Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja tak bym jechała pobłąkać się, poplotkować a od nas z klubu jadą na pokazy ale dyscypliny której ja nie trenuję ;) więc miałabym czas na spytki :diabloti:

:cool3:

Posted

[quote name='Od-Nowa']ja tak bym jechała pobłąkać się, poplotkować a od nas z klubu jadą na pokazy ale dyscypliny której ja nie trenuję ;) więc miałabym czas na spytki :diabloti:

:cool3:[/QUOTE]

z doświadczenia wiem, że spotkania na wystawach sie nie udają, bo na wszystko mało czasu;)ale jak będziesz to ja chętnie choć na chwilę się spotkam:loveu:

Posted

[quote name='Od-Nowa']będziemy w niedziele ;)

znajdę CIę :cool1::diabloti:[/QUOTE]

wystawa jest tylko w jeden dzień, więc mnie nie zaskoczyłaś:evil_lol::diabloti:

strach się bać, zabrzmiało to jak groźba:diabloti::evil_lol:;)Będę czekać:loveu:

Posted

a to nie wiedziałam! w jeden dzień chcą obrobić wszystkie grupy? zdolniachy...

bój się bój :cool1:nie wiem czego, tak profilaktycznie :diabloti:
będę bez kundliczków niestety ;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']a to nie wiedziałam! w jeden dzień chcą obrobić wszystkie grupy? zdolniachy...

[/QUOTE]

mogłiby wybrać sobotę, bo człowiek i więcej czasu by miał i jakas imprezka może by się trafiła w zaprzyjaźnionym gronie:loveu:a tak wystawa pewnie pełna opóźnień i trasa do domu:roll:

Posted

no ja mniej katowanych zdecydowanie nie wolę:shake:

Dla mnie takie wyciagniecie, jak ma na glownej stronie-to za wiele. Takie miniaturkowe w stylu :)

Gass jest szorstka, ale nigdy nie będzie aż tak jak psy z prostym typowym sznaucerowatym włosem, które też mi się podobają, mocne, klocki wbudowane w kwadrat:loveu:stary typ:loveu:ale elegancja linii amerykańskiej też mnie zachwyca:loveu:

Sznaucer z falami jest piekny-ale dla mnie to juz nie jest to ;)

swój wystawowy typ mam, ale sznaucer podobają mi się wszystkie,wkońcu dla charakteru a nie wyglądu kupiłam psa tej rasy;)

No co Ty? MI sie nie wszystkie podobaja i z charakteru, i z wygladu:evil_lol:

zdjęcia jak zdjęcia, raz lepsze raz gorsze...ostatnio Nikuś się kurzy z braku czasu:angryy:

i tak podziwiam :)

Posted

amerykaniec może być bez fal;)

a Bordery podobają Ci się wszystkie???

Nie ma psów idealnych pod każdym względem:shake:ale jest tyle różnych typów, charakterów, że każdy dla siebie coś znajdzie:p

poza tym to co się ma w domu to i tak kocha się najbardziej:loveu:

EDIT:
może kiedyś spotkamy się na tym spacerze:razz:.choć przypadkowo;)

Posted

[quote name='ariss']amerykaniec może być bez fal;)

moze i moze:lol: moj z amerykancem nie ma nic wspolnego na pewno; ma fajna siersc-tzn twarda i prosta-a na lapach i tak duzo bardziej miekka-przez co zostala ostatnio prawie calkiem wycieta:evil_lol:

a Bordery podobają Ci się wszystkie???

no co Ty???:diabloti: a juz uroda bordera to w ogole najmniej wazna rzecz dla mnie. Najbardziej "rasowy" komentarz jaki suka dostala od przechodnia, to ze to chyba zmixowany foxik:evil_lol:

Nie ma psów idealnych pod każdym względem:shake:ale jest tyle różnych typów, charakterów, że każdy dla siebie coś znajdzie:p

ale strasznie trudno czasem.. ja bym chciala kopie Foresta. i jak widac wymieklam w poszukiwaniach na razie ;)

EDIT:
może kiedyś spotkamy się na tym spacerze:razz:.choć przypadkowo;)

moze :) na Polach ostatnio pustki jakies.

Posted

[quote name='ariss']z doświadczenia wiem, że spotkania na wystawach sie nie udają, bo na wszystko mało czasu;)ale jak będziesz to ja chętnie choć na chwilę się spotkam:loveu:[/QUOTE]

E tam, na Warszawskiej jakoś udało nam sie spotkać :diabloti:

[quote name='ariss']i może dobrze, że są przeciwnicy jej urody, bo ostatnio za bardzo zaczeła zadzierać nosa:diabloti:i jak pamietacie monotematycznie się tu zrobiło:roflt:[/QUOTE]

Przykro mi, ale znów będzie monotematycznie - :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jo_ann']

no co Ty???:diabloti: a juz uroda bordera to w ogole najmniej wazna rzecz dla mnie. Najbardziej "rasowy" komentarz jaki suka dostala od przechodnia, to ze to chyba zmixowany foxik:evil_lol:

[/QUOTE]
wtrącę się skąd masz bordera:cool3:

nie gadać tyle tylko zdjęcia dać jakieś

Posted

ariss, a powiedz mi bo nigdy nie byłam w Poznaniu na wystawie. To miejsce w którym się będzie odbywać jakieś sensowne jest do zdjęć?? czy nie bardzo? bo ja mam strasznie ciemne szkła i nie wiem czy w ogóle sens targać złoma.

Posted

[quote name='jo_ann']

moze :) na Polach ostatnio pustki jakies.

dawno tam nie byłam:shake:ostatnio kierunek kabaty:p

[quote name='Justa']

Przykro mi, ale znów będzie monotematycznie - :loveu::loveu::loveu:

ja wiem:loveu:
[quote name='ewka i haker']nie gadać tyle tylko zdjęcia dać jakieś

to moja galeria i ja będę mówiła kiedy czas na foty:diabloti:

[quote name='Od-Nowa']ariss, a powiedz mi bo nigdy nie byłam w Poznaniu na wystawie. To miejsce w którym się będzie odbywać jakieś sensowne jest do zdjęć?? czy nie bardzo? bo ja mam strasznie ciemne szkła i nie wiem czy w ogóle sens targać złoma.

pewnie że weź, bo jak tego nie zrobisz to będziesz żałować.

[quote name='Magda25']Skoro bedziecie na wystawie w Poznaniu, postaram sie was wypatrzeć ;)

może "nasze" saszetki będą:razz:

Posted

[quote name='ariss']może "nasze" saszetki będą:razz:
[/QUOTE]
Na to liczę. Poza tym chce kupić coś fajnego.. ale jeszcze nie wiem co.

Wiecie już kiedy i w na jakiej hali bedziecie?

Posted

Pierwszy raz nie będę na wystawie w Poznaniu:placz: 150 zł to było dla mnie za dużo, zwłaszcza, że mam już intera i nie musiałabym tyle płacić, ale na dyplom już "trochę" czekam:angryy:. Nie chciałam przepłacać:cool3:
Rapcio na dyplom Championa Pl. czeka już 5 miesięcy:angryy:

Ale i tak za was będę trzymać kciukaski:p

Ewa, w środę mnie odwiedzisz, czy w czwartek:razz:?

Posted

[quote name='Magda25']Na to liczę. Poza tym chce kupić coś fajnego.. ale jeszcze nie wiem co.

Wiecie już kiedy i w na jakiej hali bedziecie?

wiem, że się wystawiam jakoś po 12, ale hali nie pamiętam chyba 2:roll:

No ja chce kupić saszetkę:razz:nowego rogza:loveu:i mam nadzieje stół trymerski, ale nie wiem czy kasy tyle uzbieram:roll:

[quote name='ewka i haker']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6187-Kopia.jpg
jej zdjecia z jęzorem sa urocze

dzieki

[quote name='Doginka']Pierwszy raz nie będę na wystawie w Poznaniu:placz: 150 zł to było dla mnie za dużo, zwłaszcza, że mam już intera i nie musiałabym tyle płacić, ale na dyplom już "trochę" czekam:angryy:. Nie chciałam przepłacać:cool3:
Rapcio na dyplom Championa Pl. czeka już 5 miesięcy:angryy:

Ale i tak za was będę trzymać kciukaski:p

Ewa, w środę mnie odwiedzisz, czy w czwartek:razz:?

za gapostwo się tyle płaci:evil_lol:było pilnować terminów:eviltong:

cholercia nie wiem jeszcze, w środe na 12 musze pojechać na uczelnie, więc mogłabym być dopiero około 14 pewnie.A w czwartek za to mama mało czasu:placz:

Posted

Jak dla mnie Gass jest cudownym połączeniem amerykańskich i europejskich typów :loveu: Europejskie już mi się przejadły i są do wystaw raczej "niemodne", a czystych amerykańców nie lubię. No i znów piszę monotematycznie ;)

Nas też w Poznaniu zabraknie - troszkę mi żal ale tylko troszkę. Szczerze mówiąc to chyba by mi się nie chciało zapylać te ponad 400 km w jedną stronę na 1 dzień wystawy zwłaszcza.

Posted

[quote name='weszka']Jak dla mnie Gass jest cudownym połączeniem amerykańskich i europejskich typów :loveu: Europejskie już mi się przejadły i są do wystaw raczej "niemodne", a czystych amerykańców nie lubię. No i znów piszę monotematycznie ;)

Nas też w Poznaniu zabraknie - troszkę mi żal ale tylko troszkę. Szczerze mówiąc to chyba by mi się nie chciało zapylać te ponad 400 km w jedną stronę na 1 dzień wystawy zwłaszcza.

No właśnie jednemu się podoba, drugiemu nie:shake:tak to już jest na tym świecie:loveu:

ale za rok będziesz na 1000000000% na 2xCacib:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']wiem, że się wystawiam jakoś po 12, ale hali nie pamiętam chyba 2:roll:

No ja chce kupić saszetkę:razz:nowego rogza:loveu:i mam nadzieje stół trymerski, ale nie wiem czy kasy tyle uzbieram:roll:[/QUOTE]
Też chce obrożę kupić, tylko nie wiem jaką...jeszcze :evil_lol:

Jak na 12 to zdążę przyjść na wasz występ (mam nadzieję że zdążę) bo na 10 jestem w labach i cavisiach, hale sobie jakoś tam znajdę.

A stół trymerski to dopiero wydatek ho ho