):ależ to jest cudeńko :loveu: pokazuj fotki razem z mamą :loveu: ciężko takie zrobić, mam całe 2:diabloti: ale w weekend pójdziemy na leśną polankę, więc jakby pogoda dopisała to może będą foty:razz: a jakby było słonko to zdjęć pewnie będzie sporo:razz: Justa napisał(a):Piękna jest ! :loveu: Ewuń, mało skutecznie mi ją wciskałaś :placz: a widzisz, widzisz było brać:diabloti: klaudusia0219 napisał(a):odliczam :D jeszcze 2 :) :loveu: no to zaraz mały bydlaczek będzie u Was:razz: weszka napisał(a):Sceniorka jest zjawiskowa w tym śniegu!!! Cudne zdjęcia! taki z niej słodziak:loveu: a 11 zobaczymy się z Kadi:loveu: malawaszka specjalnie dla Ciebie foty z mamą :diabloti::diabloti::diabloti: mam jeszcze taką a tu już mały stróż Quote
weszka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mamę to ma dość wyluzowaną http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_0783.jpg hehe Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 noo przynajmniej widać, że jest taka malutka jeszcze :loveu: Quote
Culineo Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 już tylko 1 dzień !! :D a mała jest przesłodka :D Quote
Tekla64 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 One wsie maja z ta brama i opieraniem sie o nia hihihi wieksze sa a dupencje tyz maja tak osniezone jak dona hihihi to chyba przez te klaki na nogach bo tekla sie tak nie obsypuje zdjecia piekne , lubie tu zagladac mam co podziwiac w parze mysle ze beda swietne zdjecia jak malucha juz zacznie miec wiecej sil na przyzwoita zabawe z mamusia az mi sie oczy smieja na te przyszle zdjecia ale teraz tez chce stale ogladac , ze tak powiem na biezaco Quote
ariss Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 weszka napisał(a):Mamę to ma dość wyluzowaną http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_0783.jpg hehe zdecydowanie wyluzowaną:evil_lol: malawaszka napisał(a):noo przynajmniej widać, że jest taka malutka jeszcze :loveu: na całe 35cm, jak minik:diabloti: klaudusia0219 napisał(a):już tylko 1 dzień !! :D a mała jest przesłodka :D no bardzo jestem ciekawa, Twojej jutrzejszej relacji;) Tekla64 napisał(a):One wsie maja z ta brama i opieraniem sie o nia hihihi wieksze sa a dupencje tyz maja tak osniezone jak dona hihihi to chyba przez te klaki na nogach bo tekla sie tak nie obsypuje zdjecia piekne , lubie tu zagladac mam co podziwiac w parze mysle ze beda swietne zdjecia jak malucha juz zacznie miec wiecej sil na przyzwoita zabawe z mamusia az mi sie oczy smieja na te przyszle zdjecia ale teraz tez chce stale ogladac , ze tak powiem na biezaco no właśnie, bo na razie taki pierdek kręci jej się pod nogami co to tylko przeszkadza:diabloti: Gass pierdek Quote
Culineo Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 :loveu: relacje będą w niedziele rano :D bo coś czuje, że jutro nie będę miała czasu :]:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 malutka sie wyrobi i to zaraz za chwile to nadrobi i beda cudne zdjecia!!!! bylebys tylko zdazyla robic! malenstwo jest naprawde piekne a jaka pogode dzis mialyscie i bedzie jakas relacja ze spotkania z doginka? Quote
ariss Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 klaudusia0219 napisał(a)::loveu: relacje będą w niedziele rano :D bo coś czuje, że jutro nie będę miała czasu :]:evil_lol: no bardzo jestem ciekawa, jak tam u Ciebie?! Tekla64 napisał(a):malutka sie wyrobi i to zaraz za chwile to nadrobi i beda cudne zdjecia!!!! bylebys tylko zdazyla robic! malenstwo jest naprawde piekne a jaka pogode dzis mialyscie i bedzie jakas relacja ze spotkania z doginka? jakiś nowy obiektyw by się przydał:razz: od stycznia odkładam kaske:diabloti: Pogoda była średnia, jak wyszło słonko to wsiadaliśmy już do samochodu, więc fot prawie nie mam:shake: a tu Gremlin i śnieżny miś Quote
malawaszka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Gremlin.jpg hahahaha no nie mogę :roflt: Quote
Tekla64 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Gremlin.jpg to nie gremlins ino CZARNY KANGUR !!!! to ewenement na skale swiatowa!!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts