ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Od-Nowa']w Poznaniu będziecie na wystawie? taki mam plan:cool3:a wy na jakieś pokazy jedziecie? macie jeszcze Groze w ruchu:p Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ja tak bym jechała pobłąkać się, poplotkować a od nas z klubu jadą na pokazy ale dyscypliny której ja nie trenuję ;) więc miałabym czas na spytki :diabloti: :cool3: Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Od-Nowa']ja tak bym jechała pobłąkać się, poplotkować a od nas z klubu jadą na pokazy ale dyscypliny której ja nie trenuję ;) więc miałabym czas na spytki :diabloti: :cool3:[/QUOTE] z doświadczenia wiem, że spotkania na wystawach sie nie udają, bo na wszystko mało czasu;)ale jak będziesz to ja chętnie choć na chwilę się spotkam:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 będziemy w niedziele ;) znajdę CIę :cool1::diabloti: Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Od-Nowa']będziemy w niedziele ;) znajdę CIę :cool1::diabloti:[/QUOTE] wystawa jest tylko w jeden dzień, więc mnie nie zaskoczyłaś:evil_lol::diabloti: strach się bać, zabrzmiało to jak groźba:diabloti::evil_lol:;)Będę czekać:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 a to nie wiedziałam! w jeden dzień chcą obrobić wszystkie grupy? zdolniachy... bój się bój :cool1:nie wiem czego, tak profilaktycznie :diabloti: będę bez kundliczków niestety ;) Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Od-Nowa']a to nie wiedziałam! w jeden dzień chcą obrobić wszystkie grupy? zdolniachy... [/QUOTE] mogłiby wybrać sobotę, bo człowiek i więcej czasu by miał i jakas imprezka może by się trafiła w zaprzyjaźnionym gronie:loveu:a tak wystawa pewnie pełna opóźnień i trasa do domu:roll: Quote
jo_ann Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 no ja mniej katowanych zdecydowanie nie wolę:shake: Dla mnie takie wyciagniecie, jak ma na glownej stronie-to za wiele. Takie miniaturkowe w stylu :) Gass jest szorstka, ale nigdy nie będzie aż tak jak psy z prostym typowym sznaucerowatym włosem, które też mi się podobają, mocne, klocki wbudowane w kwadrat:loveu:stary typ:loveu:ale elegancja linii amerykańskiej też mnie zachwyca:loveu: Sznaucer z falami jest piekny-ale dla mnie to juz nie jest to ;) swój wystawowy typ mam, ale sznaucer podobają mi się wszystkie,wkońcu dla charakteru a nie wyglądu kupiłam psa tej rasy;) No co Ty? MI sie nie wszystkie podobaja i z charakteru, i z wygladu:evil_lol: zdjęcia jak zdjęcia, raz lepsze raz gorsze...ostatnio Nikuś się kurzy z braku czasu:angryy: i tak podziwiam :) Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 amerykaniec może być bez fal;) a Bordery podobają Ci się wszystkie??? Nie ma psów idealnych pod każdym względem:shake:ale jest tyle różnych typów, charakterów, że każdy dla siebie coś znajdzie:p poza tym to co się ma w domu to i tak kocha się najbardziej:loveu: EDIT: może kiedyś spotkamy się na tym spacerze:razz:.choć przypadkowo;) Quote
jo_ann Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='ariss']amerykaniec może być bez fal;) moze i moze:lol: moj z amerykancem nie ma nic wspolnego na pewno; ma fajna siersc-tzn twarda i prosta-a na lapach i tak duzo bardziej miekka-przez co zostala ostatnio prawie calkiem wycieta:evil_lol: a Bordery podobają Ci się wszystkie??? no co Ty???:diabloti: a juz uroda bordera to w ogole najmniej wazna rzecz dla mnie. Najbardziej "rasowy" komentarz jaki suka dostala od przechodnia, to ze to chyba zmixowany foxik:evil_lol: Nie ma psów idealnych pod każdym względem:shake:ale jest tyle różnych typów, charakterów, że każdy dla siebie coś znajdzie:p ale strasznie trudno czasem.. ja bym chciala kopie Foresta. i jak widac wymieklam w poszukiwaniach na razie ;) EDIT: może kiedyś spotkamy się na tym spacerze:razz:.choć przypadkowo;) moze :) na Polach ostatnio pustki jakies. Quote
Justa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='ariss']z doświadczenia wiem, że spotkania na wystawach sie nie udają, bo na wszystko mało czasu;)ale jak będziesz to ja chętnie choć na chwilę się spotkam:loveu:[/QUOTE] E tam, na Warszawskiej jakoś udało nam sie spotkać :diabloti: [quote name='ariss']i może dobrze, że są przeciwnicy jej urody, bo ostatnio za bardzo zaczeła zadzierać nosa:diabloti:i jak pamietacie monotematycznie się tu zrobiło:roflt:[/QUOTE] Przykro mi, ale znów będzie monotematycznie - :loveu::loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='jo_ann'] no co Ty???:diabloti: a juz uroda bordera to w ogole najmniej wazna rzecz dla mnie. Najbardziej "rasowy" komentarz jaki suka dostala od przechodnia, to ze to chyba zmixowany foxik:evil_lol: [/QUOTE] wtrącę się skąd masz bordera:cool3: nie gadać tyle tylko zdjęcia dać jakieś Quote
Od-Nowa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ariss, a powiedz mi bo nigdy nie byłam w Poznaniu na wystawie. To miejsce w którym się będzie odbywać jakieś sensowne jest do zdjęć?? czy nie bardzo? bo ja mam strasznie ciemne szkła i nie wiem czy w ogóle sens targać złoma. Quote
Migori Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Skoro bedziecie na wystawie w Poznaniu, postaram sie was wypatrzeć ;) Quote
ariss Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='jo_ann'] moze :) na Polach ostatnio pustki jakies. dawno tam nie byłam:shake:ostatnio kierunek kabaty:p [quote name='Justa'] Przykro mi, ale znów będzie monotematycznie - :loveu::loveu::loveu: ja wiem:loveu: [quote name='ewka i haker']nie gadać tyle tylko zdjęcia dać jakieś to moja galeria i ja będę mówiła kiedy czas na foty:diabloti: [quote name='Od-Nowa']ariss, a powiedz mi bo nigdy nie byłam w Poznaniu na wystawie. To miejsce w którym się będzie odbywać jakieś sensowne jest do zdjęć?? czy nie bardzo? bo ja mam strasznie ciemne szkła i nie wiem czy w ogóle sens targać złoma. pewnie że weź, bo jak tego nie zrobisz to będziesz żałować. [quote name='Magda25']Skoro bedziecie na wystawie w Poznaniu, postaram sie was wypatrzeć ;) może "nasze" saszetki będą:razz: Quote
Migori Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='ariss']może "nasze" saszetki będą:razz: [/QUOTE] Na to liczę. Poza tym chce kupić coś fajnego.. ale jeszcze nie wiem co. Wiecie już kiedy i w na jakiej hali bedziecie? Quote
ewka i haker Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6187-Kopia.jpg jej zdjecia z jęzorem sa urocze Quote
Doginka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pierwszy raz nie będę na wystawie w Poznaniu:placz: 150 zł to było dla mnie za dużo, zwłaszcza, że mam już intera i nie musiałabym tyle płacić, ale na dyplom już "trochę" czekam:angryy:. Nie chciałam przepłacać:cool3: Rapcio na dyplom Championa Pl. czeka już 5 miesięcy:angryy: Ale i tak za was będę trzymać kciukaski:p Ewa, w środę mnie odwiedzisz, czy w czwartek:razz:? Quote
ariss Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Magda25']Na to liczę. Poza tym chce kupić coś fajnego.. ale jeszcze nie wiem co. Wiecie już kiedy i w na jakiej hali bedziecie? wiem, że się wystawiam jakoś po 12, ale hali nie pamiętam chyba 2:roll: No ja chce kupić saszetkę:razz:nowego rogza:loveu:i mam nadzieje stół trymerski, ale nie wiem czy kasy tyle uzbieram:roll: [quote name='ewka i haker']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6187-Kopia.jpg jej zdjecia z jęzorem sa urocze dzieki [quote name='Doginka']Pierwszy raz nie będę na wystawie w Poznaniu:placz: 150 zł to było dla mnie za dużo, zwłaszcza, że mam już intera i nie musiałabym tyle płacić, ale na dyplom już "trochę" czekam:angryy:. Nie chciałam przepłacać:cool3: Rapcio na dyplom Championa Pl. czeka już 5 miesięcy:angryy: Ale i tak za was będę trzymać kciukaski:p Ewa, w środę mnie odwiedzisz, czy w czwartek:razz:? za gapostwo się tyle płaci:evil_lol:było pilnować terminów:eviltong: cholercia nie wiem jeszcze, w środe na 12 musze pojechać na uczelnie, więc mogłabym być dopiero około 14 pewnie.A w czwartek za to mama mało czasu:placz: Quote
weszka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jak dla mnie Gass jest cudownym połączeniem amerykańskich i europejskich typów :loveu: Europejskie już mi się przejadły i są do wystaw raczej "niemodne", a czystych amerykańców nie lubię. No i znów piszę monotematycznie ;) Nas też w Poznaniu zabraknie - troszkę mi żal ale tylko troszkę. Szczerze mówiąc to chyba by mi się nie chciało zapylać te ponad 400 km w jedną stronę na 1 dzień wystawy zwłaszcza. Quote
ariss Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='weszka']Jak dla mnie Gass jest cudownym połączeniem amerykańskich i europejskich typów :loveu: Europejskie już mi się przejadły i są do wystaw raczej "niemodne", a czystych amerykańców nie lubię. No i znów piszę monotematycznie ;) Nas też w Poznaniu zabraknie - troszkę mi żal ale tylko troszkę. Szczerze mówiąc to chyba by mi się nie chciało zapylać te ponad 400 km w jedną stronę na 1 dzień wystawy zwłaszcza. No właśnie jednemu się podoba, drugiemu nie:shake:tak to już jest na tym świecie:loveu: ale za rok będziesz na 1000000000% na 2xCacib:diabloti: Quote
ewka i haker Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6162-1.jpg ta co mówi że jej nie wychodzi GAss dobrze że ja moich zdjęć nie pokazuje Quote
Migori Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='ariss']wiem, że się wystawiam jakoś po 12, ale hali nie pamiętam chyba 2:roll: No ja chce kupić saszetkę:razz:nowego rogza:loveu:i mam nadzieje stół trymerski, ale nie wiem czy kasy tyle uzbieram:roll:[/QUOTE] Też chce obrożę kupić, tylko nie wiem jaką...jeszcze :evil_lol: Jak na 12 to zdążę przyjść na wasz występ (mam nadzieję że zdążę) bo na 10 jestem w labach i cavisiach, hale sobie jakoś tam znajdę. A stół trymerski to dopiero wydatek ho ho Quote
Od-Nowa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ło ludzie, to w ilu halach to ma być? zważywszy na moją "super orientację" na pewno Was znajdę... aha .. już to widzę :shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts