Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses']ariss, jaka cudna była :loveu: no i teraz też oczywiście niczego sobie, boooska

wszystkie szczeniaki są cudowne:loveu:

[quote name='Kashdog']Wszystkiego naaaj dla Gasski :loveu:!
Już jako mały szczylek zapowiadała się na wystawowego miszcza :diabloti:
Cudna była i oczywiście nadal taka jest :lol:

:loveu:

[quote name='eria']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1113.jpg
achhh:loveu::loveu::loveu:

p.s. może Ty chciałabyś kota? Jak się przeprowadzisz do domku to się przyda :cool3::cool3:

Pewnie, że bym chciała, ale obiecałam sobie, że jak mam psy to kotów nie mam:shake: za często wyjeżdżam.

Ale widziałam, że mała znalazła super domek! REWELACJA!

[quote name='Doginka']Sto lat dla Gasski i pięknego narzeczonego[FONT=verdana][/FONT][FONT=verdana][/FONT]

dziękuję:loveu:

[quote name='niunka04']Gratuluje zwycięstwa na sznaucerach;) wszystkiego najlepszego dla Gassiry!!!!:)

[quote name='Justa']Gasska obsadziła 4 pierwsze miejsca na sznaucerach :lol:
Nic dziwnego, najcudowniejszy średniak :loveu:

:mdleje:

[quote name='ewka i haker']sto lat dla dziewuchy:)

dzieki:loveu:

wróciłam z wiochy:diabloti: było gorąco, aż za gorąco.

psica słuchająca gadania:evil_lol:

stróżująca:diabloti:

radosna:lol:

Posted

Justa napisał(a):
Powiedz jej że ciotka czeka na szczeniaki :diabloti:

nie tylko Ty:diabloti: przestałam ogarniać kto jeszcze:mdleje:

Posted

ariss napisał(a):
nie tylko Ty:diabloti: przestałam ogarniać kto jeszcze:mdleje:

cały świat czeka, przygryza ze stresu wargi, drepcze w miejscu, pocą się ręce, serce łomoce jak oszalałe, przysiesza się oddech, włącza się syndrom niespokojnych nóg, jąkanie, wyczuwalny ucisk w gardle, rumieńce rozpalone do czerwoności..

tak..

wszyscy czekamy.. :mdleje:

Czemu Ty nie śpisz kobieto? Nie marnuj cennych godzin snu !

Posted

Justa napisał(a):
cały świat czeka, przygryza ze stresu wargi, drepcze w miejscu, pocą się ręce, serce łomoce jak oszalałe, przysiesza się oddech, włącza się syndrom niespokojnych nóg, jąkanie, wyczuwalny ucisk w gardle, rumieńce rozpalone do czerwoności..

tak..

wszyscy czekamy.. :mdleje:

Czemu Ty nie śpisz kobieto? Nie marnuj cennych godzin snu !

:mdleje::mdleje::mdleje:
Daj mi adres swojego dealera:roflt::roflt::roflt:

wróciłam z wiochy, kontaktu ze światem tam nie miałam, to próbuje wsio ogarnąć:roll: ale powoli łóżko mnie zaczyna wołać:evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
:mdleje::mdleje::mdleje:
Daj mi adres swojego dealera:roflt::roflt::roflt:

wróciłam z wiochy, kontaktu ze światem tam nie miałam, to próbuje wsio ogarnąć:roll: ale powoli łóżko mnie zaczyna wołać:evil_lol:

obawiam się, że to wada wrodzona.. :placz:

Mnie już od dawna woła (od kiedy wstałam w zasadzie..) ale nie daję się, bo gdy tylko w nim spocznę, to oczy mi się zamkną a tyle jeszcze przedemną :placz:

Posted

Justa napisał(a):
obawiam się, że to wada wrodzona.. :placz:

Mnie już od dawna woła (od kiedy wstałam w zasadzie..) ale nie daję się, bo gdy tylko w nim spocznę, to oczy mi się zamkną a tyle jeszcze przedemną :placz:

bida jesteś, ale ja wiem że dasz radę i te wszystkie cierpienia później zaczną procentować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ariss napisał(a):
bida jesteś, ale ja wiem że dasz radę i te wszystkie cierpienia później zaczną procentować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest właśnie ta chwila kiedy mam ochotę to wszystko rzucić w cholerę..

Posted

Justa napisał(a):
To jest właśnie ta chwila kiedy mam ochotę to wszystko rzucić w cholerę..

Tak, też zauważyłam tę tendencję, że w czasie sesji człowiek nagle zaczyna się zastanawiać czy podjął słuszne życiowe decyzje. :evil_lol: Damy radę!!

Posted

Też byłam odcięta od świata i bardzo sobie chwaliłam ten stan :) Suczęta też zresztą.

Wytarmoś tam ode mnie urodzinowo Gass - po czasie ale szczerze!

Posted

Oj Ciocia, ja też wróciłam z wiochy i od razu musiałam magika do kompa stacjonarnego wzywać, bo mi padł cholernik:mad: Ale już wsio ok:multi:

Ale na fotach to widać, że Gass kocha wiochę:loveu:

Posted

[quote name='Justa']To jest właśnie ta chwila kiedy mam ochotę to wszystko rzucić w cholerę..

chwile załamania zawsze będą:roll: ale małymi kroczkami...byleby do przodu:lol:

[quote name='Bonsai']Tak, też zauważyłam tę tendencję, że w czasie sesji człowiek nagle zaczyna się zastanawiać czy podjął słuszne życiowe decyzje. :evil_lol: Damy radę!!

zapomniałam co miałam napisać:niewiem:

[quote name='weszka']Też byłam odcięta od świata i bardzo sobie chwaliłam ten stan :) Suczęta też zresztą.

Wytarmoś tam ode mnie urodzinowo Gass - po czasie ale szczerze!

takie stany mają jedną wadę! stanowczo za krótko trwają:diabloti:

Gass wytarmoszona!:loveu:

[quote name='Doginka']Oj Ciocia, ja też wróciłam z wiochy i od razu musiałam magika do kompa stacjonarnego wzywać, bo mi padł cholernik:mad: Ale już wsio ok:multi:

Ale na fotach to widać, że Gass kocha wiochę:loveu:

ale Ty się masz z tymi kompami:roll:

oj kocha i to bardzo!

[quote name='niunka04']Przeczytałam o osiągnięciach Gass i jestem pod dużym wrażeniem;) Jej o szczeniaki to będą się bili

dziękujemy, chętnych jest sporo;)

mam beznadziejny net co zniekształca foty:crazyeye::roll: jutro wieczorkiem będę miała już normalny na całe szczęście;)

Dziś miałam dzień psi, przyjechała do mnie Kuga na oggruzowanie przed wystawą, później sobie zrobiłyśmy 4 godzinny spacer, nie obyło się też bez leżenia na trawie i myślenia o niebieskich migdałach:loveu:, dziewczynki w tym czasie z rozkoszą obgryzały badyle:diabloti:

Kuga odgruzowana(ale nie uczesana;)), zostały małe poprawki, a tak się dziewczynka prezentuje.

reszta fot jak net będzie dobry!

Posted

[quote name='Doginka']Oooooo, tym razem wyszło Ci supcio:crazyeye::loveu: Przedpiersie świetnie zrobione;-)

Ona ma bardzo ładne swoje przedpiersie! Jest teraz ściachana na krótko, nic a nic nie ma tam włosa;)

[quote name='Elitesse']Ewa zostawiaj jej wlos tu gdzie czerwone - optycznie ja skrocisz, bo za daleko jej dolna linie wycinasz

dolna linia jest ścięta tak celowo;) choć może ja źle robię, w końcu wy siedzicie w tym dłużej(wezmę Twoje rady pod uwagę następnym razem!) tam gdzie czerwone na na wysokości nogi nie mogę zostawić bo ma za krótki włos, nic tam gdzie zaznaczyłaś nie ścinałam.

Posted

Fajnie ją zrobi łaś i tyle;-)
A ja wczoraj robiłam 3 moje szczeniaki, które jeszcze nie pojechały do nowych domków;-)
Jeden chłopczyk jedzie w sierpniu do Nowego Yorku, drugi do Hiszpanii, a dziewczynka zostaje w Skierniewicach, niedaleko hodowczyni:lol: