Culineo Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 no i gdzie maleństwa? :loveu: ja tu czekam na jakieś wieści a tu cisza :angryy: Quote
NightQueen Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 I jak się trzymasz po oddaniu dzieciaków? masz wieści o maluchach? jak się zaadoptowały ? no i jak Gass się miewa? Quote
LeCoyotte Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ariss napisał(a):ona miała jechać do Rosji, ale kobita coś mi pisała, że ma problem z wzięciem wolnego na przyjazd i chciałaby żebym małą wysłała samą- NIE MA MOWY!!!!!!!!! Może gołębiem pocztowym:errrr: Opowiadaj co tam słychać u maluchów:) Zostawiłaś Ziutkę?;) Quote
Culineo Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 chyba nas nie lubi ... :-( albo swojej galerii :angryy: Quote
ariss Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 super sprawa z olbrzymkiem:loveu: a po jakich rodzicach? [quote name='klaudusia0219']no i gdzie maleństwa? :loveu: ja tu czekam na jakieś wieści a tu cisza :angryy: maluchy mają się dobrze, wszystkie szczęśliwe w nowych domkach:loveu: [quote name='NightQueen']I jak się trzymasz po oddaniu dzieciaków? masz wieści o maluchach? jak się zaadoptowały ? no i jak Gass się miewa? jeszcze mam 3:diabloti: w środę jedzie chłopiec:razz: [quote name='LeCoyotte']Może gołębiem pocztowym:errrr: Opowiadaj co tam słychać u maluchów:) Zostawiłaś Ziutkę?;) hhiihiii, niech baba spada!!! wiesz co są ze mną żółta i różowa, nie wiem która ma zostać:evil_lol: dwa chętne domki na którąś z nich są, więc pewnie w czym wybierać będę miała, kurcze ale nie wiem, którą zostawić:diabloti: Kairos grzecznie czeka aż pańcia skończy pracować diabełek:diabloti: udający czasem aniołka:loveu: Quote
Doginka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Czy ten śliczny aniołek non stop chodzi w obroży:sad::crazyeye::hmmmm: Quote
Culineo Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Po GB Shaekspeare i Polce Dyas :loveu: Quote
NightQueen Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Doginka napisał(a):Czy ten śliczny aniołek non stop chodzi w obroży:sad::crazyeye::hmmmm: a to coś złego? u mnie psy też chodzą cały czas w obroży Quote
ariss Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Doginka napisał(a):Czy ten śliczny aniołek non stop chodzi w obroży:sad::crazyeye::hmmmm: nie, chodzi po 2-3h dziennie żeby się do niej przyzwyczaić. klaudusia0219 napisał(a):Po GB Shaekspeare i Polce Dyas :loveu: :loveu: NightQueen napisał(a):a to coś złego? u mnie psy też chodzą cały czas w obroży ja nie jestem zwolennikiem żeby pies popylał w obroży cały czas, z resztą ja najbardziej lubię jak Gass nie ma nic na szyjce:evil_lol: Często mi obroża foty psuje:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 U mnie M. ma zawsze obrożę bo często wychodzi bez smyczy (tak że ja nawet o tym nie wiem) z np. sąsiadką, a chcę żeby miała ID zawsze na sobie Quote
Culineo Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a ja chce wiedzieć ciągle jak i czym takie fotki wychodzą ? :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ariss napisał(a):nie, chodzi po 2-3h dziennie żeby się do niej przyzwyczaić... ...ja nie jestem zwolennikiem żeby pies popylał w obroży cały czas, z resztą ja najbardziej lubię jak Gass nie ma nic na szyjce:evil_lol: Często mi obroża foty psuje:evil_lol: A to jesteśmy tego samego zdania;-) Lotos też już pięknie chodzi na smyczy:multi: Pomogła zmiana obroży z normalnej na półzacisk:lol: Quote
ewka i haker Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 moje chodzą po domu w obroży bo czasem bywa że moja mama je bierze rano lub wieczorem i nie założy już obroży;/ to wolę by je miały czasem na noc ściągam im Quote
eria Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ja zwykle na noc zdejmuję, w ciągu dnia Foksiasta raczej stale w obroży - przydaje się to np gdy ktoś dzwoni do drzwi i trza gadzinę przytrzymać/odprowadzić itp. Quote
kaho Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 foty maluszkow cudowne :) A jak trzyma sie Gass po zmniejszeniu stadka dzieciatek?Pozdrawiamy Was bardzo cieplutko ;) Quote
ariss Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 NightQueen napisał(a):U mnie M. ma zawsze obrożę bo często wychodzi bez smyczy (tak że ja nawet o tym nie wiem) z np. sąsiadką, a chcę żeby miała ID zawsze na sobie w takiej sytuacji to zrozumiałe:lol: klaudusia0219 napisał(a):a ja chce wiedzieć ciągle jak i czym takie fotki wychodzą ? :evil_lol: moje? komórką :diabloti: a o tel lepsze Justy pytaj:loveu: Doginka napisał(a):A to jesteśmy tego samego zdania;-) Lotos też już pięknie chodzi na smyczy:multi: Pomogła zmiana obroży z normalnej na półzacisk:lol: bo półzaciski są najlepsze i najładniej wyglądają na szyjce:razz: ewka i haker napisał(a):moje chodzą po domu w obroży bo czasem bywa że moja mama je bierze rano lub wieczorem i nie założy już obroży;/ to wolę by je miały czasem na noc ściągam im taką sytuacje też rozumiem:lol: eria napisał(a):Ja zwykle na noc zdejmuję, w ciągu dnia Foksiasta raczej stale w obroży - przydaje się to np gdy ktoś dzwoni do drzwi i trza gadzinę przytrzymać/odprowadzić itp. ja na szczęście nie muszę tak robić, Gass jak samochód podjeżdża pod bramę, szybko biegnie na ganek i siada, czeka aż się wiedzie, zamknie bramę i podjedzie na odpowiednie miejsce, później biegnie się witać:loveu: No chyba ze to nieznajomy samochód, wtedy drze jape pod bramą:evil_lol::diabloti: kaho napisał(a):foty maluszkow cudowne :) A jak trzyma sie Gass po zmniejszeniu stadka dzieciatek?Pozdrawiamy Was bardzo cieplutko ;) Gass odetchnęłą, ładnie się bawi z tymi co zostały:loveu: choć czasem widać że ma dość:razz: ale najbardziej brakuje jej zabaw i uwagi jaką jej poświęcaliśmy, teraz ona się rozkłada na 4 psy;) a tu takie tam maluszki:loveu: Khagrusia Keaira i Khagra Quote
LeCoyotte Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 klaudusia0219 napisał(a):a ja chce wiedzieć ciągle jak i czym takie fotki wychodzą ? :evil_lol: Czym? Ja bym obstawiał prawą rękę we współpracy z głową:diabloti: ariss napisał(a): Kairos grzecznie czeka aż pańcia skończy pracować [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/IMG_3377.jpg Jak Samba była mała, to u mnie tak samo wyglądało gdy byłem zajęty przy kompie;) Zazwyczaj gramoliła się cała na kolana i kładła się na ręce uniemożliwiając pisanie:loveu::evil_lol: ja na szczęście nie muszę tak robić, Gass jak samochód podjeżdża pod bramę, szybko biegnie na ganek i siada, czeka aż się wiedzie, zamknie bramę i podjedzie na odpowiednie miejsce, później biegnie się witać:loveu: Jaka wyszkolona! Quote
Kashdog Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ciekawa jestem strasznie tego malucha, który ma agility ćwiczyć :loveu: W ogóle to ten miot mi się strasznie podoba. Podjęłaś już ostateczną decyzję, którego diabła zostawiasz :diabloti:? Quote
ariss Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 LeCoyotte napisał(a):Czym? Ja bym obstawiał prawą rękę we współpracy z głową:diabloti: Jak Samba była mała, to u mnie tak samo wyglądało gdy byłem zajęty przy kompie;) Zazwyczaj gramoliła się cała na kolana i kładła się na ręce uniemożliwiając pisanie:loveu::evil_lol: Jaka wyszkolona! takie maluchy są strasznie słodkie i kochane:loveu: wyszkolona jest:loveu::loveu::loveu: niestety ciężko mi idzie oduczenie jej totalnego olewania kotów i grubych facetów w niebieskich slipach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Kashdog napisał(a):Ciekawa jestem strasznie tego malucha, który ma agility ćwiczyć :loveu: W ogóle to ten miot mi się strasznie podoba. Podjęłaś już ostateczną decyzję, którego diabła zostawiasz :diabloti:? Kaiross:loveu:, mały będzie jeszcze ćwiczył obronę sportową i będzie wystawiany, zero czasu na nudę:loveu: czyli będzie szczęśliwym sznaucerem:loveu: inny piesek będzie szkolony na ratownika wodnego:loveu: Nie wiem jeszcze która dziewczyna zostaje:placz: Keaira Khagra Quote
Tekla64 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Witam jesli moge bede tu zagladac, bo mnie sie bardzo podoba. odwieczny dylemat prawdziwego hodowcy: komu oddac i ktore ze wszystkich zostawic.nie sa to latwe pytania. szczylki piekne , mamuska cudo i w ogole fajnie tu macie! Quote
Doginka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Qrczaki, Ewa, ale masz dylemat - ja też nie umiałabym wybrać:roll: Ale obie są śliczne:loveu: Quote
Culineo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 a mi się podoba....... jedna i druga!! :loveu: Quote
NightQueen Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Keaira :siara: nie jestem obiektywna :diabloti: Quote
weszka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Zostaw obydwie albo obydwie sprzedaj hehehehehe Quote
ariss Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Doginka napisał(a):Qrczaki, Ewa, ale masz dylemat - ja też nie umiałabym wybrać:roll: Ale obie są śliczne:loveu: mam i bije się z myślami:roll: klaudusia0219 napisał(a):a mi się podoba....... jedna i druga!! :loveu: mi też:razz: NightQueen napisał(a):Keaira :siara: nie jestem obiektywna :diabloti: hahhaha, jeszcze mam chwile czasu:diabloti: weszka napisał(a):Zostaw obydwie albo obydwie sprzedaj hehehehehe tak myślałam o tym drugim:diabloti: ale ja chce mieć po prostu drugiego psa, a że te potfffffffffffffffffory znam od pierwszego oddechu to jedna musi zostać:loveu: Keaira Khagra Quote
Recommended Posts