Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda25 napisał(a):
To sie szykują małe słitaśne kloniki Gassiry :) Trzymam kciuki.

p.s. zaskoczy, co ma nie zaskoczyć ?
A pytałaś sie jej o zdanie, czy zechce zostać matką ? Może ona z tych co poświęcają sie dla kariery ? hehe

błahahaah...jej kariera już powoli dobiega końca:diabloti: teraz wystawiamy się tam gdzie są duże zniżki albo totalnie za darmochę:diabloti: ewentualnie zagranicą przy okazji jakiś podróży:loveu: musimy też jeszcze jakąś światówke zaliczyć- tak dla formalności;)

smallpati napisał(a):
ja się doczekać nie mogę :placz:
chyba kupię sobie pieska na allegro i będę rozmnażać i mieć masę szczeniaczków :loveu: po co ja swojego kundla wyciełam :evil_lol:

o tak, masz genialny pomysł:loveu:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a tam zapakujesz kiedyś wszystkie sucze, bagażnik alkoholu, szczotkę do zębów i wygodny dres i zapraszamy

nie rozumiem po co ta szczoteczka , przecież alkoholem się jamę ustną zdezynfekuje :D

Posted

eria napisał(a):
nie rozumiem po co ta szczoteczka , przecież alkoholem się jamę ustną zdezynfekuje :D

Ciebie też zapraszamy:lol: ale śpisz blisko weszki, jak masz zamiar nie zabierac szczoteczki:evil_lol::diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
obcięłam we wtorek;) chyba z 5cm poleciało:evil_lol:

No to teraz nie ma wyjścia, pokazuj ! :loveu:

A wiesz co wiesz co? Galątko znów odżyło i zachowuje się już zupełnie jak kiedyś :)

Posted

Justa napisał(a):
No to teraz nie ma wyjścia, pokazuj ! :loveu:

A wiesz co wiesz co? Galątko znów odżyło i zachowuje się już zupełnie jak kiedyś :)

cudowne wieści, niech już jej tak zostanie i nie robi nam więcej stresa!!!!

despera napisał(a):
Cześć:multi: Świetne latające fotki:lol:
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_4465-Kopia-Kopia.jpg piękna:loveu:

mam jedną taką fote na kompie co jej ciałko w locie się fajnie ułożyło, ale ostrość poszła nie tam gdzie trzeba i pies mi się rozmazał:mad: mówiłam, że ze mną coraz gorzej:angryy:

kaho napisał(a):
Wlasnie, Ariss pokazuj, pokazuj:mad::lol:.

nie mam zdjęć, ale może jutro pojadę na weekend na działeczkę to pewnie pstryknę jakieś gniotki:evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):

tak do Ciebie, bo Twoje zdjęcia są milion razy lepsze niż moje:eviltong:
ja poza tym cofam się w rozwoju w związku z robieniem zdjęć, ostatnio nic mi nie wychodzi:shake:

marudzisz :diabloti: a moje zdjęcia, to zasługa obiektywu po prostu :evil_lol: i nie-czarnego modela : P
ale dzięki :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
marudzisz :diabloti: a moje zdjęcia, to zasługa obiektywu po prostu :evil_lol: i nie-czarnego modela : P
ale dzięki :loveu:

obiektyw pomaga, ale nie robi zdjęć sam:eviltong:

Posted

ariss napisał(a):
...

zdradzę ale w odpowiednim czasie:eviltong:

A ja wiem, a ja wiem i nikomu nic nie powiem:eviltong::diabloti:
Ale piękny ten wybranek:loveu:

A foty to wybitnie mi nie wychodzą, więc może w końcu się spikniemy i razem poćwiczymy:hmmmm:

Posted

[quote name='Doginka']

A foty to wybitnie mi nie wychodzą, więc może w końcu się spikniemy i razem poćwiczymy:hmmmm:

to jest całkiem niezła myśl:cool3:

byłam na działeczce:loveu:, pogoda wiadomo jaka była:roll: przez co nie wypoczęłam i nie narobiłam całej masy świetnych fot:evil_lol: takie byle jakie coś;)

stodoła:evil_lol:

i nadrzewny stwór:diabloti:

Posted

Samba wg mojej mamy jest orangutanem - coś w tym jest

no bo pies to wyższa forma małpy :evil_lol: możemy szerzyć nową teorię, a za niedługo Darwina obalą :diabloti:

a to jest fajne w pełni oddaje klimat tej wspaniałej pogody:roll:

Oooo gdyby taka pogoda u mnie była to bym była w niebo wzięta :roll: u mnie dzień, w dzień pada, rzeki wylewają i już pozalewała kilkadziesiąt domów :razz:
Soła z jednej strony, Wisła z drugiej :roll: