ariss Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Doginka napisał(a):Fajnie ją zrobi łaś i tyle;-) A ja wczoraj robiłam 3 moje szczeniaki, które jeszcze nie pojechały do nowych domków;-) Jeden chłopczyk jedzie w sierpniu do Nowego Yorku, drugi do Hiszpanii, a dziewczynka zostaje w Skierniewicach, niedaleko hodowczyni:lol: człowiek się uczy całe życie, ważne żeby było coraz lepiej, a nie na odwrót;) o temu w Hiszpanii zazdroszczę, tam tak ładnie....hihhiihhi:) wstawiaj foty:) Quote
kaho Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jako laik uwazam, ze Kuga wglada super, ale (dla mnie) Gass jest bezkonkurencyjna :multi:http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1113.jpg:loveu: Quote
Doginka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ariss napisał(a):...wstawiaj foty:) Nie mam fot maluchów, bo nie było czasu na robienie. Bożenka przyjechała z maluchami dopiero po pracy i późno wracała do domku;-) Ale wyśle mi fotki, które sama zrobi i obiecała też filmik:multi: A szczeniaczki są cudowne. Mają już 4 miesiące i widać już, co z nich wyrośnie - żółty piesek, czyli IZI jedzie do Stanów do New York - to ten mój najpiękniejszy:loveu: Ewa, on jest przepiękny - ma sierść ostrzejszą od Gordona:crazyeye:, jest doskonale kontowany, ma cudowną, długą głowę:loveu: Z resztą pozostała trójka jest taka sama:crazyeye: Miot się udał. Wszystkie są wyższe od Holly, mają długaśne szyje i doskonały włos, mają temperamencik:cool3: Są cuuuuuuuuudowne:multi: Quote
ariss Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='kaho']Jako laik uwazam, ze Kuga wglada super, ale (dla mnie) Gass jest bezkonkurencyjna :multi:http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1113.jpg:loveu: Kugutek to też nie jest mój typ sznaucera;)ALE MA SUPER CHARAKTER I STRASZNIE JĄ LUBIĘ:loveu: a atutem Gass jest głowa:loveu: w ogóle dla mnie sznaucer musi mieć dużą ładną głowę i najlepiej ładne małe ucho:loveu: [quote name='Doginka']Nie mam fot maluchów, bo nie było czasu na robienie. Bożenka przyjechała z maluchami dopiero po pracy i późno wracała do domku;-) Ale wyśle mi fotki, które sama zrobi i obiecała też filmik:multi: A szczeniaczki są cudowne. Mają już 4 miesiące i widać już, co z nich wyrośnie - żółty piesek, czyli IZI jedzie do Stanów do New York - to ten mój najpiękniejszy:loveu: Ewa, on jest przepiękny - ma sierść ostrzejszą od Gordona:crazyeye:, jest doskonale kontowany, ma cudowną, długą głowę:loveu: Z resztą pozostała trójka jest taka sama:crazyeye: Miot się udał. Wszystkie są wyższe od Holly, mają długaśne szyje i doskonały włos, mają temperamencik:cool3: Są cuuuuuuuuudowne:multi: no opis dałaś im świetny;) w takim razie czekam na zdjęcia i filmik od Bożenki:lol: wczoraj doszły do mnie drybedy:loveu: działają tak jak powinny, Gass się od razu na nich uwaliła:diabloti: a cieczki tiruriru nie ma:evil_lol: Quote
Doginka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Powiedz Gassce, że ciocia spuści jej bęcki, jak cieczki nie dostanie:lol::mad::diabloti: Quote
Elitesse Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ariss napisał(a):dzięki! jest jeszcze kilka poprawek, ale jak dla mnie już drobnych;) Aga, tak się przyglądam moim zdjęciom i temu co wzięłaś na czerwono i one się różnią chyba;) coś tam jeszcze zmieniałaś? Może ja tam idealnie równo nie zrobiłam, ale takiej dziury i dzióba też nie wychapałam ja to w paincie dorysowalam :evil_lol: wiec moze pogorszylo jakosc foty czy cos Quote
ariss Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Doginka napisał(a):Powiedz Gassce, że ciocia spuści jej bęcki, jak cieczki nie dostanie:lol::mad::diabloti: hahaha... niech się lepiej wstrzyma, bo kuchnie mają nam zrobić w przeciągu 2 miesięcy, licząc od zeszłego tygodnia;) Elitesse napisał(a):ja to w paincie dorysowalam :evil_lol: wiec moze pogorszylo jakosc foty czy cos w ogóle od początku zastanawiałam się jak ją robić, ona jest wydłużona i niska(ma 45cm) , firanę ścinam dość krotko, żeby jej łap nie skracała, Gasska po mimo swojego włosa jest łatwiejsza do robienia( nie licząc grzbietu, gdzie Kugulec ma super prosty i szorstki włos). No a te 45 cm przy większości psów w górnej granicy, powinna wyglądać na krótszą i wyższą, jak to zrobić?;):evil_lol: Quote
Doginka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Skrócisz ją optycznie, jak jej firanki na nogach urosną;-) A tak, to nic nie zrobisz:shake: Quote
ariss Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Doginka napisał(a):Skrócisz ją optycznie, jak jej firanki na nogach urosną;-) A tak, to nic nie zrobisz:shake: tylko, że przy niskim wzroście cała masa kłaka na łapach mi się nie podoba:shake: a jak na ringu jest długa trawa to już w ogóle masakra:roll: Quote
Tiesto_kennel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Przyszłam sie przywitać!!!!!!! Ewa odezwij sie jakos moze na gg to Ci coś powiem ;-) Quote
ariss Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Tiesto_kennel napisał(a):Przyszłam sie przywitać!!!!!!! Ewa odezwij sie jakos moze na gg to Ci coś powiem ;-) witaj:) wysłałam Ci mój numer na PW- czekam na znak sygnał:) Quote
eria Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no zdjęcie - pełen profesjonalizm :loveu::loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7902-Kopia.jpg uwielbiam zdjęcia tego typu Twojego autorstwa chodź czekam na jakieś spacerowe Quote
Kokosek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='ariss']Kugutek:loveu: http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7902-Kopia.jpg hej, przyszłam się przywitać, śliczne foto:loveu: Quote
Tiesto_kennel Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Witam dzisiejszo ;-) Ewcia sprawdz poczte bo odesłałam Ci foteczke Kugulindy :-D Quote
ariss Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='Doginka']Słodziaczek:loveu: i to jaki:lol: [quote name='eria']no zdjęcie - pełen profesjonalizm :loveu::loveu::loveu: wow, dziękuję:loveu: [quote name='ewka i haker']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7902-Kopia.jpg uwielbiam zdjęcia tego typu Twojego autorstwa chodź czekam na jakieś spacerowe ostatnio jestem przemęczona i nie chce mi się zabierać aparatu na spacery:shake: [quote name='Kokosek']hej, przyszłam się przywitać, śliczne foto:loveu: witaj:) [quote name='Tiesto_kennel']Witam dzisiejszo ;-) Ewcia sprawdz poczte bo odesłałam Ci foteczke Kugulindy :-D Czy Ty masz włączone gg? wczoraj do Ciebie pisałam i dziś też;) a tu brak odzewu:niewiem: Quote
Tiesto_kennel Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ariss napisał(a): Czy Ty masz włączone gg? wczoraj do Ciebie pisałam i dziś też;) a tu brak odzewu:niewiem: No niestety nie mam gg bo nie jestem na "moim" firmowym kompie :-( Jedynie tu na PW Quote
kaho Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Doginka']Wszystkie są wyższe od Holly, mają długaśne szyje i doskonały włos, mają temperamencik:cool3: Są cuuuuuuuuudowne:multi: :hmmmm: Doginko, a co Ty chcesz od wzrostu Holly:mad: -w koncu ma swoje 32 cm :cool3::evil_lol:, a na dodatek jest bardzo kompaktowa :megagrin: i swietnie odzwierciedla nasze spoleczenstwo - obecna mlodziez jest wyzsza od porzedniego rocznika :evil_lol:. [quote name='ariss']Kugutek:loveu:http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7902-Kopia.jpg Pieknosci:loveu: a portret - full profeska:thumbs:. Quote
ariss Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='Tiesto_kennel']No niestety nie mam gg bo nie jestem na "moim" firmowym kompie :-( Jedynie tu na PW buuuuuuuu;) pogadamy innym razem;) [quote name='kaho']:hmmmm: Doginko, a co Ty chcesz od wzrostu Holly:mad: -w koncu ma swoje 32 cm :cool3::evil_lol:, a na dodatek jest bardzo kompaktowa :megagrin: i swietnie odzwierciedla nasze spoleczenstwo - obecna mlodziez jest wyzsza od porzedniego rocznika :evil_lol:. Pieknosci:loveu: a portret - full profeska:thumbs:. małe jest piękne:lol: Quote
Justa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ariss napisał(a):małe jest piękne:lol: A mokre jeszcze piękniejsze :lol: Quote
ariss Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Justa napisał(a):A mokre jeszcze piękniejsze :lol: mokry sznaucer jest żałosny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ariss napisał(a):mokry sznaucer jest żałosny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Te chudziutkie nózki, szczupły pyszczek, zwichrowane włosy na głowie, grzywka w strąkach, sopel z firanki pod brzuchem :loveu: Idę zmoczyć Jaszczurka :diabloti: Quote
Feigned Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 mokry maltańczyk... to dopiero żałosny widok :evil_lol: śliczne zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts