Doginka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Bonsai napisał(a):OOoo! A gdzie można dostać takie spodnie za 30 zł? Na gwałt potrzebuję . :) Ja chyba wolałabym gwałcić faceta niż portki, ale cóż - różne są zboczenia:evil_lol:;) Ewa trzymaj jutro rano kciuki:razz:Boję się, ale na razie nic jeszcze nie możemy zdradzić ;)Wizyta o 10:30 rano:nerwy: Quote
Bonsai Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Doginka napisał(a):Ja chyba wolałabym gwałcić faceta niż portki, ale cóż - różne są zboczenia:evil_lol:;) Ewa trzymaj jutro rano kciuki:razz:Boję się, ale na razie nic jeszcze nie możemy zdradzić ;)Wizyta o 10:30 rano:nerwy: Faceta już mam. :) Teraz czas na portki. :evil_lol: Quote
ariss Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):daj namiary na gacie plizzzzzz masz wyżej:cool3: ale u siebie ich pewnie nie kupisz:shake: Od-Nowa napisał(a):to już możesz robic interes na spodniach , bo każdy by takie chciał :-) :-) cudne wspólne zdjęcia!! Bonsai a dlaczego u Ciebie tak cichutko w galerii?? :-) jest szansa, że będziemy mieć takie spodnie w przyszłym roku:cool3: tylko troszkę porządniejsze:cool3: fakt, cena na pewno będzie wyższa, ale za 30zł to mi nikt w Polsce nie wyprodukuje takich spodni:shake: Właśnie Bonsai nie ociągaj się tylko wstawiaj fotki:mad: weszka napisał(a):Dobrze gadasz - dać ci wódki :diabloti::loveu: Spodnie za 30 zeta??? Ja chodzę teraz na spacery w narciarskich ale trochę mnie denerwują bo szerokie, schodziłam sklepy żeby kupić jakieś takie właśnie nieprzemakalne i ocieplane i nie dostałam no i zamówiłam w IPOsklepie za ciężkie pieniądze :roll: Dzisiaj mają przyjść to zobaczę czy się zadek zmieści hihi bo niby mierzyłam ale wiadomo że to róznie bywa. :diabloti: i jak spodenki:cool3:? Bonsai napisał(a):Szkoda, że maximus tak daleko... a ja w dodatku nie mam auta, więc odpada. :( Od-Nowa, sama nie wiem. Mam sporo zdjęć, ale jakoś ich nie wstawiam. :) Brak motywacji. :eviltong: A jak tam sprawuje się 50tka? :) dawaj foty:mad: Doginka napisał(a):Ja chyba wolałabym gwałcić faceta niż portki, ale cóż - różne są zboczenia:evil_lol:;) Ewa trzymaj jutro rano kciuki:razz:Boję się, ale na razie nic jeszcze nie możemy zdradzić ;)Wizyta o 10:30 rano:nerwy: ja wiem nawet którego faceta:evil_lol::diabloti: Trzymam kciuki z całych sił:kciuki: i czekam jutro na telefon!!!! Bonsai napisał(a):Faceta już mam. :) Teraz czas na portki. :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ja wiem nawet którego faceta noo jak Doginka, to napewno nie swojego Quote
Doginka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='ariss']...ja wiem nawet którego faceta:evil_lol::diabloti: [quote name='eria']noo jak Doginka, to napewno nie swojego Obie dziewczynki macie rację:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewcia zadzwonię od razu, jak tylko wyjdę od ...;) Quote
Justa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Hmm Dobrywieczór, Dobranoc, Dzień Dobry? :mdleje: Quote
weszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ariss napisał(a): i jak spodenki:cool3:? Bardzo fajne - ładne, ciepłe, wygodne i na gumce więc tłusty brzusio się upchnął ;) Quote
AnkaG Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Foty jak zawsze bowskie. Dwie śniegowe dziewczynki :) Quote
ariss Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='eria']noo jak Doginka, to napewno nie swojego :diabloti: hahahah:evil_lol: [quote name='Justa']Hmm Dobrywieczór, Dobranoc, Dzień Dobry? :mdleje: pogięło Cię:crazyeye::evil_lol::diabloti:;) [quote name='weszka']Bardzo fajne - ładne, ciepłe, wygodne i na gumce więc tłusty brzusio się upchnął ;) dobrze, że jesteś zadowolona z zakupu:razz: [quote name='AnkaG']Foty jak zawsze bowskie. Dwie śniegowe dziewczynki :) :loveu: [quote name='ewka i haker']a może coś nowego?:) masz Gass pilnującą by drzewo nie runęło na ziemię:evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 boszzz ten jej kształt mnie rozwala :mdleje: Quote
AngelsDream Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A z drugiej strony wilczak podgryza pień? ;) Quote
ariss Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='weszka']Wspaniały taki strażnik :):):) wyobraź sobie takie dwa:loveu::loveu::loveu: [quote name='malawaszka']boszzz ten jej kształt mnie rozwala :mdleje: a sędzia nam ostatnio napisał, że ma tylko lekką nadwagę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty tak z grubej rury nam tu:diabloti::evil_lol: [quote name='AngelsDream']A z drugiej strony wilczak podgryza pień? ;) nio będziecie musieli nas odwiedzić:loveu: Właśnie dostałam wiadomość od Doginki, że kupiła nowy numer miesięcznika "Przyjaciel Pies" i wiecie co!!!! Wybrali moje fotkę jako zdjęcie roku:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
ariss Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='weszka']Wspaniały taki strażnik :):):) wyobraź sobie takie dwa:loveu::loveu::loveu: [quote name='malawaszka']boszzz ten jej kształt mnie rozwala :mdleje: a sędzia nam ostatnio napisał, że ma tylko lekką nadwagę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty tak z grubej rury nam tu:diabloti::evil_lol: [quote name='AngelsDream']A z drugiej strony wilczak podgryza pień? ;) nio będziecie musieli nas odwiedzić:loveu: Właśnie dostałam wiadomość od Doginki, że kupiła nowy numer miesięcznika "Przyjaciel Pies" i wiecie co!!!! Wybrali moją fotkę jako zdjęcie roku:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
ariss Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 o matko wyszło że aż 3 razy chciałam się chwalić....błahahahaha Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 hahahha żeby nikomu nie umknęło :roflt: Wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klacz: zasłużenie bo piękne zdjęcia i piękna sucz!!!!! :laola: pokaż którą fotkę!!!!!! Quote
ariss Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='malawaszka']hahahha żeby nikomu nie umknęło :roflt: Wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klacz: zasłużenie bo piękne zdjęcia i piękna sucz!!!!! :laola: a pewnie, niech Gratulują:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No niestety, nie jest to foto Gasski:shake: ją wysłałam do "Mojego Psa"- fakt w gazecie się pojawiła, ale lusta zupełnie nie wiem czemu:diabloti:;) nie wygrała:diabloti: tu doceniono fotkę najlepszej kumpeli Gasskowej, Magri:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 aaaa tak - ta fota jest świetna!!!!!!! :mdleje: Quote
strasznika Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='ariss'] wybrali moją fotkę jako zdjęcie roku:sweetcyb::sweetcyb::sweetcyb: gratulacje!!! :multi::multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 a co jest nagrodą w tym konkursie?? hym hym?? sprzęcik? Quote
ariss Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='malawaszka']aaaa tak - ta fota jest świetna!!!!!!! :mdleje: też jestem z niej zadowolona:diabloti: choć aż takiego wyróżnienia się nie spodziewałam;) [quote name='AngelsDream']A chętnie, tylko kiedy? :) jeśli się doleczę i nie zawali mnie robota to może być nawet ten weekend:lol: [quote name='strasznika']gratulacje!!! :multi::multi::multi: Witaj kochana:loveu: wiedziałam, że znam z dogo Twojego psiaka:cool3: chyba swojego czasu udzielałaś się u Weszki? [quote name='Od-Nowa']a co jest nagrodą w tym konkursie?? hym hym?? sprzęcik? jakiś podobno wypasiony odkurzacz, który mam zamiar sprzedać i kupić sobie obiektyw:evil_lol::diabloti: jest ktoś chętny:cool3: Quote
Recommended Posts