Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Fajnie ją zrobi łaś i tyle;-)
A ja wczoraj robiłam 3 moje szczeniaki, które jeszcze nie pojechały do nowych domków;-)
Jeden chłopczyk jedzie w sierpniu do Nowego Yorku, drugi do Hiszpanii, a dziewczynka zostaje w Skierniewicach, niedaleko hodowczyni:lol:

człowiek się uczy całe życie, ważne żeby było coraz lepiej, a nie na odwrót;)
o temu w Hiszpanii zazdroszczę, tam tak ładnie....hihhiihhi:)

wstawiaj foty:)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
...wstawiaj foty:)

Nie mam fot maluchów, bo nie było czasu na robienie. Bożenka przyjechała z maluchami dopiero po pracy i późno wracała do domku;-) Ale wyśle mi fotki, które sama zrobi i obiecała też filmik:multi:
A szczeniaczki są cudowne. Mają już 4 miesiące i widać już, co z nich wyrośnie - żółty piesek, czyli IZI jedzie do Stanów do New York - to ten mój najpiękniejszy:loveu: Ewa, on jest przepiękny - ma sierść ostrzejszą od Gordona:crazyeye:, jest doskonale kontowany, ma cudowną, długą głowę:loveu: Z resztą pozostała trójka jest taka sama:crazyeye: Miot się udał. Wszystkie są wyższe od Holly, mają długaśne szyje i doskonały włos, mają temperamencik:cool3: Są cuuuuuuuuudowne:multi:

Posted

[quote name='kaho']Jako laik uwazam, ze Kuga wglada super, ale (dla mnie) Gass jest bezkonkurencyjna :multi:http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1113.jpg:loveu:

Kugutek to też nie jest mój typ sznaucera;)ALE MA SUPER CHARAKTER I STRASZNIE JĄ LUBIĘ:loveu:

a atutem Gass jest głowa:loveu: w ogóle dla mnie sznaucer musi mieć dużą ładną głowę i najlepiej ładne małe ucho:loveu:

[quote name='Doginka']Nie mam fot maluchów, bo nie było czasu na robienie. Bożenka przyjechała z maluchami dopiero po pracy i późno wracała do domku;-) Ale wyśle mi fotki, które sama zrobi i obiecała też filmik:multi:
A szczeniaczki są cudowne. Mają już 4 miesiące i widać już, co z nich wyrośnie - żółty piesek, czyli IZI jedzie do Stanów do New York - to ten mój najpiękniejszy:loveu: Ewa, on jest przepiękny - ma sierść ostrzejszą od Gordona:crazyeye:, jest doskonale kontowany, ma cudowną, długą głowę:loveu: Z resztą pozostała trójka jest taka sama:crazyeye: Miot się udał. Wszystkie są wyższe od Holly, mają długaśne szyje i doskonały włos, mają temperamencik:cool3: Są cuuuuuuuuudowne:multi:

no opis dałaś im świetny;) w takim razie czekam na zdjęcia i filmik od Bożenki:lol:

wczoraj doszły do mnie drybedy:loveu: działają tak jak powinny, Gass się od razu na nich uwaliła:diabloti: a cieczki tiruriru nie ma:evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
dzięki! jest jeszcze kilka poprawek, ale jak dla mnie już drobnych;)

Aga, tak się przyglądam moim zdjęciom i temu co wzięłaś na czerwono i one się różnią chyba;) coś tam jeszcze zmieniałaś? Może ja tam idealnie równo nie zrobiłam, ale takiej dziury i dzióba też nie wychapałam

ja to w paincie dorysowalam :evil_lol: wiec moze pogorszylo jakosc foty czy cos

Posted

Doginka napisał(a):
Powiedz Gassce, że ciocia spuści jej bęcki, jak cieczki nie dostanie:lol::mad::diabloti:

hahaha... niech się lepiej wstrzyma, bo kuchnie mają nam zrobić w przeciągu 2 miesięcy, licząc od zeszłego tygodnia;)

Elitesse napisał(a):
ja to w paincie dorysowalam :evil_lol: wiec moze pogorszylo jakosc foty czy cos

w ogóle od początku zastanawiałam się jak ją robić, ona jest wydłużona i niska(ma 45cm) , firanę ścinam dość krotko, żeby jej łap nie skracała, Gasska po mimo swojego włosa jest łatwiejsza do robienia( nie licząc grzbietu, gdzie Kugulec ma super prosty i szorstki włos). No a te 45 cm przy większości psów w górnej granicy, powinna wyglądać na krótszą i wyższą, jak to zrobić?;):evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Skrócisz ją optycznie, jak jej firanki na nogach urosną;-) A tak, to nic nie zrobisz:shake:

tylko, że przy niskim wzroście cała masa kłaka na łapach mi się nie podoba:shake: a jak na ringu jest długa trawa to już w ogóle masakra:roll:

Posted

Tiesto_kennel napisał(a):
Przyszłam sie przywitać!!!!!!! Ewa odezwij sie jakos moze na gg to Ci coś powiem ;-)

witaj:)

wysłałam Ci mój numer na PW- czekam na znak sygnał:)

Posted

[quote name='Doginka']Słodziaczek:loveu:

i to jaki:lol:

[quote name='eria']no zdjęcie - pełen profesjonalizm :loveu::loveu::loveu:

wow, dziękuję:loveu:

[quote name='ewka i haker']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7902-Kopia.jpg
uwielbiam zdjęcia tego typu Twojego autorstwa
chodź czekam na jakieś spacerowe
ostatnio jestem przemęczona i nie chce mi się zabierać aparatu na spacery:shake:

[quote name='Kokosek']hej, przyszłam się przywitać,
śliczne foto:loveu:

witaj:)

[quote name='Tiesto_kennel']Witam dzisiejszo ;-) Ewcia sprawdz poczte bo odesłałam Ci foteczke Kugulindy :-D
Czy Ty masz włączone gg? wczoraj do Ciebie pisałam i dziś też;) a tu brak odzewu:niewiem:

Posted

[quote name='Doginka']Wszystkie są wyższe od Holly, mają długaśne szyje i doskonały włos, mają temperamencik:cool3: Są cuuuuuuuuudowne:multi:
:hmmmm: Doginko, a co Ty chcesz od wzrostu Holly:mad: -w koncu ma swoje 32 cm :cool3::evil_lol:, a na dodatek jest bardzo kompaktowa :megagrin: i swietnie odzwierciedla nasze spoleczenstwo - obecna mlodziez jest wyzsza od porzedniego rocznika :evil_lol:.

[quote name='ariss']Kugutek:loveu:http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7902-Kopia.jpg

Pieknosci:loveu: a portret - full profeska:thumbs:.

Posted

[quote name='Tiesto_kennel']No niestety nie mam gg bo nie jestem na "moim" firmowym kompie :-( Jedynie tu na PW

buuuuuuuu;) pogadamy innym razem;)

[quote name='kaho']:hmmmm: Doginko, a co Ty chcesz od wzrostu Holly:mad: -w koncu ma swoje 32 cm :cool3::evil_lol:, a na dodatek jest bardzo kompaktowa :megagrin: i swietnie odzwierciedla nasze spoleczenstwo - obecna mlodziez jest wyzsza od porzedniego rocznika :evil_lol:.

Pieknosci:loveu: a portret - full profeska:thumbs:.

małe jest piękne:lol:

Posted

ariss napisał(a):
mokry sznaucer jest żałosny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Te chudziutkie nózki, szczupły pyszczek, zwichrowane włosy na głowie, grzywka w strąkach, sopel z firanki pod brzuchem :loveu:

Idę zmoczyć Jaszczurka :diabloti: