Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Ewa prosiłaś nas o radę, więc napisałam co myślę, ale nie mam zamiaru Cię krytykować. Każdy robi po swojemu;-)

chyba mnie odbierasz przez pryzmat rozmowy u Justy;) zupełnie nie potrzebnie! każdą radę cenię i uważam, że masz rację i tez by zrobiła tak jak podałaś na pierwszym przykładzie(wyszło mi to nieco inaczej, ale dlatego szukałam rady)! pewnie będę musiała się dostosować do tego co będą chcieli inni i też byłam ciekawa co o tym myślicie.

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dla mnie ta Kuga jest dlugawa i jakbys jej nie ostrzygla to taka bedzie i ma strasznie dziwnie ustawione te tylne konczyny - bez katowania, jak tam zostawisz duzo wlosa to jeszcze bardziej to uwydatnisz

Posted

Elitesse napisał(a):
dla mnie ta Kuga jest dlugawa i jakbys jej nie ostrzygla to taka bedzie i ma strasznie dziwnie ustawione te tylne konczyny - bez katowania, jak tam zostawisz duzo wlosa to jeszcze bardziej to uwydatnisz

tak Kuga jest długa, było to już widać jak była szczeniakiem, ale co innego zadecydowało o jej wyborze;)

Ona na tym zdjęciu stoi na trzech łapach, może dlatego masz takie wrażenie.

smallpati napisał(a):
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg :loveu:

Witam ;)
Oglądałam waszą stronę ostatnio, nie wiedziałam że Gassi już się tylu tytułów dorobiła, no i że planujecie szczeniaczki :loveu: z niecierpliwością będę tego oczekiwać :evil_lol:

A co do fryzury to wg. mnie jest fajnie, tyle że ja się nie specjalizuje w sznupach :p

ja też z niecierpliwością będę oczekiwać tych szczeniaków, a ile przy tym stresu będzie:evil_lol:

despera napisał(a):
Witam się i GRATULUJĘ!!! Supr osiągnięcie:D
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/4-12.jpg przepiękne:loveu:

Dziękujemy :loveu: Bardzo chciałam ukończyć Intera przed kryciem i udało się:multi:

Posted

ariss napisał(a):

Ona na tym zdjęciu stoi na trzech łapach, może dlatego masz takie wrażenie.

ona na kazdym zdjeciu tak wyglada jakby miala 'krowie' tylne nogi

nie umiem tego slowami okreslic

generalnie jakby ja przeciac w pol to przod ma fajny ale tyl juz nie

Posted

Elitesse napisał(a):
ona na kazdym zdjeciu tak wyglada jakby miala 'krowie' tylne nogi

nie umiem tego slowami okreslic

generalnie jakby ja przeciac w pol to przod ma fajny ale tyl juz nie

nie ma psów idealnych, każdy ma swoje wady i zalety;)

eria napisał(a):
kto będzie wybrankiem Gass ?
Albo inaczej - czy znalazłaś godnego psa już ? :)

pewnie, że znalazłam:razz: choć nie było łatwo:diabloti: nic mi się cholera nie podobało, a jak już mi się podobało to albo dawno z TM, albo ma wady których nie chce mieć u siebie:roll:

jedyne co mogę teraz zdradzić to to, że przyjeżdża do nas ze Stanów:razz:

więc jeśli kogoś interesuje typ niemiecki to u mnie go nie znajdzie:diabloti:

smallpati napisał(a):
No ja się nie dziwie że będziesz się stresować, w końcu nie pierwszy raz się zostaje babcią :D

nie pierwszy raz:hmmmm::diabloti:

Kuga

Posted

ze stanów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
tak sądziłam że w Polsce to na pewno nie znajdziesz nic co by Ciebie usatysfakcjonowało :evil_lol: i wcale się nie dziwię, ale żeby aż USA hihihi;)
czekam niecierpliwie aż nam tego szczęściarza przedstawisz!

Posted

eria napisał(a):
ze stanów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
tak sądziłam że w Polsce to na pewno nie znajdziesz nic co by Ciebie usatysfakcjonowało :evil_lol: i wcale się nie dziwię, ale żeby aż USA hihihi;)
czekam niecierpliwie aż nam tego szczęściarza przedstawisz!

w Polsce to zdecydowanie nie ma czym kryć:shake: i jakoś nie zapowiada się żeby to uległo zmianie:roll: Ja szukałam partnera dla Gass chyba z 8 miesięcy studiując rodowody, przeglądając dzieci po tych reproduktorach jakie mnie interesowały, starałam się jak najwięcej dowiedzieć o wadach jakie mają. Znalazłam około 4 reproduktorów których zdecydowanie chciałabym użyć.
Więc jeśli kiedyś będę znów kryła to drogę poszukiwań mam już przetartą;)

smallpati napisał(a):
Nie?
Coś przegapiłam? :oops:

nic nie przegapiłaś:diabloti: ale ja babcią nie będę tak szybko:diabloti: raczej mamą chrzestną:eviltong:

Posted

Ewuń wiesz już coś na temat wtorku? Bo ja się szykuję z moim maluchem :p

Jestem równie podniecona tymi maluchami jak Ty :loveu: I bądź pewna, że się wproszę :diabloti: (ale w zamian fotki będą :p)

Posted

Justa napisał(a):
Ewuń wiesz już coś na temat wtorku? Bo ja się szykuję z moim maluchem :p

Jestem równie podniecona tymi maluchami jak Ty :loveu: I bądź pewna, że się wproszę :diabloti: (ale w zamian fotki będą :p)

Będę wiedziała w niedziele;)
Nie musisz się wpraszać, sama Cię zaproszę!!!

Unbelievable napisał(a):
a mogę zadać niedyskretne pytanie? :diabloti:
przyjedzie rep czy samo zamrożone "dobro" ? : P

Przyjeżdża do nas pies z krwi i kości;)

Posted

ariss napisał(a):
Będę wiedziała w niedziele;)
Nie musisz się wpraszać, sama Cię zaproszę!!!

Przyjeżdża do nas pies z krwi i kości;)

Oki, to czekam na wieści :p
Ahhh :loveu:

Słusznie, niech te zwierzęta też mają coś od życia :diabloti:

Posted

Kashdog napisał(a):
No to ciekawa jestem jak wygląda ten wybranek :diabloti:

:hmmmm: rowniez jestem zaintrygowana.
Mam nadzieje ze w niedziele dowiem sie wiecej :cool3:.
O fotkach wspominac nie bede:lol: :evil_lol:- znasz moje zdanie:grins:.

Posted

A ja sobie jutro Kugę obejrzę na żywo :) I też mam problem z Furlą i jej frontem - ja zostawiłam jej taki dłuższy ale nie jestem zadowolona ;) Front i dolna linia to odwieczna męka :) O dziwo udało mi się zrobić dość ładne łapki!

Posted

Kashdog napisał(a):
No to ciekawa jestem jak wygląda ten wybranek :diabloti:
I nie mogę się doczekać maluchów po Gass :loveu::loveu:!

jeszcze biedna nie wie co ją czeka;)

kaho napisał(a):
:hmmmm: rowniez jestem zaintrygowana.
Mam nadzieje ze w niedziele dowiem sie wiecej :cool3:.
O fotkach wspominac nie bede:lol: :evil_lol:- znasz moje zdanie:grins:.

mogę Ci powiedzieć jego imię i przydomek, ciekawe czy coś Ci to rozjaśni:diabloti:

weszka napisał(a):
A ja sobie jutro Kugę obejrzę na żywo :) I też mam problem z Furlą i jej frontem - ja zostawiłam jej taki dłuższy ale nie jestem zadowolona ;) Front i dolna linia to odwieczna męka :) O dziwo udało mi się zrobić dość ładne łapki!

super, że się spotkamy!!!

Uwaga, uwaga...ja Gass nie miałam czasu zrobić, więc będzie jaka jest:evil_lol: może sama się obroni, jeśli nie trudno:eviltong: cel na ten rok i tak osiągnięty:razz:

Unbelievable napisał(a):
oo, fajnie ;) wystawiać się też będzie?

będzie:razz:

Kisses napisał(a):
O jaaaa :loveu: Czyli spodziewać się będziecie mego ulubionego typu sznupciów :loveu:
Ciekawa jestem, co to za mężuś dla Gassiry :D

ja jestem ciekawa jakie dzieci się urodzą:diabloti:

Doginka napisał(a):
Ewa spotkamy się jutro w Łodzi;-) Zajmij mi miejsce na namiot jak będziesz pierwsza, bo wystawiamy na tym samym ringu:multi:

ja właśnie wróciłam z Łodzi i padam na twarz:roll: byłam na półfinałach ligi mistrzów:razz: zdecydowanie nie chce mi się jechać tam dzień po dniu:roll: ale oczywiście jak się tylko da to zajmiemy miejsce;)