Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']nie no z tym zdjęciem na drzewie to poszalałaś :D

to chyba ona poszalała:eviltong:

[quote name='Doginka']Fota stodoły super:loveu:
Ale zastanawiam się jak Gassi się tam wgramoliła - masz misia zamiast psa:hmmmm::loveu:
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5659-Kopia-Kopia.jpg

mam ciężko określić co:evil_lol:

[quote name='ewka i haker']zwariowany pies:)

[quote name='Unbelievable']Gassi na drzewie świetna, ale ta stodoła jakaś taka... oświecona :evil_lol:

Ty nie wiesz co w tej stodole się wyprawia:evil_lol:

[quote name='Kashdog']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5659-Kopia-Kopia.jpg
Jakiego ty masz pomysłowego psa :diabloti:

strach pomyśleć co będzie dalej;)

[quote name='despera']Bossski sznup nadrzewny:evil_lol:
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5464-Kopia-Kopia.jpg a to piękne!

[quote name='Doginka']Fota piękna, bo krajobraz już nie koniecznie:lol:;-)

właśnie krajobraz jest cudny:loveu: za mną las, na około pola, z przodu widać początek wsi:loveu:

[quote name='smallpati']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5464-Kopia-Kopia.jpg
ja to bym chciała żeby u mnie tak było :roll: nas zalewa z każdej strony, właśnie wróciłam, byliśmy zobaczyć okolice, wszystko zalane :shake: drogi zamknięte, domy zalane, mam u siebie zdjęcia :roll:

a bo to jest wyżej, w dole nie pytaj co się dzieje:roll:

Posted

smallpati napisał(a):
Po wiadomościach w TV to i tak wnioskuję że macie odrobinę lepiej :roll:
O 8 rano dzwoniła siostra, że jej piwnice zalało, dom jeszcze roku nie ma :shake:

możliwe, bo tam są wielkie wały przeciw powodziowe, ale teraz jestem już w Wawie więc nie wiem jak jest na wsi:shake:

ale to co dzieje się z pogodą to jakaś masakra:roll:

Posted

smallpati napisał(a):
u nas jest gorzej niż w '97, woda się posunęła dalej :/

Najpierw wulkan, teraz to, ciekawe co będzie następnie...

oglądałam długoterminowe prognozy i dopiero zdecydowana poprawa pogody ma być w sierpniu:crazyeye:

a przez te miesiące ma być tak jak teraz, czasem kilka dni lepszych i znów to samo:angryy:

Posted

Czy to znaczy, że w lipcu będę topić się nie tylko w krowich kupach, ale też błocie :placz:
A w dodatku mogę zostać uwięziona w tej dziurze?

Posted

[quote name='kaho']to chyba z serii "Polskie drogi" http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5464-Kopia-Kopia.jpg:cool3:.
A tak swoja droga, to niezly tam dojazd macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja mam tak pod domem po każdym najmniejszym deszczu ;) dom stoi na glinie- glina jest warstwą półprzepuszczalną(czyli przepuszcza tylko trochę), więc jest dosyć sympatycznie.... w ogrodzie mam jezioro. Ale z tego co widzę nie jest najgorzej :diabloti:

Posted

Nadrzewna Gass przeszła samą siebie ;)
Ja to się cieszę, że doturlałam się z Bratysławy! Jechałam nocą drogą, która raniutko była już pod wodą! Dopiero by było...W Krakowie też jakiś koszmar :(

Posted

[quote name='smallpati']wiem, też oglądałam prognozę :/
najgorszy jest ten deszcz, cały czas pada i nie ma gdzie wypompowywać wody, bo wszędzie jest jej pełno.

u nas dziś nie pada, ale pewnie ten stan nie potrwa długo:roll:

[quote name='eria']oby tylko w sierpniu między 11-21 było ładnie nad morzem.... :roll:
Ta pogoda jest strasznie dobijająca :placz:

sierpień ma być bardzo ładny!

[quote name='Justa']Czy to znaczy, że w lipcu będę topić się nie tylko w krowich kupach, ale też błocie :placz:
A w dodatku mogę zostać uwięziona w tej dziurze?

nie chce Cię martwić, ale jest taka szansa:roll:

[quote name='kaho']to chyba z serii "Polskie drogi" http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5464-Kopia-Kopia.jpg:cool3:.
A tak swoja droga, to niezly tam dojazd macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

błahahahahha:evil_lol:

to jest polna droga z lasu, nie dojazdowa do wsi:eviltong:

[quote name='Unbelievable']ja mam tak pod domem po każdym najmniejszym deszczu ;) dom stoi na glinie- glina jest warstwą półprzepuszczalną(czyli przepuszcza tylko trochę), więc jest dosyć sympatycznie.... w ogrodzie mam jezioro. Ale z tego co widzę nie jest najgorzej :diabloti:

a ile później będzie komarów, meszek i innych gówien:angryy:

[quote name='weszka']Nadrzewna Gass przeszła samą siebie ;)
Ja to się cieszę, że doturlałam się z Bratysławy! Jechałam nocą drogą, która raniutko była już pod wodą! Dopiero by było...W Krakowie też jakiś koszmar :(

no właśnie słyszałam że tam też mają nie wesoło:roll: dobrze, że dojechałaś bez problemów!

a to taki przerywnik

Posted

B&W przerywnik baaaaaaaaaardzo mi się podoba;-) - z reszta ta druga fota też:loveu:

Ariss, zobacz jak mnie Grey wyróżnił:crazyeye::roflt: - wiesz w jakom wątku szukać;-)

Posted

Mam walniętego psa:mdleje:, podgotowałam jej dziś pyszną kostkę, pełną mięsa(miała być zamiast obiadku)
Gass wyglądała jakby nie mogła się jej doczekać(szczególnie, że tydzień wcześniej jadła identyczną z wielką ochotą) , jak ją wreszcie dostała dziabnęła dwa kęsy, poczym wzięła w pysk przyszła do mnie i rzuciła mi ją na kolana, pomyślałam że chce żebym jej potrzymała(czasem tak robi) ale ona sobie poszła…hahahah:crazyeye:
Poszłam sypnąć jej do miski suchej karmy, którą wciągnęła tak że jej się uszy trzęsły, jak zjadła to skakała jak najszczęśliwszy pies na ziemi:stupid:

a i jeszcze dziś dostałam kilka zdjęć z wystawy w Opolu;)

Posted

Jednym słowem plastikowy pies! Moje też się tak często zachowują. Dostaną kawałek mięcha i nie bardzo wiadomo co z tym zrobić :)
Fajne wspominkowe foty :)